Kamu Bankalarından Yeni Kredi Paketi (Motosiklet Kredisi Dahil)
Reklamlar
-
04 Haziran 2020, 13:08
f0cus adlı üyeden alıntı
Nasıl geri halka ödetilir? Vergi yoluyla mı faiz yoluyla mı? Google da KIT gibi bir kaç bilgi buldum ama tam anlayamadım açıkları nasıl kapatıyorlar Açıklayabilir misin
Kamu bankaları görev zararları hazineden karşılanıyor bildiğim kadarıyla..
Reklamlar
-
04 Haziran 2020, 13:39
drtayfun adlı üyeden alıntı
Benim köyde 2 ceviz ağacım var , hiç gidip su falan vermem , kendi kendine büyür.
Biz, 4-5 yaşına kadar sürekli su veririz yoksa vermeyi kesince yapraklar kuruyor. Toprağın altından su ihtiyacını karşılıyorsa sorun yok büyür gider, Bizim burada kışın kendini bir nebze yağışlardan tolere ediyor, ama yazın sürekli sulamak gerekiyor.
-
04 Haziran 2020, 15:09
olay ne ara yeni kredi paketinden ceviz ağacına geldi yav
-
04 Haziran 2020, 15:19
Başım köpük köpük bulut, içim dışım deniz,
ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda,
budak budak, şerham şerham ihtiyar bir ceviz.
Ne sen bunun farkındasın, ne polis farkında.
-
04 Haziran 2020, 17:48
arndiol adlı üyeden alıntı
Başım köpük köpük bulut, içim dışım deniz,
ben bir ceviz ağacıyım Gülhane Parkı'nda,
budak budak, şerham şerham ihtiyar bir ceviz.
Ne sen bunun farkındasın, ne polis farkında.
Bedava yaşıyoruz, bedava;
Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;
Yağmur çamur bedava;
Otomobillerin dışı,
Sinemaların kapısı,
Camekanlar bedava;
Peynir ekmek değil ama
Acı su bedava;
Kelle fiyatına hürriyet,
Esirlik bedava;
Bedava yaşıyoruz, bedava.
-
04 Haziran 2020, 22:18
tommygun adlı üyeden alıntı
Ben de krediyle 3 motor ve 1 araba aldım. Bir bekar olarak birikmişimi keyif için yediğimden malesef toplam maliyet konusunu düşünmedim, benim için önemli olan aylık kredi taksidi, yani aylık maliyet. Yine de krediyle 50.000'e aldığın motorun maliyeti 67.000 Tl ise ve kredi bitiminde o motoru 67.000 TL'ye satabiliyorsan çok da aman aman kötü değil.
Dediğine katılıyorum.
60 ay vade süresinde zaten 50 bine aldığın motoru düzgün adam akıllı kullanırsan 67 bine satarsın.
-
05 Haziran 2020, 10:10
hokahey adlı üyeden alıntı
Bedava yaşıyoruz, bedava;
Hava bedava, bulut bedava;
Dere tepe bedava;
Yağmur çamur bedava;
Otomobillerin dışı,
Sinemaların kapısı,
Camekanlar bedava;
Peynir ekmek değil ama
Acı su bedava;
Kelle fiyatına hürriyet,
Esirlik bedava;
Bedava yaşıyoruz, bedava.
Hava, bulut, dere tepeye de vergi gelir bence yakında bedava olmaz
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
05 Haziran 2020, 11:33
Bence yasi ve agirligi belli olan insanin ortalama tukettigi oksijen bellidir...
-
05 Haziran 2020, 12:01
hasmet adlı üyeden alıntı
Bence yasi ve agirligi belli olan insanin ortalama tukettigi oksijen bellidir...
Rahat dur Haşmet, yerin kulağı vardır. Uyuyanı uyandırma Haşmet. Balrog değil uyanacak olan. Vergi koyarlarsa görürüz.
''Bir adam hangi yolda gidiyorsa, o yol onun kendi seçimidir.'' İp Man
-
05 Haziran 2020, 12:56
hokahey adlı üyeden alıntı
Kamu bankaları görev zararları hazineden karşılanıyor bildiğim kadarıyla..
Hazine açıkları da vergilerden karşılanıyor.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
05 Haziran 2020, 13:07
watercolours adlı üyeden alıntı
Hazine açıkları da vergilerden karşılanıyor.
Vergiler de bizden karşılanıyor.
-
05 Haziran 2020, 13:49
Tasit kredisi kullandigimizdan kasko yaptirmamiz zorunlu mu motosiklet icin de? Bilgisi olan var mi?
-
05 Haziran 2020, 14:27
MuttFTS adlı üyeden alıntı
Tasit kredisi kullandigimizdan kasko yaptirmamiz zorunlu mu motosiklet icin de? Bilgisi olan var mi?
Bence yaptır, çalınırsa boş yere taksit ödersin o açıdan bak.
-
05 Haziran 2020, 17:16
MuttFTS adlı üyeden alıntı
Evet taşıt kredisi ile alınan araçlarda kasko mecburi tutuluyor.
Bkz ''Dain-i Mürtehin''
-
06 Haziran 2020, 03:29
hangi markalar geçerli öğrenebilicek varmı araçlarda çok seçenek var renault toyaya honda filan türkiyede üretim yapılmasından bahsediyor sanırım
-
06 Haziran 2020, 11:15
Aylardır işimiz durdu, cepte para kalmadı, devlete olan vergi borçlarımız doğru düzgün hiç ertelenmedi, hiçbir doğru düzgün yardım olmadı, alacaklılar da alacaklarını gayet güzel tahsil etti, sonuç cepte para ya kalmadı ya da çok azaldı, şimdi devlet kredi müjdesi veriyor müjdeymiş(!) gibi, borçlanın diyor, benim bu dönemde kredi çekmem için ya zengin, ya aptal ya da işler çok kötü durumda olduğu için bir umut gibi sebeplerim olması lazım, motor, araba veya ev kredisi vermek hem de faizle milleti umursamamak demektir.
-
06 Haziran 2020, 20:40
Bizim ülkede para biriktirip motorsiklet satın almakta mantıklı değil,sizin para biriktirme hızınızdan 2-3 kat daha hızlı artıyor fiyatlar otomobildede motorsikletttede bu böyle üzülüyorum halimize
-
06 Haziran 2020, 21:10
karayel90 adlı üyeden alıntı
Bizim ülkede para biriktirip motorsiklet satın almakta mantıklı değil,sizin para biriktirme hızınızdan 2-3 kat daha hızlı artıyor fiyatlar otomobildede motorsikletttede bu böyle üzülüyorum halimize
Ama dış güçler bizi kıskaniyi
-
07 Haziran 2020, 01:52
Benelli modelleri yerli üretim olarak mı geçiyor? Bilen biri varsa cevap verirse sevinirim.
-
07 Haziran 2020, 02:13
yamaha yerli olarak geçmiyor arayıp onu öğrendim,honda yerli olarak geçebilir türkiyede fabrikaları var diye biliyorum arayıp sormak lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)