Mega kentte terör estirdi. Utanmadan bir de paylaştı
Reklamlar
-
Honda CRF250L model motosikletiyle tek teker vb akrobasi haraketleri yapan motorcu haberlere konu oldu.
İlgili haber ve başlıklarını aşağıda bulabilirsiniz.
Utanmadan bir de paylaşıyor! Çığır açtı...
Mega kentte terör estiren maganda...
İstanbul Sarıyer’in çeşitli noktalarında bir maganda motosikletine sırtüstü uzanıp ayaklarını da gidona uzattıktan sonra metrelerce tek tekerlek üzerinde gitti. Magandalıkta adeta çığır açan genç, parklara girerek motosikletiyle merdivenlerden inip çıktı. Mega kentte terör estiren maganda, işlek noktalarda da “makas” atarak trafiği tehlikeye düşürdü. O anları ise kaydedip sosyal medyadan paylaştı.
İstanbul’un çeşitli noktalarında trafikte motosikletle tek tekerlek üstünde giden magandalara bir yenisi daha eklendi. Tüm uyarılara, ağır para cezalarına rağmen mega kentte trafik terörü devam ediyor.
Son olarak Sarıyer’in çeşitli noktalarında motosikletli bir maganda, araçların arasında tek tekerlek üzerinde giderek ve “makas” atarak trafiği tehlikeye düşürdü.
Mega kentte adeta terör estiren maganda, Maslak Büyükdere Caddesi, İstinye Katar Caddesi gibi trafiğin işlek olduğu noktalarda da aynı hareketleri sürdürerek hem kendi hem de sürücülerin canını hiçe saydı.
Motosiklete sırtüstü uzanıp tek teker üzerinde gitti.
Burada çeşitli denemeler yapan genç, motosikletine sırtüstü uzanarak ayaklarını da gidona uzattı. Bir süre bu şekilde giden maganda ardından sırtüstü uzandığı motosiklette tek teker üzerine gitmeye başladı. Magandalıkta adeta çığır açan motosikletli, görenleri de şaşkına çevirdi.
Ayazağa’daki birçok parka motosikletle giren sürücü, merdivenlerden inip çıktı.
Akrobasi uğruna trafikte yapmadığını bırakmayan genç sürücü, o anları kaydedip bir de sosyal medyada paylaştı.
Tüm bu yaptıklarıyla yetinmeyen motosikletli genç, arkadaşlarıyla beraber Sarıyer Ayazağa’da trafiğe açık olan bir alana gitti.
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri motosikletli magandayı yakalamak için çalışma başlattı.
Reklamlar
-
sonra motosikletlileri neden sevmiyorlar.
ah arkadaşım ben bile sevmiyorum onlar niye sevsin.
yazık günah, insanların canını hiçe sayıyorlar.
-
Motosikleti bu kadar seviyor olmama rağmen benim bile artık sabrım kalmadı..Her yerde tersten yola girmeler, zart diye önüne çıkmalar, her türlü akrobasi vs. bu gidişle insanları isyan ettirecekler ve mmotosikletlere yönelik ciddi yaptırımlar gelecek.
-
Mersin İl Temsilcisi
-
yaptığı hoş bir davranış değil ama adama helal olsun,crf ile bunları yapıyorsa daha güçlü bir makine ile neler yapar.
-
Adamın instegram profili dolu dolu.
10,5 k takipçi bu reklam sonrasında 20 k olur mu olur.
Neye hizmet ettiğini bilmeyen admin. Övdün mü sövdün mü?
-
erkanzdemir adlı üyeden alıntı
Adamın instegram profili dolu dolu.
10,5 k takipçi bu reklam sonrasında 20 k olur mu olur.
Neye hizmet ettiğini bilmeyen admin. Övdün mü sövdün mü?
merak edip girdim profiline.
Devletin kendilerine yer ve imkan göstermesi gerektiğini kimsenin insanların canını tehlikeye atmaya meraklı olmadıgını söylemiş.
Şimdi bu cümleyi 2 parca da değerlendirir isek
Devletin motosiklet olayını daha ciddiye alması laızm doğru
İnsanların canını tehlikeye atmaya meraklı olmadıgını iddia eden bu tipe birisi de gidip sormamış "ulan tek teker yapmak motorun ustune yatmak zorunda mısın da insanların hayatını riske atıyorsun"
yeminle ülkenin iq seviyesi işaret dili ile konusan gorillere yaklaştı. Sanki herif bunu yapmasa ölecekmiş gibi böyle bi cümle kuruyor.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Her boka ''terör'' kelimesini kullanmasak olmaz zaten!
-
Tundzhay adlı üyeden alıntı
Her boka ''terör'' kelimesini kullanmasak olmaz zaten!
Ama "terör" kelimesi buna çok uyuyor. Terör korku vermek demek, bu da etrafındaki insanları korkutuyor.
-
10 Aralık 2019, 11:07
-
10 Aralık 2019, 11:29
Terörist ?..
sihayla indirmek lazım..
-
10 Aralık 2019, 18:11
Terörist, evet terörist. O merdivenden aşağı inerken kucağında bebeğiyle bir anne merdivene yönelebilirdi. Sonra pişmanlıkla iyi hal indirimi için kravatıyla mahkeme salonlarında boynunu bükerdi. Söyleyecek pek de bi şey yok, sorumsuz düşüncesiz aptalın teki.
-
10 Aralık 2019, 20:58
-
10 Aralık 2019, 23:37
Başıma bir şey gelmeyecekse bende keyifle izledim.
-
13 Aralık 2019, 14:18
HELAL OLSUN! CRF'nin hakkını veriyor benim gördüğüm terör estirdiği felanda yok.. Kimseye sataşmıyor kimseyle bir işi yok düşerse kendi sakatlanır.. Paten kullananlarda terörist o zmn, bisikletle ön kaldırana kimse bişey demiyor.. Önce şu motorcuyum diye geçinenler motosikleti benimsemeli sonra belki bir başkalarına benimsetilebilir.
-
27 Aralık 2019, 13:36
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Terörist ?..
sihayla indirmek lazım..
evet kesinlikle terörist. Bu ib..... kaza yapsa yanlışlıkla bir araç buna çarpsa araç sürücüsü suçlu bulunmasa bile vijdanı eziyet çekecek.Böyle ciğeri 5 para etmek için elin adamının üzülmesi teröristlik değil mi ? Ulan bende motor sürücüsüyüm arabada sürücüsüyüm böyle i...... neyse forum kuralları ceza yemeyelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
Ros1n2 adlı üyeden alıntı
HELAL OLSUN! CRF'nin hakkını veriyor benim gördüğüm terör estirdiği felanda yok.. Kimseye sataşmıyor kimseyle bir işi yok düşerse kendi sakatlanır.. Paten kullananlarda terörist o zmn, bisikletle ön kaldırana kimse bişey demiyor.. Önce şu motorcuyum diye geçinenler motosikleti benimsemeli sonra belki bir başkalarına benimsetilebilir.
senin ruhsal sıkıntın var galiba. Adam parka giriyor parka , kaldırımlarda motor ile geçiyor bu ... benim karşıma parkda böyle çıksın tekmeyle yere ben düşürürm. Hadi hepiniz erkeksiniz ya bana laf deyin bakalım. CRF mi aldın çık ozaman dağa araziye ya da karayoluna. Senin yaya yolunda , parkda ne işin var ? Bu ehliyeti verirken biraz da beyin aramaları lazım bu kişiye hak verenlerde ben beyin olduğunu sanmıyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)