Korlas Scrambler'ı Gispark'ta teste açtığında Mt07'ci tayfa(insan olanları tenzih ederim) gelip 10 dk içinde kırmıştı motorları. Şimdi Agusta'lar da teste açılacak. Umarım ilk günden pert etmezler motorları
Korlas Scrambler'ı Gispark'ta teste açtığında Mt07'ci tayfa(insan olanları tenzih ederim) gelip 10 dk içinde kırmıştı motorları. Şimdi Agusta'lar da teste açılacak. Umarım ilk günden pert etmezler motorları
Satış rakamlarını bilmiyorum da belki bunlar fiyatlar hakkında biraz fikir verir:
Yamaha
Mv Agusta
Özellikle şuradaki KTM duke 790'ın sıfır fyatına bakın(sanırım 5. ilan) Sonra en üstteki brutalenin fiyata
Görsel olarak harika bi marka adı üstünda sanat yapıolar valla.dragstar rosso modelinde iyi bi fiyat olucak dio gb bike.tabi ben alamıcam da 😄😄😄..bir de listede f4 yok hayır alacağımdan değilde .gariban merakı işte 😂😂😂
şu superveloce 800 motoru getirsinler başka bir isteğim yok.gerçekten muhteşem ötesi bir tasarım tipine bitiyorum.
Problem de orada... Herkes gormek istiyor ama alan yok.
Parasi olmayan parasi olunca almak istiyor...
Parasi olan alternatiflere yoneliyor...
Sonuc olarak MV Agusta satislari surunuyor...
Gerci o da bi Cinliyle anlasmis... Loncin miydi neydi... Bu Italyanlarin kaderi galiba Cinli ortakligi...
Birşeyi merak ettim, bu MV Agusta'ların geri-yan görüş için ayna yerine geri görüş kameralarının bağlı olduğu dijital bir ekran/sistem falan mı var motorda? Yoksa aynaları ayrı verip "nerenize isterseniz takın" mı demeye getiriyorlar.?!!
Fiyat listesi:
http://gbmotobike.com/?page_id=9
Daha yüksek olabilirdi, buna da şükür
20.000 TL'yi görünce hemen yarın "Dragster Rc-Kit Racing" alayım dedim. Meğer sattıkları motosiklet değil, karenajmış.
bu forumda neden hep linç kültürü var? 2021 model turismo veloce ye biniyorum ilk sahibiyim motosiklet harika.en ufak sorun yaşamadım. kronik problemi yok. bakımını yaptır ve bin. neden bu derece linç ettiniz anlamadım ama bence teknolojisine göre özlliklerine göre motorsiklet bence fiyatına göre gayet güze. bu arada turismo veloce lusso var ve telefondan ayarlanabilir elektronik amortisörleri elcik ısıtması çantaları vs vs full bir makina tek kötü yanı aynı cc deki motorlara göre bi tık fazla yakabiliyor o da makinaya sürekli asılmak istiyorsunuz o nedenle basınca da yakıyor hayvan. ben motorumu çok seviyorum ve çok da memnunum. ayrıca gb de 3 yıl sınırsız km garantisini veriyor. bence adamlar çok iyi çalıştılar ve markayı bir noktaya getirdiler. Yazdıklarım bir kullanıcı olarak gördüklerim ve sormak istediğiniz bişey olursa cevaplayabilirim.
Ankaradan herkese elamlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)