Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi köprülerinin geçiş ücretine zam!
Reklamlar
-
Osmangazi Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü geçiş ücretlerine yüzde 14 zam yapıldı. Son yapılan zamla birlikte İstanbul'dan Bursa'ya gitmek 20 TL daha pahalandı.
Binek otomobiller için Osmangazi Köprüsü’nün geçiş ücreti 103 TL’den 117 TL’ye çıkarken, Yavuz Sultan Selim Köprüsü için binek otomobillerin geçiş ücreti 19.15 TL’den 21.90 TL’ye çıktı.
Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün zamlı ücret tarifesi şu şekilde:
Osmangazi Köprüsü’nün zamlı ücret tarifesi şu şekilde:
15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün ücret tarifesi değiştirilmedi. İki köprüye de geçen ekim ayında yüzde 20 zam yapılmıştı.
Kaynak: Sözcü
Reklamlar
-
The Dude adlı üyeden alıntı
düşünüyorum.
Memlekete düşünen değil biat eden lazım. O ne olmuş, bu ne olmuş fazla kurcalama Tayyip bizim için en iyisini düşünür ve yapar.
300 liralık köprüden 120 liraya geçiyorsunuz birde bıdı bıdı ediyorsunuz tövbe estağfurullah.
-
millet şunu anlamıyo bu köprülerin ismi eski osmanli sultanlarini ismini taşıyo gercek olan ise bu köprüler yapancilarin istedikleri gibide fiyat cekiyolar gecmeyin kardeşim zorlamı geciriyolar
-
kurubuzz adlı üyeden alıntı
millet şunu anlamıyo bu köprülerin ismi eski osmanli sultanlarini ismini taşıyo gercek olan ise bu köprüler yapancilarin istedikleri gibide fiyat cekiyolar gecmeyin kardeşim zorlamı geciriyolar
Adamlar navigasyon firmalarına bile para yedirmişler. Saçma sapan yollarda bile seni paralı yola bağlıyor eğer sekmeden kapamazsan paralı yolu. Bunun muhabbetini yaptım herkes aynen bende de oldu dedi. Olmaz demeyin çünkü navigasyonlar reklamda alıyor.
-
vallahi ben kullanmıyorum, kullananlar düşünsün. yada oy verenler yada meğğğ diyenler
-
Arkadaşlar herkesin siyasi ve dünya görüşüne saygılıyım. Oy verdiğim partiye oy vermeyip diğer partilere de oy verenin inandığı, düşündüğü benden farklı birşey vardır illa ki. Lakin esnflasyonun hep inşallah,maşallah düştüğü söylenip ama ottan s.ke herşeye zam geldiği bir dönemde acaba birşeyler yanlış gitmiyor mu? Ben 3 sene önce eşimle ayrıldım,daha öncesinde alışverişleri hep hanım hallederdi. Ben de ya kahvaltı etmediğimden ya da hafasonları dışarıda goygoy ayağına yemek yediğimden pek kahvaltılık işine girmedim bugüne kadar. Geçen canım çekti beyaz peynir alayım dedim, ufacıcık beyaz peynire 30 küsür TL deyince s..iverecektim marketteki kasiyer kardeşi. Eskiden plaka kapatıp çakallık yapana kızardım, şimdi "yap aslan parçası" diyorum.
-
Evet. Geçiş garantisi bu demek değil mi zaten?
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Evet.
Geçiş garantisi bu demek değil mi zaten?
adamlarda bedavaya yapmicaklarya 20 sene kim öle kim kala ama iyi geciriyolar gecenlere 😊
-
geçsekte geçmesekte 20 senelik bir vergi yükünü milletin sırtına yüklediler seve seve ödeyeceğiz
Green Arrow adlı üyeden alıntı
Adamlar navigasyon firmalarına bile para yedirmişler. Saçma sapan yollarda bile seni paralı yola bağlıyor eğer sekmeden kapamazsan paralı yolu. Bunun muhabbetini yaptım herkes aynen bende de oldu dedi. Olmaz demeyin çünkü navigasyonlar reklamda alıyor.
bahsettiğiniz navigasyon yandex olmasın? yandexte aşırı derecede petrol istasyonu reklamı var köprü de olabilir ama google haritalarda ücretli ve ücretsiz geçişleri gösteriyor ücretsizi seçerseniz ücretliye sokmuyor. yandexte reklam olsa da her yere navigasyonla gitmeme rağmen başıma böyle bir şey hiç gelmedi.
