Binali Yıldırım kaza yapan motosiklet sürücüsünün yardımına koştu
Reklamlar
-
19 Haziran 2019, 01:34
Bence çok fazla politize oldu bu halk. Adam spontane bir olayda inisiyatif kullanıp aracını durdurup yardım etmeye çalışmış. Bu yüzden kendisine oy verecek varsa zaten kafası epey karışık demektir, insaniyetimizi ve olaylara karşı tutum olarak vicdanımızı kaybetmeyelim. İstanbul'da yaşasam tercihim Binali Bey olmazdı, ancak bir vatandaş olarak davranışından ötürü kendisine teşekkür ederim.. Örnek olmasını da dilerim..
Reklamlar
-
19 Haziran 2019, 06:35
ölüyü diriltsen oy yok sana
-
19 Haziran 2019, 07:40
-
19 Haziran 2019, 07:49
Bu forumda siyaset hoş değil,lakin bir motor kazası bile insanların rengini hemen belli ediyor
-
19 Haziran 2019, 09:34
Adam durmuş diye laf yiyor :D Durmasaydı eminim çekti gitti yok işte motosikletlere bedava diyordu hepsi göz boyamaymış adamı bırakıp gitmiş denecekti.
Kalplerimiz siyah olmasın gerisi hallolur.
-
19 Haziran 2019, 09:38
emenyasin adlı üyeden alıntı
O kazadan sonra çaresizce yatıp seni sedyeye taşımaları falan. Bayağı ağır gelir insana. Şükür kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde olmamış kaza. Asıl korku böyle bir kazanın(ayağa kalkamadığın) ıssız bir yerde olması.
2013 Aralık 29. günü Ataşehir TEM'de bomboş yolda 36 dakika ambulans bekledim.
Ayrıca okumuş etmiş vs vs yanında doktor var. Lan yaralıya dokunmasanıza, etrafından çekilsenizde adam bir hava alsa mesela?
-
19 Haziran 2019, 09:40
hachiko adlı üyeden alıntı
açılmıyor, silmişler sanırım.
ekran görüntüsü falan almış mıydın ?
-
19 Haziran 2019, 09:41
mesut hoca adlı üyeden alıntı
Bu forumda siyaset hoş değil,lakin bir motor kazası bile insanların rengini hemen belli ediyor
Ben zenciyim mesela, bu hususu buradan nasıl anladınız?
-
19 Haziran 2019, 09:44
mesut hoca adlı üyeden alıntı
hocam artık her yaptıkları dogru seyin kurgu oldugundan suphelenıyoruz daha ne olsun
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
19 Haziran 2019, 09:48
Ne şanssız bir adam !. Kaza yaptığına mı yoksa Cinali'nin ona dokunmasına mı üzülsün.
-
19 Haziran 2019, 09:52
bu forumda haftasonu seçime girecek bi adayın reklamı yapılır gibi haberi paylaşılırsa bana da altına istediğim yorumu yapıp, düşüncemi paylaşma hakkı doğar.
Evet rengimiz belli...
Motosiklet fiyatlarının bu hale gelmesine sebep olan, ekipman fiyatlarının uçmasına sebep olan, motosiklete binme keyfimiz üzerinden rant elde eden, motosiklete binmeyi teşvik edeceğine köstek olan siyasetçilere, yöneticilere karşı rengimiz belli.
-
19 Haziran 2019, 10:01
Bir ülkede seçimde itirazlara rağmen aynı düzenlemeler ile seçime gidildiği düşünülürse. A partisi kendi istediği sonucu akana kadar B partisini tanımayacağı gibi; istediği sonuç çıkana kadar da tekrardan seçimi iptal ettirebilir. Sonuçta ellerinde emsal niteliğinde verilmiş bir karar var. O dolar ile Euro daha çok oynar
-
19 Haziran 2019, 10:26
Yanında devletin kadrolu doktoruyla seyahat ederken kaza yapan motosiklet sürücüne yardım etmeseydi vicdansızlık etmiş olurdu. Yapması gerekeni yapmış ne eksik ne fazla. Büyütmeye gerek yok ayrıca haber niteliği de yok. Sadece biz devlet erkanından görmeye alışkın olmadığımız için garipsiyoruz. O kadar.
