2 gün önce "yerli tren" diye yine hükumeti pohpohlayan bir gönderi gördüm, üniversite arkadaşım paylaştı. "deprem vergileri ne oldu? ölüp gideceğiz, yeni yapılarda güven vermiyor, yerli tren, yerli araba, yerli uçak, yerli helikopter... diye milletin gazını alıp duruyorlar, bunların hayatı yalan...." gibisinden biraz uzunca veryansın ettim. bugün cevap gelmiş mi diye bakayım dedim ama gönderi silinmiş. kim bilir benden sonra ne tartışma döndü.
daha öncesinde de RTE adına ağır bir beddua etmiştim, onu savunmak adına bir yandaş bana hakaret etmişti, ağzının payını alınca özür dileyip sustu. ağzının payı derken yanlış anlamayın, biraz asabımı bozmak durumunda kaldım.
tabi bende strese girmiyor değilim çünkü ben veryansın ederken bazıları geliyor "bu adamın derdi ne?" diye sormadan direk hakaret ve göz dağı verme çabasına giriyor. ne olacak bakalım, sonumuz pek hayır değil gibi. orman yangınını söndürmeye çalışan kuş misali bende kendi üstüme düşen görevi yapacağım ara ara.
millet ile dalaşmaktan zevk aldığım söylenemez ama birilerinin tepki göstermesi gerek.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:10 ----------
bilgisayarımda video arşivimi kurcalarken denk geldim, öyle bir bakayım dedim, izlerken aşağıda dolar kuru dikkatimi çekti, vay be, neydik biz eskiden.
edit: birde bu video vardı arşivimde ama linkini bulamayınca kendim upload ettim tekrar.
her ay zam mı geliyo
heyecanla bekliyoruz. bakalım kulak arkamız sağlam kalacak mı
Şaka maka cidden komediye döndü olay. 2ay önce 12ye aldığım motorun sıfırını 17-20 arası satıyolar, 2. elde de 12den başlıyor(15-20k km). Valla yakak bir cigara başka çözüm yok.
hiç unutmam bundan haftalaaar haftalaaar önce 7 temmuzda benim r25'i teslim almıştım. 40 bin liraya.
neyse gidem de galaksi liderime teşekkür edem 2 ay geçmeden kâr ettirdiği için.
r25'le 2 ay geçmeden 3600 km yaptım. Seneye 30 40 bin km yapıp 50 bin liraya satar 150 bin lira verip ikinci el 10 yaşında r1 alırım artık. ekonomimiz de baya çokomelli.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)