Motosikleti arızalanınca ateşe verdi, oturup izledi
Reklamlar
-
26 Haziran 2019, 12:30
Kuşadası’nda 42 yaşındaki bir kişi, sürekli arıza yaparak kendisini yolda bırakmasına sinirlendiği motosikletini ateşe verdi. Polis ve itfaiyecilerin ikna edemediği vatandaş, yolun ortasına geçerek kendisine ait motosikletin yanışını sigara içerek seyretti.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Adasan Sanayi Sitesi’nde panjurculuk yapan 42 yaşındaki Deniz Püçkün, kendisine ait motosiklet ile Söke-Kuşadası karayolunun Kalafat Dağı mevkiinde seyir halindeyken saat 02.30 sıralarında motosikleti bir anda arıza yaptı.
İTFAİYE İKNA EDEMEDİ
Daha önce de motosikletinin arıza yapması nedeniyle birkaç kez yolda kalan ve "Bir daha arıza yaparsa yakacağım" diye kendi kendine söz verdiğini söyleyen Deniz Püçkün, bu kez çok sinirlendi ve eline çakmağı alarak motosikleti deposundan ateşe verdi.
Olay yerine gelen itfaiye ve polis ekiplerinin ikna edemediği Püçkün, karayolunun ortasında oturarak, alevler içinde kalan motosikletinin yanışını izledi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesine rağmen tamamen yanan motosiklet kullanılamaz hale geldi.
'ŞİMDİ ÇOK RAHATLADIM'
Kuşadası Adasan Sanayi Sitesi’nde panjurculuk yapan Deniz Püçkün, “Daha önce de birkaç kere motosikletim arıza yapıp beni yolda bırakmıştı. Son arıza yaptığında kendi kendime söz vermiştim, bir daha arıza yaparsa bu motosikleti arıza yaptığı yerde yakacağım diye. Bu akşam da Davutlar kavşağındaki Efes evlerine arkadaşlarımın yanına gittim. Dönerken motosikletim arıza yaptı. Çok sinirlendim. Daha önce kendime verdiğim söz aklıma geldi. Depo kısmından motosikleti ateşe verdim, cayır çayır yanmaya başladı. Yolun ortasına geçip kendi motosikletimin yanışını seyrettim. Şimdi çok rahatladım, bu lanet motosiklet bir daha beni yolda bırakamayacak. Kendi paramla aldım, kendime ait bir motosiklet. Beni sürekli yolda bırakmasından bıkmıştım" dedi.
Kaynak: İHA
Reklamlar
-
26 Haziran 2019, 12:54
Kesin mondial
-
26 Haziran 2019, 13:03
Geleceğimi gördüm kral hareket
-
26 Haziran 2019, 13:11
snappy x adlı üyeden alıntı
Kesin mondial
valla mondial a güveniyorum.
2 bin km'dir hiçbir bakım yapmadım yıkamadım arada bi zincir yağladım, duvarlara vurdum yolda devirdim ama motosiklet tık demiyor hala
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
26 Haziran 2019, 13:40
arndiol adlı üyeden alıntı
valla mondial a güveniyorum.
2 bin km'dir hiçbir bakım yapmadım yıkamadım arada bi zincir yağladım, duvarlara vurdum yolda devirdim ama motosiklet tık demiyor hala
sonra mondial tü kaka dersiniz hocam
-
26 Haziran 2019, 13:56
Benzin 10 tl olunca meclisin önünde ben :D
-
26 Haziran 2019, 14:01
110 ihbar hattı görseliyle aynı karede olması baya manidar olmuş (:
-
26 Haziran 2019, 14:18
Simsar adlı üyeden alıntı
110 ihbar hattı görseliyle aynı karede olması baya manidar olmuş (:
110 görseli itfaiye aracı zaten.
-
26 Haziran 2019, 14:42
bi arkadaş vardı geçenlerde isyan bayrağı çekmişti forumda bu motoru nereye götüreyim usta usta gezen motorum diye paylaşım yapmıştı o olmasın
-
26 Haziran 2019, 14:45
puhahaha adam kesin çözüm ile meseleyi kökten halletmiş..
-
26 Haziran 2019, 14:46
şimdi rahatladım ) efsane ya
-
26 Haziran 2019, 15:14
2007 veya 2008 de ( tam emin değilim) de sık sık arıza yapan çinli scooter'i para almadan genç bir çalışana devretmiştim. Sadece noter masrafını ödedi. Yakmaktan daha iyi bir yöntem. Artık o motor başkasının başının belası
-
26 Haziran 2019, 16:03
kurubuz adlı üyeden alıntı
2007 veya 2008 de ( tam emin değilim) de sık sık arıza yapan çinli scooter'i para almadan genç bir çalışana devretmiştim. Sadece noter masrafını ödedi. Yakmaktan daha iyi bir yöntem. Artık o motor başkasının başının belası
seninkide insafsızlıkmış ben yandım al sende yan der gibi ama güzel hareket belki düzene sokup kullanmaya devam etmiştir
-
26 Haziran 2019, 16:58
böyle bir olayın cezası var mı arkadaşlar? kanunen?
-
26 Haziran 2019, 17:19
Kral haraket
-
26 Haziran 2019, 18:22
Adamı artık nasıl illallah ettirdiyse
En azından adamın kafası rahatlamıştır şimdi
-
26 Haziran 2019, 19:39
Adam gibi adamlıkta bugün.
-
27 Haziran 2019, 01:39
Osm@n adlı üyeden alıntı
110 görseli itfaiye aracı zaten.
Dikkatli bakmamışım , durak gibi bi yer sanmıştım sağol uyarı için
-
27 Haziran 2019, 08:59
Gelecekte ben
-
27 Haziran 2019, 09:24
makine kötü de usta diye geçinen şerefsizlerin hiç mi suçu yok? kimbilir adamcağızın nekadar parasını almışlardır makinayı yaptık diye...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)