Honda cb125f için çok az yaktıklarını söylüyorlar. Birde cg tipi motorlar için
Çoluk çocuk okutup, ev geçindiriyorum. Ah ben bir bekar olacaktım. Sen o zaman görecektin beni...
reklam viral yalan dolan.
esnaf arakdaslar olarak böyle birsey yaptik ama sirketimizin adini logosunu adresini telefonunu gösteren kagidida istemeden kullandik.
yersen!
motorcu denilen motosiklet kullanıcıları gerçekten araç şoförleri tarafından sıkıştırılmayı, itilip kakılmayı hakkediyorlar... bir kişi de çıkıp ya kardeşim orda esnaf denen insan müsfetteleri o makinayı oradan alıp başka yere çekmeyi veya bununla tehdit etmeyi kendilerine nasıl hak biliyorlar dememiş... bu mantıkla devam ettiği sürece motosiklet araçtan sayılmaz saygı görmez... bu arkadaşın park ettiği yerde park yasağımı varmış?, yasak yere park ettiyse onu cezalandırmak esnaf denen sığırlara mı düşermiş? ben soruyorum size sıkıyorsa o sığırların araçlarına dokunun bakın napıyorlar size...
Viral reklam ise bi sürü basın organı inanmış demektir; yapanı tebrik etmek lazım
viral reklam, yoksa neden antetli kağıt kullanır ki ama güzel reklam olmuş, herkese yutturmuşlar.
Ben reklam olduğunu düşünmüyorum, kaç kişi anteti okudu ki? (Ben okumadım mesela...) Üstelik imlâ hatalarıyla dolu oradaki yazı, ne reklâm ne reklâm. Ben yazı yazmayı beceremeyen adama iş vermem mesela...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)