-
adamlarda bedavaya yapmicaklarya 20 sene kim öle kim kala ama iyi geciriyolar gecenlere 😊
Çok gülmeyin bence. Çünkü daha fazlası geçmeyenlere geçiyor aslında...
Niye ben burada sadece %7 vergi verip araba ve motosiklet alabiliyorum da sen alamıyorsun? İşte onun bir kısmı da "köprüden niye geçmiyorsun?" cezası...
Velhasıl güleriz ağlanacak halimize...
Bedavaya yapılsın diyen de yok zaten. Ancak "garantili ihale" mantık dışı bir kavram. Bir yerden para kazanılacaksa o iş yapılır, kazanılmayacaksa yapılmaz. Bu kadar basit. Risk vatandaşın üzerine atılmaz. Riski, eninde sonunda para kazanacak olan ve bunun için ihalede rekabet eden şirket alır.
-
oho bize iyi geciyo öle böle deyil en acıtanda markette poşet olayı kasiyere diyom 4 poşet ver posetleri poşetin icine koyuyom gıcıklıgına
-
şuradaki habere göre otomobilin geçiş ücretinin sözleşme karşılığı 230 tl.
geçen yarısını geçmeyen kalan yarısını ödüyor.
güzel dümen, pardon köprü.
aşırılığından yakındığımız vergiler bu işler için harcanıyor.
-
Ben kullanmıyorum kullanan düşünsün diyoruz da hükumet öyle bir sözleşme yapmış ki biz kullanmadığımız halde ödediğimiz vergilerle yine kullanım parası ödüyoruz .Antalya da ki Hasan da ödüyor ,Kars dan Mustafa da .Sen firmaya köprüden şu kadar geçiş teminatı ver geçen araç olmayınca devlet geçmeyen aracın parasını ödesin .Devlet o parayı nerden buluyor senden benden .Aynı şey öve öve bitirilemeyen otobanlar ve şehir hastaneleri içinde geçerli .Hayır zaten geçen az niye zam yapıyorsun.....Ama sonuç herkeş mutlu durmak yok yola devam
-
Ben burada suçlu tarafı devlet olarak görmüyorum. Anayasa mahkemesi die bir kurum var, sayıştay, danıştay, yargıtay... Bunlar bir suç unsuru görmüyor ise; bizim gözlerimiz kör, kalplerimiz mühürlüyor diyorum. Şahsen ben öyleyim. Mühürlü bir kalp, ile kör bir göz olarak büyük resmi göremiyorum
-
Geçmeyin yap işlet devret köprülerinden. Ben geçmiyorum, böylece köprüden geçmeyen yandaşı da zarara ortak ediyorum.
-
Enflasyon tek hane, maaş zamları enflasyonun yarısı, tüketim zamları çift hane, milletin memnuniyeti tavan.
-
Artık ben geçmiyorum ben oy vermiyorum ben koyunmuyum geyiğini bırakıp kafayı çalıştırın!
Bu masraf hepimizin cebinden çıkıyor, ben işsizsem, vatandaş ekonomik sıkıntılar çekiyorsa intihar ediyorsa çaresiz yurttaşlar, bu kazığa hep beraber oturduğumuzu görün, uyanın! Ben bu sefaleti neden çekiyorum, millet malı peşkeş çekilsin cezasınıda sıkıntısını da benmi ödeyeyim kardeşim? Taşın altına elimizi sokarız amma ve lakin bunlar taşı sırtımıza vurdular
-
köprüden kanaldan geçitten tünelden geçen de veriyor geçmeyen de
şehir hastanesi giden de ödüyor gitmeyen de
Kanal yapılırsa gemisi olmayanlar da ödeyecek
kyk öğrenci garantili yurtlar, kalmasanız da ödersin.
Havalimanı uçmasan da ödersin.
Şimdi istanbulda mesela 3 tane köprü var ikisi ucuz onları tercih edip karşıya geçiyor insanlar. Peki diyelim ki kanal yapıldı 8 tane de YİD modeli ile köprü yapıldı. 36 dolar+kdv geçiş ücreti olacak atıyorum. Adam işinden evine gitmek için her sabah 36+kdv akşam 36+kdv mi verecek?
-
Efenim bizim belediyemiz otoparklar iş yapsın diye şehrin yollarını kaldırım yaptı , araç koyacak yer bırakmadı. Halledilir.
-
can't be worried about that shit. life goes on man.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)