Ne yeni motor alabilirim şu an ne de ekipman.
Her sene artık gitmeyeceğim diyorum ama her sene gidiyorum ve sanırım bu sene de gideceğim.
Ne yeni motor alabilirim şu an ne de ekipman.
Her sene artık gitmeyeceğim diyorum ama her sene gidiyorum ve sanırım bu sene de gideceğim.
Çok acil ekipman setine ihtiyacım var ama maddiyatsızlık bende de problem. Evvela bir kevlar kot lazım. Hem de çok acil
Firmalar fuar öncesi bindirim sonra fuara özel indirim yapmasında çünkü sonra burda konular açılıp bol bol firmalara kayıyorlar:-)
Seneler once aea ya denk gelmiştim hero motoru tanıtıyordu kalabalikdan fotoraf çekmemiştim yakindan daha sempatik birisi
ben şahsen adet yerini bulsun diye gidiyorum. zaten 12 den önce gitmem gitmişkende, indirim varsa bir kask alırım. ihtiyacim var kaska.. inşallah iyi bir indirim olur.
2019'da gittigim gun kar yagiyordu, umarim bu kez yine karda surmem Hos o gittigimde bot almistim o karli havada, iyi denk getirmisim. Bu yil da haftasonu giderim sanirim, is guc.
Motobike ile birlikte Boat Show ve Kamp&Karavan fuarı da denk geliyor. Biraz yorgunluk olsa da bir günde üçünü de aradan çıkarıyorum.
Rockwell DNA Low almistim, su gecirmiyor. Ama topugumu vurdu biraz sinir oldum, o yuzden cok sIk giymiyorum. Tabani sert, fena sayilmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------
Kamp&Karavan fuarina gecen yil da gitmistim, sirf gezinmek icin. Bu yil yine giderim.
Her sene hafta sonu bir daha gelmem diyorum.Sanırım bu sene perşembe iş çıkışı gidicem. Hatta bugün öğle yemeğine capitoldeki biletix den alayım bileti.Umarım sektör için güzel geçer.
son 4 senedir üst üste gidiyorum ve her seferinde bu kadar yol çekilir mi (mersinden geliyorum) yat evinde dinlen diyorum. ama şeytan dürtüyor. git bak gez dolaş bi istanbul havası iyi gelir diyor )))
Suzuki'nin olmaması ?????
Ekipmanlar için gitmeyi düşünüyorum. İndirimli birşeyler bulabilme ümidi ile.
Ne zaman fırsat bulurum belli olmaz diye bu kez iki adet kombine aldım
Asıl niyetim koridorda küçük bir stand açıp üç motosiklet sergilemekti; "Ben yapabildiysem sen de yaparsın, hem de daha güzelini daha iyisini!" diyebilmek için katılacaktım. Düşündüğümden uzun süren yoğunluk nedeni ile ikinci motosiklet daha tamamlanmadı, ancak fuar zamanına bitirilebilir. Üçüncüsü ise sadece kağıt üzerinde ve parçaları kutular içinde kenarda duruyor. Bu sefer de sadece misafir olarak katılabilicem
Demek ki bunu çok sık yapıyorlar, bu da demek ki yine yanısını yapacaklar
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------
Fuarda indirimleri olmuyor. Yeni fiyatlar da geçen ay gibi geldi. En iyisi doğrudan Karaköy' deki fabrika satış mağazalarından almak.
...
motobike'dan bakıp motor almayı planlıyorum da ama 2-3 kişilik bilet lazım ücretsiz yada uygun nerden alabilirim?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)