Motosiklete ilave ek gümrük vergisi getirildi !
Reklamlar
-
yurekli_emin adlı üyeden alıntı
Kanka drift ten sonra neye geçmeyi düşünüyon? Benim hedef D400 Ug idi ama artık kesinlikle almam şuan. Tnt 250 ye fln bakmaya başladım ben.
Artık alınabilir olan onlar kaldı zaten bu zamlardan sonra dominar filan lüks oldu orta direğe
Tnt 25 aldı arkadaşım gayet memnun kullanıyor...
Ben de tnt 250 beğeniyorum çift silindirin sesi çok hoş...
Sıfır Tnt 250 yok maalesef şahsen alacak olsam BN 251 e bakardım...
Reklamlar
-
nvrmnd adlı üyeden alıntı
bırak yurumeyi, eylem yapmayı.. twit atınca vatan hayini, fetocu, terorist damgası yapıstırıyor anında
)
ondan fazla bir sey beklemeyin..
Bu icraatleri destekleyenler olmasa öyle yapamazlar kimseye. Amma velakin ben de bu icraatleri destekliyorum. Halk bunu istiyorsa ben de desteklerim arkadaşlar.
Neyse, verginin vergisini ödemek de namus borcudur diyeyim.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Ben de ÖTV indirimi gelirse alırım sıfır bir makina diyordum s.... bari. ) sömürülüyoruz resmen
-
İster istemez 2. el fiyatları da uçacaktır. Özellikle yüksek cc.de 8-10 senelik makineler rağbet görebilir.
-
Motosikletler Araba artık ev fiyatları ile yarısıyor artık bu saaten sonra 10 yasındakı motorlara buyuk paralar vermeye baslıcaz
-
2016-2017-2018 yaz tatillerinde arabayla Yunanistan'a gittim. Hatta "benim için yurtiçi deniz tatili bitmiştir" dedim ama euro kurlarına yetişemedim.
Yunanlar eski, eski arabalara, polisler TDM 850 motorlara falan biniyorlardı. Ya dedim bizde ne bu yeni model hırsı. Arabalar-motorlar gidiyor işte niye değiştirip duruyoruz. Şimdi bizde de durum bu şekle evriliyor.
Bu arada benim 2016 MT 25 25.000 TL. Beğenmeyen 40 bin TL ye sıfırını alsın.
Servisler de ybr-cbf-crypton gibi modeller dahil kendi bünyesine adam gibi işçilik ve piyasa fiyatıyla motor çekmeli. Zaten satış yapamayacan. Bari servisi iyi yap da batma. Ortalık garantisi bitik motorlarla dolu. Onları yetkili servise çekemezsen, halin harap olur. Acımam.
Ben servissiz kalmam. Hatta param azalır motora binmem arkadaş. Dert değil. Sen show room da duran motorun tekerlekleri mi yiyeceksin. Servisler akıllı olmalı.
-
Yani insan ne diyeceğini bilemiyor. Nefes aldıkça ırzıma geçiliyor sanki.
-
Zamanında yedek parçayada gümrük vergisi koymuşlardı bu kapsamda onun da vergisini arttırdılar mı acaba. Motosikleti yenilemeyeceğiz de bırakın elimizdeki motora bakalım :( Eylüle kadar kısmına da inanmıyorum uzatırlar yada kalıcı hale getirirler o zaman. Türkiyede giren bi daha çıkmaz (vergi).
-
"Siyasetle ilgilenmeyen aydınları bekleyen sonuç, cahiller tarafından yönetilmeye razı olmaktır. Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerideki cephenin suskunluğudur." - Mustafa Kemal Atatürk
-
vandamme adlı üyeden alıntı
Artık alınabilir olan onlar kaldı zaten bu zamlardan sonra dominar filan lüks oldu orta direğe
Tnt 25 aldı arkadaşım gayet memnun kullanıyor...
Ben de tnt 250 beğeniyorum çift silindirin sesi çok hoş...
Sıfır Tnt 250 yok maalesef şahsen alacak olsam BN 251 e bakardım...
2.el düşünüyorum.
-
Vergi oranlarinda kalite artisina gidilmis.Bu zam degil kalite artisi.
-
-
-
İşin cılkı çıktı. Yurtdışından alışveriş yapıyorduk gümrük vergisi geldi. PS5 çıkacak konsollara vergi geldi. Telefon , araba alırken yarısını devlete veriyoruz. Zaten bütün bunlar yerli üretim olmadığı için dolar euro'dan dolayı fiyatları da ortada. Yazıp yazıp siliyorum ne diyim artık.
-
Aslında vergi için motor alma zorunluğu da kalksa, direkt ödesek neyse günahı.
Hep kıskanıyorlar bizi heeeppp...
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
2016-2017-2018 yaz tatillerinde arabayla Yunanistan'a gittim. Hatta "benim için yurtiçi deniz tatili bitmiştir" dedim ama euro kurlarına yetişemedim.
Yunanlar eski, eski arabalara, polisler TDM 850 motorlara falan biniyorlardı. Ya dedim bizde ne bu yeni model hırsı. Arabalar-motorlar gidiyor işte niye değiştirip duruyoruz. Şimdi bizde de durum bu şekle evriliyor.
Bu arada benim 2016 MT 25 25.000 TL. Beğenmeyen 40 bin TL ye sıfırını alsın.
Servisler de ybr-cbf-crypton gibi modeller dahil kendi bünyesine adam gibi işçilik ve piyasa fiyatıyla motor çekmeli. Zaten satış yapamayacan. Bari servisi iyi yap da batma. Ortalık garantisi bitik motorlarla dolu. Onları yetkili servise çekemezsen, halin harap olur. Acımam.
Ben servissiz kalmam. Hatta param azalır motora binmem arkadaş. Dert değil. Sen show room da duran motorun tekerlekleri mi yiyeceksin. Servisler akıllı olmalı.
İşte bu bir gelişmişlik göstergesidir. Gelişmiş toplumları arabayla, otobanla, şatafatla kandıramazsınız. Onlar ancak bizim gibi gelişmemiş, cahili bol memleketlerde olur. Biz arada kendimizi onlarla kıyaslarız ya, hani Yunanlılar Türklere benzer, İtalyanlar Türklere benzer falan diye, hepsi hikayedir. Bizim gibi bir toplum dünyanın hiçbir yerinde yok.
-
donumuza kadar alın destekliyorum
-
İlk sıfır motorum cafe 152'yi almakla hakikaten doğru karar vermişim. Şimdi karbüratörlü 150 cc motorlara 15 falan isterler herhalde. Bir gün nasip olur da şu ülkenin sınırları dışında yaşama durumum olursa, adam gibi bir motora binerim herhalde. Onun dışında elimizdekine iyi bakmaktan başka çare yok bu gidişle.
-
Arkadaslar mubarek ramazan ayina girerken bu tur isyankar tavirlar yakismiyor size.
Bakin gecen sene pide 3 tl idi bu senede yine 3 tl.
Neden bunu konusmuyoruz ??!..insanimiz nankorrrr.
Ahmet Turan abim nasil yazdim ama,saygilar abim.
-
Konuşacak fazla şey yok, afiyetle yiyelim lütfen.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)