Motosikletlilerden ÖLÜM FİSKİYESİ tepkisi
Reklamlar
-
17 Ağustos 2019, 03:38
Türkiye Motosiklet Platformu üyesi bir grup, yeşil alanları sulamak için açılan fıskiyelerden akan suyun kayganlaştırması sonucu meydana gelen kazalar hakkında açıklama yaptı.
Platform başkanı Zafer Fatih Özsoy, "Bu sulama olaylarında çok küçük önlemlerle kazalar önlenebilecekken, maalesef bu önlemler alınmıyor." dedi.
Sancaktepe’de geçen Çarşamba günü bir polis memuru yola akan suyun kayganlaştırdığı yolda kaza yaparak şehit olmuştu. Türkiye Motosiklet Platformu üyesi bir grup Kadıköy’de toplanarak, basın açıklaması yaptı. Motosikletlerini emniyet şeridine çekerek açıklama yapan grup üyeleri yetkililerden önlem alınmasını istedi.
Grup adına açıklama yapan Türkiye Motosiklet Platformu Başkanı Zafer Fatih Özsoy, “Geçtiğimiz günlerde fıskiyeler nedeniyle maalesef bir polisimiz şehit oldu. Sadece fıskiyeden dolayı değil bariyer nedeniyle vefat etti. Çünkü Bu tür olayları çok fazla yaşıyoruz. 2012-2017 yılları arasında yaklaşık 4 bin 600 insan motosiklet kazalarında hayatını kaybetti. Alınabilecek küçük önlemlerle canlar kurtulabilecekken bu önlemler maalesef yeteri kadar alınmıyor.
Türkiye Motosiklet Platformu olarak ciddi bir mücadelemiz var. Bu sulama olaylarında çok küçük önlemlerle kazalar önlenebilecekken, maalesef bu önlemler alınmıyor. Örneğin damlama sulama sistemi var. Hem su tasarrufu sağlanıyor hem de insanların hayatı kurtulmuş oluyor.” dedi.
Kaynak: DHA
Reklamlar
-
17 Ağustos 2019, 08:05
En büyük derdiniz bu olsun.
Fıskıyeymiş.
Motorcu dostu bariyerler nerede?
Sofuoğlu'nun motosikletcileri temsil edeceği olgusu nerede?
Ugrasmaya bile değmez, biz bu ülkede azınlığız. Bizim için para harcamaz bu tipler.
-
22 Ağustos 2019, 14:16
arndiol adlı üyeden alıntı
En büyük derdiniz bu olsun.
Fıskıyeymiş.
Motorcu dostu bariyerler nerede?
Sofuoğlu'nun motosikletcileri temsil edeceği olgusu nerede?
Ugrasmaya bile değmez, biz bu ülkede azınlığız. Bizim için para harcamaz bu tipler.
Gerçekten soruyorum o adamdan motorcular adına ümidi olan varmı?
Söyledikleriyle yaptıkları birbiriyle çelişen sıradan vekillerden hiç bir farkı yok.
-
22 Ağustos 2019, 15:05
Sofuoğlunu bi görsem soracam vallaa
-
22 Ağustos 2019, 15:12
çalınan motosikletler için yapılan bir açıklama ya da uygulamaya denk geleniniz var mı ?
aldığımız motosikletin fiyatının yarısı vergi.
4 yıl seçim yok deniliyor, sofuoğlunu anca ferrarisi ile tur atarken ya da görgüsüzlüğünü aşikar edeceği gazete haberlerinde görürsünüz,
ha bir de yamaha firmasının pr çalışmalarında.
sulama konusuna yazılacak bir şey yok,
yolun kenarında ya da arasında 1-2 metrelik çim olsa ne olur olmasa ne ?
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
22 Ağustos 2019, 15:32
mrt20 adlı üyeden alıntı
Gerçekten soruyorum o adamdan motorcular adına ümidi olan varmı?
Söyledikleriyle yaptıkları birbiriyle çelişen sıradan vekillerden hiç bir farkı yok.
bunu en baştan beri söylüyorum ancak kenan sevicilerin hakaretlerine maruz kaldım
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
22 Ağustos 2019, 16:10
Motorcuları kim takıyor ki, daha bir hafta olmadı polis kaza yaptı vefat etti o kadar gündem oldu, dün sabah bir baktım Beşiktaş barbaros bulvarı yine ıslak çim suluyorlar.
-
23 Ağustos 2019, 15:46
Motosikletteki ÖTV indirimini de imamoğlu yaptı heralde...
-
23 Ağustos 2019, 17:28
Mustafac53 adlı üyeden alıntı
Motosikletteki ÖTV indirimini de imamoğlu yaptı heralde...
milli gelir / fiyat olayına bakarsak yapılan indirimin bir esprisi ya da faydası olmadı.
imamoglu yapsa ne fark eder mahmut mehmet yapsa ne fark eder
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
23 Ağustos 2019, 19:56
1-MAKUD ne ola ki?
2-O kırmızı çakarlar nedir?
3-Ben motosikletli bir polis olsam hepsine birden trafiği tehlikeye atmaktan, ayrıca o çakarlardan dolayı cezayı saplarım.
4-KATİL BARİYER OY TOPLAMA İŞİ NASIL GİDİYOR?
-
24 Ağustos 2019, 08:24
yazmasam olmaz 30 dk once fışkıyeden cıkan su nedeniyle kavşakta devrildim.
saygılar.
-
24 Ağustos 2019, 17:53
Mersin İl Temsilcisi
Geçen ben de görevliyi uyardım, bakın devam edwese şikayet edecem dedim. Bir kaç gün kesildi sonra baktım eleman değişmiş. Yine söyledim.. Şu an temiz ama her an ne ile kaşılaşırım belirsiz..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)