Yemin ediyorum baskanlik sisteminin bu kadar hizli etkisini gostermesini beklemiyordum..
Tam gaz pakistan olma yolunda emin adimlarla inssssalhh.
r25 alan bir genc emin olun iyi para kazaniyodur 42.000 tl,iyi para.
Yemin ediyorum baskanlik sisteminin bu kadar hizli etkisini gostermesini beklemiyordum..
Tam gaz pakistan olma yolunda emin adimlarla inssssalhh.
r25 alan bir genc emin olun iyi para kazaniyodur 42.000 tl,iyi para.
İşin kötü yanı hâlâ evler satılsın diye millete kredi vasıtasıyla para pompalanıyor.
Hâlâ ev satarak ekonomi düzelecek sanıyoruz.
Motoru geçtim temel gıda maddelerine yağmur gibi zamlar gelecek. Vaziyet alın.
tamam anladım dostum bi defa söylesen yeterdi
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:52 ----------
ağustosta gelecek diye biliyorum ben zammı. euro kuru 6'dan değil 6.5-7'den alıncak onu biliyordum sadece.
Her ay 2000 tl zam olacak iş değil. R25 50 ye dayandı yuh be
Yetmez ama evet...
Honda CBF 150 < Kawasaki Z 250 SL < Yamaha MT-25 < Yamaha XJ6 Diversion F
Yurt dışından birine 42.000 birime 250 cc aldığımızı söylesek bir tarafıyla güler,bizim suçumuz neydi?
Arabayı satayım da mt25 alayım hatta birtane de devlete alayım onların da olsun
üşenmedim, yamaha alamanya sitesine baktım alamanlar kaça alıyomuş diye, onlar tenezzül edip R25 almıyorlar herhalde ki sitede yok, R3 var 300cc modeli sanırım. 6188,94Euro yazmışlar, TL'ye çevirince 47678TL ediyor.
Yamaha Türkiye'ye çok kızmayalım, ucuz bile satıyorlar, alamanlardan ettikleri kadar kar etmiyorlar burada.
Allah yardimciniz olsun iyiki Turkiyede yasamiyorum,bøyle fiyat artisimi olur kardesim Danimarkada da tam tersine fiyatlar her sene düsüyor.Su anda tracer 700 sahibiyim 2016 da cikmisti fiyati 109 bin krondu,2020 modelleri yeni kasa su anda 105,990.Turkiyeden 2017 senesinde tracer almistim 32.600 tl ye su anda 2020 yeni kasa fiyati 82,450 tl.Danimarkada Turklirasina ceviripte bizde daha ucuzmus diye arkadaslarada sunu søyleyeyim alim gucu cok yuksek bir ulkedir Danimarka, normal bir isci 5 ayda sahip olabilir bøyle bir motosiklete,egerki egitimli iseniz guzel bir mesleginiz varsa 2 aylik maasinizla alabilirsiniz bu motosikleti...
euro fiyatlarna bakıyorum da, adamlar kendi parasıyla 19-20 bin birime falan mt-10 a binebiliyor, 2 bin birim civarında asgari ücretleri olsa, 10 asgari ücrete denk gelir.
bizde ise 10 asgari ücrete ybr alınabiliyor.
paramız çok değersizleşmiş yav.
başkanlık sistemi gelince ülke uçuşa geçicekti
doğru uçak düşerkende uçuyor gözükür.
Maalesef defalarca yazdım ama bu zihniyetle bunlar daha iyi günlerimiz ...
Arka tekerede bir disk kilidi alayım diyorum , en son basitler 25-30 tl idi 70 tl oldu diye alasım gelmedi ama alsam iyi olacak.
Yuh. Tam bir yıl içinde 1.5 kat artmış fiyatlar. Bir senede yüzde elli enflasyon...
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:41 ----------
Sıfır Mustang GT MSRP $35600...
5000cc V8 460 beygir.
$42K'dan geriye 250cc motosiklet parası da kalıyor sanki...
Kötü malesef...
Kısa ve net almayın
Yurtdışına gitmezsem burada bir daha motosiklet değiştirmeyi düşünmüyorum elinizdekilere sahip çıkın
2 Ay önce 0 KM CB250R almaya niyetlendim 28.000 TL idi
Sonra 13 yıllık evliliğin neticesi eskiyen oturma odası, yatak odası, çamaşır makinesi ve çocuğun kursu gibi masraflar çıkınca seneye artık dedik.
Şuan 36.000 TL olmuş.
Yatırımı yanlış yere yapmışım
"motosiklet fiyatlarından şikayetçi olanlar vatan sevgisini sorgulasınlar."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)