2019 Türkiyesindeki bazı insanlardaki bu rahatlık ve saflık beni hala şaşırtmaya devam ediyor. Acaba bu kişiler mi fazla rahat yetiştirildi, yoksa ben mi feleğin çarkından geçtim? bilemiyorum...
Abicim ortalık hırsızdan, manyaktan, sapıktan geçilmiyor. Neden motorunu verirsin ki adama?
Siz siz olun motorunuzu asla kişiye tek başına denemesi için vermeyin. Baktınız adam eli yüzü düzgün birisi benziyor, fiyatta da anlaştınız, kişi de ufak bi test sürüşü istedi, ya siz artçı olarak alın, yada siz artçısı olun. Tek asla motoru emanet vermeyin.
Bende motosiklet alıp sattım, bazı alıcı motora bile binmedi, sadece inceleyip alıyorum dedi, kimisi bir tur atmak istedi. Deneme sürüşü isteyenlere "artçı olarak arkana binerim, başka türlü olmaz" dedim. Bu sayede çok şükür hiçbir sorun yaşamadım.
Ayrıca polis teşkilatımızı da kutluyorum. Motoru almaya 2 kişi geliyor, birisi babasıyım diyor, motor çalınınca da yok babası değilim diyor poliste adamı salıyor. Demek ki polis teşkilatımızın vatandaşımızın sözüne itimadı tam. Güvene dayalı çalıştıkları için kendilerini alkışlıyorum, başarılarının devamını diliyorum. Bravo...