Cb 500x rally raid gelmeli.. Hafif iki silindir 650 cc altı enduro makina lazım hondaya.
Cb 500x rally raid gelmeli.. Hafif iki silindir 650 cc altı enduro makina lazım hondaya.
Haberin içeriği ile başlık uyuşmuyor.
Başlığın "Honda'nın 2020 hedefleri" olarak değiştirilmesini öneriyorum.
Bir motosikletin yüksek torklu olması veya gaza dokununca uçup gitmesi,hatta 0-100 ün çok iyi olması değil burada mevzu.
Motosiklette vitesle verilen devir ve hızlanma,egsoz tınısı ve motor sesi gibi bir çok motosiklet kullanıcısına keyif veren ögeler ortadan kalkacak.
Bundan dolayıdır ki elektrikli motosikletler pil güçleri ve sessiz fakat orantısız görece hızlı gitmeleri ile benim ilgimi çekmiyorlar.
Hele bi deneyin, sonra fikir sahibi olun
Cunku deneyip te etkilenmeyen, "tu ka ka" diyen duymadim daha...
Zamaninda SDR'a alternatif olarak denedigim motosikletler arasinda en ust sirada cikan Zero SR oldu... Fiyati SDR kadar olmasina ragmen satabiliyorsa zevksiz degildir emin olun.
Vallahi fiyatları ulaşılır olsa ve en az onun kadar önemli menzilleri biraz artabilse (400-500km) sn durmam elektrikli alırım. Hayvan gibi tork, hızlanma ve bütün bunlar kafa s.kmeden ve çok çok daha uygun işletme maliyetiyle. Gâvur buradaki seçim opsiyonuna "no brainer" diyor...
Her yeni teknoloji gibi önce zengin oyuncağı olacaklar, zenginler tadını çıkaracak, üretici de zenginden arge bedelini çıkaracak sonra maliyetler düşünce de fakir kullanmaya başlayacak. Bu bahsettiğim süreç de 5—10 yıl arası.
SYM Gts Evo 250, SYM Maxsym 400,KTM Duke 390,Xmax 400abs, Joymax250, Forza250
getirse nolacak kaç kişi alabilecek bu ekonomik rahatlıkda ekonomik kriz yok süper ekonomi kimse istediği şeyi alamıyor herkesin elinde telefon nerde bu rahatlık eskiden telefonmu vardı yağ kuyruğu çöp kuyruğu nankörler
2020 honda motosiklet ne olacak? Türkiye pazarı 2019’da 105 bin oldu. Bu da 15 yılın en düşük olanı. 2020’de 115 binden yukarı çıkmaz.
ha baya bayaa 2020de satışlar artıcakmı diyorsunuz
Su Avrupa'nın emisyon kriterleri yüzünden gül gibi motorlar heba oluyor
Suna bi bakın :(
https://s3-ap-southeast-1.amazonaws....tec-revo-1.jpg
Honda sitesine girip modellere baktım, 500 serisi komple yok. Satacak tek 500 modeli CB500X idi onu da tüm çağrılarımıza rağmen ısrarla getirmediler. 250cc altına odaklanmışlar, gerisi reklam.
Honda bu sene tam gaz gidiyor
Yeni cbr 1000RR R için
250 bin TL’den söz ediyor bayiler
Şaka gibi.
Normalde birçok modelde Honda Türkiye fiyatları
Avrupa fiyatlarının altındaydı.
Ben de RR R için heveslenmiştim
Ama hevesim kursağımda kaldı.
Hocam bu espri acayip ele ayağa düştü haberin olsun ;)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------
Honda diğer üreticiler kadar iddialı SS uretmedigi zaman elestirenler şimdi de fiyatı pahalı diyor!!1
Sen istiyor en iyi ss,o zaman verecek 200+ bin TL
Eskiden insanlara az daha koy CBF , YBR al derdik.
Şimdi onu da diyemiyoruz
YBR muadili YS125 17.650 TL
https://www.yamaha-motor.eu/tr/tr/pr...obility/ys125/
Söylenecek söz yok maalesef.
Rebel 500 getirmeyen hondaya diyeceğim kelime yok malesef... Yazık ki hondaya binemeyecegim.
Ben her ne kadar Yamaha kullansam da Honda fan’ıyımdır. Honda Türkiye sayesinde Honda motosiklet sahibi olamayacağım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)