Çaldıkları motosiklet kasklarını internette satan şahısları polis kıskıvrak yakaladı.
-
18 Haziran 2020, 02:27
İstanbul Ataşehir'de aldıkları sipariş üzerine motosiklet kaskı çalanlar ve bu kaskları internet üzerinden satan kişiler tutuklandı.
Ataşehir'de motosiklet kasklarını çalarak internet üzerinden satışını yapan şahıslar polis tarafından yakalandı. Şahısların sipariş üzerine kaskları çalarak bir kişiye verdikleri, kaskları alan kişinin de internet üzerinden kask satışı gerçekleştirdiği tespit edildi.
9 ADET MOTOSİKLET KASKI ELE GEÇİRİLDİ.
Ataşehir'de Haziran ayında 7 farklı motosiklet kaskı hırsızlığı gerçekleşmesi üzerine polis ekipleri harekete geçti. Polis, şüpheli şahısların çaldıkları motosiklet kasklarını internette bulunan bir uygulama üzerinden Fatih G. (38) isimli şahsa sattıklarının tespit etti. Fatih G., isimli şahıs 14 Haziran tarihinde Kadıköy'deki ikametinde yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın ikametinde yapılan aramada; toplam 9 adet motosiklet kaskı ele geçirildi.
16,20,21 YAŞINDAKİ GENÇLERE ÇALDIRIYORDU
Çalışmaların devamında, Fatih G., isimli şahıs bu kaskları A.B. (16), Atakan Yasin U. (20) ve Berat Y. (21) isimli şahısların kendisine sipariş üzerine çalarak getirdiklerini ve kendisinin de bu kaskları internet üzerinden sattığını söyledi. Bunun üzerine şahıslar aynı gün içerisinde Fatih G.'nin ikameti yakınlarında hırsızlık yaptıkları otomobil ile birlikte yakalandı. Şahısların otomobilinde yapılan aramada 5 adet çalıntı olduğu düşünülen motosiklet kaskı ele geçirildi.Adli makamlara sevk edilen Fatih G. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanırken, A.B. (16), Atakan Yasin U. (20) ve Berat Y. (21) isimli şahıslar ise tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.
Kaynak: Haberler.com
Reklamlar
-
18 Haziran 2020, 08:06
Ls2 için hırsızlara "İlle de bu kaskı istiyorum" diye sipariş geçen kişiyi çok merak ediyorum.
-
18 Haziran 2020, 08:28
tommygun adlı üyeden alıntı
Ls2 için hırsızlara "İlle de bu kaskı istiyorum" diye sipariş geçen kişiyi çok merak ediyorum.
ls2 için peşime düşmezler diye düşündü sanırım
-
18 Haziran 2020, 08:34
mavzer-i adlı üyeden alıntı
merdiven altında üretilen sway ve free m in yanında ls2 ye haksızlık etmeyelim :D
-
18 Haziran 2020, 08:37
Kask çalanı bul, motor çalanı bulama. Ya doğrudan ihbar gelmiştir, ya da başka bir şeyi kovuştururken saptamışlardır.
-
18 Haziran 2020, 08:38
mavzer-i adlı üyeden alıntı
Kanundan kaçılmaz
-
18 Haziran 2020, 09:04
Haberde 9 diyor masa da 14 kask var. Ekonomiyi de böyle hesaplıyor buniar
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
18 Haziran 2020, 09:09
" aldıkları sipariş üzerine motosiklet kaskı çalanlar "
Bu ne biçim bir sektör ya
Adamlara sorsan " hizmet sektöründe faaliyet gösteriyoruz, müşteri memnuniyeti 1. önceliğimiz " falan mı diyor ?
Honda NSS Forza 300 İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=E9QdDCCxKpc ]
Mondial 150 Sentor İnceleme Videosu [ https://www.youtube.com/watch?v=Rl79HfGpcS4 ]
-
18 Haziran 2020, 09:22
Kaskları nerden çaldıklarını merak ettim.
-
18 Haziran 2020, 09:37
Kaskları değil olm motorları bulacaksınız
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
18 Haziran 2020, 10:11
taş çatlasın 6-7 bin liralık ikinci el kask var masada. üç kuruş para için için hapse girmek göze alınır mı ya
-
18 Haziran 2020, 10:47
Anladığım kadarı ile son kullanıcı sipariş etmiyor.Satacak adam bana kask çalın diyor onlarda çaldıkları kaskları adama veriyorlar adam ikinci el ilan açıyor.Siparişe göre nerede istenilen kaskı bulup çalacaklar.
Bu arada azmettiren serbest çalanlarımı atmışlar içeri sadece.
-
18 Haziran 2020, 11:44
arz talep olarak olusan vizyonsuz hırsızlar :D
-
18 Haziran 2020, 12:16
-ZERO- adlı üyeden alıntı
taş çatlasın 6-7 bin liralık ikinci el kask var masada. üç kuruş para için için hapse girmek göze alınır mı ya
hapse girmiyorlar ki, sıkıntı burada zaten. savcı salıveriyor bunları. en kötü hakim hükmün açıklanmasının geriye bırakılması kararı veriyor bunlar yine ellerini kolları sallaya sallaya çıkıp gidiyorlar yine.
-
18 Haziran 2020, 17:40
sutlusoda adlı üyeden alıntı
Kaskları nerden çaldıklarını merak ettim.
Muhtemelen dükkan önünde motorun üstüne konan kasklar.
-
18 Haziran 2020, 17:53
tommygun adlı üyeden alıntı
Sesli güldüm abi :D :D :D
-
18 Haziran 2020, 20:19
benimde festivalde çalınmıştı üstünde eken kameramda vardı o gün bugün kaskı yanımdan ayırmıyorum
-
22 Haziran 2020, 07:45
benim eldiveni çalmışlardı, zaten çöpe atacaktım son günlerini yaşıyordu. mal sahibi olmak bir dert, olmamak ayrı bir dert işte.
-
22 Haziran 2020, 13:04
Vizyonsuzluğun bu kadarı. Sıfırı 200 lira olan kaskın ikinci eli 50 lira bile etmez. Motosikletin üzerinden çalan çocuk, bunların çete lideri, toplu siparişi veren ve kaskları satan eleman hepsi uğraşıp vakit harcayıp sonuçta 50 liralık hırsızlık yapmış olacaklar. Bu kadar kişi bununla uğraşacağınıza namusunuzla çalışın 10 katını kazanırsınız zaten.
-
22 Haziran 2020, 14:26
Adamlar branşlama yoluna gitmiş. Motosiklet değil kask hırsızlığında uzmanlaşmışlar, enteresan. "Kask işi! bizden sorulur" diyorlardır herhalde kendi iş ortamlarında.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)