bende şu an evde kırık ayak ile yatıyorum, alçıda, kalın olan kaval kemiğim parçalı kırıldı ama ayrılma olmadığı için alçıyı uygun gördüler, zaten hastanedeykende kırık olduğu halde rahat bir şekilde oynatabiliyordum...
arkadaşlar şöyle söyleyeyim, ekipmanlar olmasa şu anda ben ölmüş olacaktım, bu net.
D-100 yolunda sağ şeridin sağ kenarında 60 km hızla gidiyorum şerit içinde, ileride tali yol var ve bir kamyon yavaş şekilde yaklaşıyordu, sanırım biz geçtikten sonra yola bağlanacak o yüzden yavaş yavaş yanaşıyordu. fazlada bir hızım yok ve ilerlemeye devam ettim, artık kamyon ile aramda 10 metre yoktu neredeyse diyim, çok şaşırdım çünkü kamyonu duracak sanarken baktım adam, D-100 yoluna yani önüme daldı, yürüme hızında olduğü için kimse anlayamadı yola dalacağını.
sanırım bir anlık dalgınlıkla ne yaptığını bilemeden girdi yola, sola kaçmak istedim ama arkadan yaklaşık 100 ile gri bir araba geliyordu, yine de kamyona çarpmaktansa kendimi sola atmak istedim ama yinede kamyonu tam kurtaramadan ön tapmonuna çarptım ve sola doğru savruldum, savrulmam ile arkadaki gri arabanın bana çarpıp beni ileri fırlatması bir oldu.
benim motor uçtu gitti zaten, ben yere düştükten sonra yerde yuvarlanmaya başladım ve yuvarlanırken aklımdan geçen şey tam olarak "ulan bariyerin dibinde yuvarlanıyorum, bir yerim girerse kopar.... lan zaten 60 ile gidiyordum ve son anda biraz daha yavaşlamıştım niye bu sürüklenme bitmedi haalaa?" oldu
sürüklenmem sona erdi ve hemen ayağa kalkmaya çalıştım çünkü arkadan gelenler ezer diye korktum ve can havli ile orta bariyere erişip tutundum ve arkaya baktım, trafik durmuş ve gri araç biraz gerideydi, canımın acısına kendimi tekrar yere bıraktım ve yattım...
sağ ayağıma yük veremiyordum, kamyon ile motosiklet arasında kalıp ezilmişti ve çok acıyordu... ambulansın gelmesi 5 dakika sürmedi, hastaneye ulaştırdılar...
sağolsunlar orada bana hep yardım sever insanlar denk geldi, daha sonra kazaya şahit olanlar bana anlattı; gri arabanın tamponunda sürüklenmişim ben, kaskım ve elbisenin hacmi yüzünden tampon altına girmeyip sürüklenmişim,
öyle söylediler, genç bir öğrenci ilk başta beni gri aracın altında kaldı sanmış ve öldüğümü sanmış baya korkmuş...
fazla uzatmayım; kamyon sürücüsü kusurlu bulundu, ben ve gri aracın suçu yok,
buda mı gelicekti başıma