-
19 Haziran 2019, 10:43
o kaskın orada ne işi var?
kaza yapan adamın kaskı kafasında olur ya da kaza esnasında fırlar, adam resmen yere uzanmış, kaskı da koltuk altına almış poz veriyor.
ayrıca o ayakkabı çıktı da ayağın hiç mi sürtmedi yere, çorabın da mı tozlanmadı mübarek, sen nasıl sevilen kulsun öyle
-
19 Haziran 2019, 11:00
hasangazili adlı üyeden alıntı
Yanında devletin kadrolu doktoruyla seyahat ederken kaza yapan motosiklet sürücüne yardım etmeseydi vicdansızlık etmiş olurdu. Yapması gerekeni yapmış ne eksik ne fazla. Büyütmeye gerek yok ayrıca haber niteliği de yok. Sadece biz devlet erkanından görmeye alışkın olmadığımız için garipsiyoruz. O kadar.
Devlet erkanı?
Bu bey sadece bir belediye başkanı adayı şuan. Devlet ile hiçbir alakası yok...
-
19 Haziran 2019, 12:06
Şu an seçim nedeniyle medyaya yansımış olabilir, ancak Binali bey her zaman düşenin kolundan tutan, yardımcı olan biridir. Medyaya yansımamış benzer bir olayı nakledeyim.
İsmini vermek istemediğim bir Akdeniz koyunda demirlemişiz yelkenlimizle. Etraf her zamanki gibi sakin. Arada tek tük jet ski'ler geçiyor sadece. Derken kocaman bir süper yat geldi, Binali beylerin ikinci yatı olduğunu sonradan öğrendik. Bir süre sonra yanımızdan geçen jet ski'lerden biri hakimiyetini yitirdi, kullanan hızla çarptı suya. Aynen bu olayda olduğu gibi hemen doktorunu yolladı Binali bey süper yatın şişme motorlu teknesiyle. Hatta aynı buradaki gibi dizini büküp bizzat yardım edecekti, ama zemin asfalt değil su olduğu için batardı diye edemedi diye düşünüyorum.
-
19 Haziran 2019, 12:09
ero__ adlı üyeden alıntı
Devlet erkanı?
Bu bey sadece bir belediye başkanı adayı şuan. Devlet ile hiçbir alakası yok...
Kendisi Başbakanlık yapmış birisi.
-
19 Haziran 2019, 12:52
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
o kaskın orada ne işi var?
kaza yapan adamın kaskı kafasında olur ya da kaza esnasında fırlar, adam resmen yere uzanmış, kaskı da koltuk altına almış poz veriyor.
ayrıca o ayakkabı çıktı da ayağın hiç mi sürtmedi yere, çorabın da mı tozlanmadı mübarek, sen nasıl sevilen kulsun öyle
Ben kazadan sonra bi aceleyle kaskımı çıkarmıştım. Gelen ambulans görevlisi kendin mi çıkardın diye sordu. Ama orada görevliler var,yani belki kendi çıkarmamıştır. Bir de bacağı kırılmış yazılı yani tahminimce kaza düş, sürüklen şeklinde değilde bir şeye çarpma şeklinde gerçekleşmiş. Ayakkabı da kontrol amaçlı çıkarılmış olabilir. Ben kaza yaptığımda hem kalçamda hem ayağımda ağrı vardı. Ayağımda bu arkadaşdaki gibi normal ayakkabı olsa ben de çıkarıp bir şey var mı diye bakabilirdim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
Ama bunlar tehlikeli işler tabi. Ben acemilikle ve heyecanla hareket etmiştim. Kazadan sonra müdahale için (aciliyet yoksa) görevlileri beklemek daha sağlıklı olur.
-
19 Haziran 2019, 13:54
Acı var mı acı???
-
19 Haziran 2019, 14:35
adam iyilik yapmış kalbinemi girdiniz niyetini nereden biliyorsunuz ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)