Motosiklet fiyatlarında artış devam ediyor. Yamaha Türkiye Temmuz fiyat listesini açıkladı. Güncel fiyat listesini aşağıda görebilirsiniz.
Motosiklet fiyatlarında artış devam ediyor. Yamaha Türkiye Temmuz fiyat listesini açıkladı. Güncel fiyat listesini aşağıda görebilirsiniz.
Oyy 42 bin tele maşallah.
Biz artık orjinel Yamasaki bakıyok;
https://www.yamasakimotor.com/Product/Mercury-2.html
Güzelmiş de yani;
Çinlilere söylüycem Yamasaki, Yamada, Suzuda, Hondaki markalarıyla taarruza geçmenin tam zamanı...
Ohhhhh ohhhh yükselsin fakirler motora binmesin gerci yakinda zenginlerde binemeyecek
Küba ile ilgili belgesellerde görürüz, millet 40-50 senelik arabalara biner. Biz de bu gidişle bu yönden onlar gibi olacağız. 20-30 yıllık motorlara bineceğiz. Hadi onların rejim farklı, ambargo vs yemişler. Bizimki gelirlerimizin sabit kalıp zamlara yetişememesi.
61500 e aldım 2 gün önce mt07yi biliyordum ��
MT25 34000 den nerelere geldi 3 ayda.
Bayi söylemişti evet ne kadar gelir bilemem demişti
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:37 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:38 ----------
Allah yardımcımız olsun...Durum kötü
Adamlar yine de Türkiye’ye kıyak geçiyorlar. Xmax 125 Fransa’da 5000euro(38.500) lira ilken burada 4260 Euro’ya satıyorlar. Yamaha iyi niyetli fiyat belirliyor ama..
Birazda servis fiyatlarında kıyak geçse süper olacak.
Indirim bekleyenlere selam olsun. Arkadaslar fuarda indirim olacak mi'lari da simdiden buralara bekliyoruz.
eskiden zam yapanlar ürünün çok satmasından dolayı yapardı
şimdi öyle değil
Ekim-Kasım ayında 28.000 TL.ye cillop gibi 2016 model düşük km'de Mt07 kaçırdım. Alsaymışım, şu an 40-45'e okuturdum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)