Plakalarını gizleyen motorcular polis denetimine takıldı ?
-
Plakalarını gizliyorlar, bu sayede hem köprü geçiş ücretlerinden hem de cezalardan kaçıyorlar. Sivil trafik ekipleri , işte o motosikletlerin peşindeydi. Bazı gizlenen plakalar polisleri bile şaşkına çevirdi. Bir sürücü durdurulmanın öfkesini, sadece görevini yapmak üzere orda bulunan habercilerden çıkarmaya kalktı.
Reklamlar
-
Yaz hepsine cezayı yaz. Az bile bu tiplere...
-
çok karşılaşıyorum bunlarla, en sık gördüğüm şeklide kilidi plaka üzerine sarkıtmak.
köprü, yol geçişleri pahalı olabilir tamam ama böyle birşey yapmak doğru değil. verilen ceza miktarı caydırıcıdır inşallah.
-
Şimdi o tüküren adama bişi derdim de @angrypower gelip bana motorcu düşmanı der
Güzel video.
-
malasef ki, üzülüyorum.
arabanın, motorsikletden daha üstün göründüğü bu ülkede aynı cezaları yiyoruz.
Ve trafik kuralları motosiklete göre değil, tamamen otomobile göre dizayn edilmiş.
hiç bir zaman plakamı kapatmadım, ama yakalanmayacağımı bilsem kapatırım.
Mesele köprü ücreti değil, radar cezası diye bir illet var.
Allah düşmanımın başına vermesin...
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
malasef ki, üzülüyorum.
arabanın, motorsikletden daha üstün göründüğü bu ülkede aynı cezaları yiyoruz.
Ve trafik kuralları motosiklete göre değil, tamamen otomobile göre dizayn edilmiş.
hiç bir zaman plakamı kapatmadım, ama yakalanmayacağımı bilsem kapatırım.
Mesele köprü ücreti değil, radar cezası diye bir illet var.
Allah düşmanımın başına vermesin...
Arabayla 57km/h ile ceza yedim. 288 tl cik.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Arabayla 57km/h ile ceza yedim. 288 tl cik.
bildiğin otobanda, ama yeşil olan değil mavi olan otobanda, eskişehir yolunda şehirden en az 30 km uzaklıkta bomboş bir arazide
123 KM ile 1002 TL ceza yedim.
arkamda 118d bmw geldi ve 127 km ile 288 TL ceza yedi.
"hak hukuk adalet dedim, devlete para lazımmış vasifemizi yerine getirdik dedim"
instagramdan paylaştım. ve hakkımda soruşturma açıldı, sebep ise " kamu görevlisine hakaret "
sonra içimden epey şeyler dedim, ama artık dışıma vuramıyorum
-
bildiğin otobanda, ama yeşil olan değil mavi olan otobanda, eskişehir yolunda şehirden en az 30 km uzaklıkta bomboş bir arazide
"hak hukuk adalet dedim, devlete para lazımmış vasifemizi yerine getirdik dedim"
instagramdan paylaştım. ve hakkımda soruşturma açıldı, sebep ise " kamu görevlisine hakaret "
o nasıl 127 ile senden daha az para ceza yiyor?
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
o nasıl 127 ile senden daha az para ceza yiyor?
Motosikletlerin hız sınırı arabalara göre daha düşük.
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Motosikletlerin hız sınırı arabalara göre daha düşük.
Pardon. Ben ikisini de araba zanettim bi anda nedense Doğru
-
motosikletle gezmek artık bir lüks kim ne derse desin.
mecbur olmasam 1 gün binmem,anında satarım.
alırım bi clio,albea vs keyfime bakarım. işletme masrafları aynı neredeyse. niye kendimi riske atayım. biraz trafik çilesi çekeriz olur biter.
-
-
zapalka adlı üyeden alıntı
alırım bi clio,albea vs keyfime bakarım. işletme masrafları aynı neredeyse. niye kendimi riske atayım. biraz trafik çilesi çekeriz olur biter.
Nc700 le gezerseniz evet lüks sayılır ama tek silindir 125-250ccler hala ekonomik
-
U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı
ben tüküren olmak istiyordum ama yaa
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
U.KALKAVAN adlı üyeden alıntı
Hahahahaha, yarıldım gülmekten :D
-
-
Clio ile beraber 50 çikobayt internetde al , trafikte bütün dizileri ezberlersin
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Nc700 le gezerseniz evet lüks sayılır ama tek silindir 125-250ccler hala ekonomik
bundan önce 250 vardı.
yakıtı aynı, lastik masrafı aynı. bakımı daha uzun km. günün sonunda masrafları aynı, emin olabilirsin.
-
bundan önce 250 vardı.
yakıtı aynı, lastik masrafı aynı. bakımı daha uzun km. günün sonunda masrafları aynı, emin olabilirsin.
Hocam hangi 250cc modeli kullanmıştın
-
Talepleri yasa koyuculara iletmektir çözüm, plaka kapatmak değil. Yasa koyucu talebinizi yerine getirmezse tekrar seçmezsiniz. Ölsem o partiye oy vermem anlayışıyla bu sorunlar çözülmez. Halktan talep olacak ki yasadaki aksaklıkların üstüne eğilsinler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)