Seviyosan git çarp bence
Seviyosan git çarp bence
Yarıldım ya 😂
Yalnız sonradan kadraja girenler dahil kimsede kask yok 👍
Adam motosikleti yerden kaldırıyor ) güzel insanlar var hala yaw
Fena güldüm adamdaki sabra bakar mısın ben çarpsam tokadı yemiştim
Ahahahah ilkinde deviremedim,dur bir daha deneyeyim,bam
Kahkaha attım. Telefon elimden fırladı 😅
niyeyse aklıma bu geldi
https://youtu.be/5bLms74AORk
Bence suç adamda, arkasına bakmadan ve sinyal vermeden dönmüş
Amcaya helal olsun, motosiklet kadının üstüne düştü amca yardım etmeye çalışıyor.
Saf, temiz insan dedikleri bu oluyor demek ki.
ardinol bi yere kadar hakli. Adama daha yüksek hizdada carpip oldurebilirdi. Duyar kasilacak bi konu degil bu trafik hayattir die bosuna soylemiyorlar. Surmeyi bilmiosan ki bilmediği net bir sekilde gozukmekte, gider eğitim alir oyle cikarsin trafige. Carptigi kucuk cocuk olsa, çocuğun kafasini yere vurmamasi icten bile degil.
Üçüncüye çarpsa merak etme, benim benim diyecek.
Şu kız yerine erkek olsaydı 3. sayfa haberi çıkardı kesin. İlk izlediğimde gülmekten karnıma ağrılar girmişti. :D
ne iki yüzlü adamlarsanız; kadın oldugu için hemen artistliğe başvuruyorsunuz.
Erkek olsa demediğinizi bırakmazsınız; gerci adamın başına gelen sizin başınıza gelse acaba yazdıgınız gibi beyfendi mi davranacaksınız?
Kımse kusura bakmasın; eğer bir konuda yeteneğiniz yok ise erkek kadın fark etmez diretmeyeceksiniz, bırakacaksınız o işi.
Eşitliği savunup cinsiyet ayrımcılık yapmayın.
ilki kazadır; ikincisi salaklıktır hocam. Sen sana 2 kere çarpan kişiye saygıyla mı yaklaşırsın hocam
klavye bordo berelisi , sen hayırdır?
yedim ; sıkıntı mı var?
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Ayrıntı yerin adında gizli. "sığıralanı"
Ters yönden döner kavşağın tersine girip tersinden çıkmaya çalışıyor. Her şeyi ters, gidişi, sürüşü. Aldığı tepki bile anormal.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)