Binali Yıldırım kaza yapan motosiklet sürücüsünün yardımına koştu
Reklamlar
-
18 Haziran 2019, 04:34
Reklamlar
-
18 Haziran 2019, 05:13
-
18 Haziran 2019, 06:49
Ey oy, sen nelere kadirsin
-
18 Haziran 2019, 08:04
adam doktorla mı geziyormus yanında öh.
neyse motorcu arkadaşımız iyiyse sıkıntı yok.
-
18 Haziran 2019, 08:37
cool story bro adam başka partidne çıkınca zillet ittifakına ben yardım etmem vs demmeiş dimi
-
18 Haziran 2019, 08:48
Belki samimidir bilemiyorum ama neden hiç seçim dışı zamanlarda böyle olaylarla karşılaşmıyoruz
-
18 Haziran 2019, 09:18
Motosikletle kaza yapıp, bacağını kırıp da ekipmanları mağazadan yeni alınmış gibi kalabilenimiz var mı?
Taktiği nedir acaba?
Benim ya montum yırtılıyor ya da üstüm başım çamur/toprak oluyor. Bu kadar temiz kazayı nasıl yaparım?
Bir de bacakta kas zedelenmem olmuştu. Etmediğim küfür kalmamıştı, "ananı avradını bacağım acıyo lan" diye kıvranıyordum. Bacağı kırıp da nasıl "ah lanet olası fedareller, bacağım kırıldı dostum" sakinliğine nasıl erişebiliriz?
-
18 Haziran 2019, 09:24
gidip bu şeytan işi niye bindin sen kesin zillet ittifakına oy vermişşindir demiştir, inanmıyorum bu adamların samimiyetine sana bana değil sadece kendi adamlarına dürüstler gerçi onlarada dürüst değiller
-
18 Haziran 2019, 09:27
Geçenlerde bunlardan birisi de boğaz köprüsünden atlayacak adamı kurtardıydı, nooldu sonra o iş? Normal hayatlarında niye olmuyor böyle aksiyonlar da belli zamanlara denk geliyor ? Güzel Allah'ın işleri işte !
-
18 Haziran 2019, 09:47
Binali kankam ya harbi kanka motorcuların da kankası : )))))
Geçen bana da bi depo benzin ısmarladı
-
18 Haziran 2019, 10:38
EEyyyyy Admin. Sizi bu aralar çok binalici görüyorum. Lütfen siz siz olun bu foruma siyaset bulaştırmayın.
-
18 Haziran 2019, 10:47
Samimi ise Allah razı olsun, değilse de kalbini bilemiyoruz tabii ki. Bana da pek samimi gelmese de, hatta motosikletlerin köprüden geçişi üzerine vaatlerinin üzerine böyle bir şeyin olması kurgu gibi geliyor olsa da günahını alamam, benimki bana yetiyor.
Evet yanlarında gezen ekipte genelde bir doktor oluyor. Hatta bazı yerlere toplantılara giderken ambulans bile götürdükleri oluyor yanlarında.
Ama şu da var, zaten her duyarlı vatandaş gibi, yapması gereken şeyi yapmış.
Kaza yapan arkadaşımıza da (gerçekten kaza yaptığına inanarak) geçmiş olsun diyorum.
Sağlıcakla kalın.
-
18 Haziran 2019, 13:34
O kazadan sonra çaresizce yatıp seni sedyeye taşımaları falan. Bayağı ağır gelir insana. Şükür kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde olmamış kaza. Asıl korku böyle bir kazanın(ayağa kalkamadığın) ıssız bir yerde olması.
-
18 Haziran 2019, 17:10
Ula makam aracini durdurdu diyor ya... La hangi makamda kendisi merek ediyorum... Yalniz kaza geciren cocugun pozlari muthis... Abi iyi cektin mi ? Bu taraftan da al gibi pandomim yapmis...
Son olarak sevgili admin.. son zamanlarda pek aktif olamadim.. yandaslikmi basladi yoksa ?? Uyenin biri sormus ta meraklandim..
-
18 Haziran 2019, 17:41
gerçekten motorcu arkadaşımız ise çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim ama ne yalan söyleyim pek inandırıcı gelmedi.
1. fotoda yüz ifadesi sahte geldi.
2. fotoda dizlikler sıfır duruyor hiç yere değmemiş
3. ve 4. de montun dirsekler temiz ekipmanlar çizilmeye karşı dayanıklı demekki
-
18 Haziran 2019, 17:55
şu adamların reklamını daha fazla yapmayın lütfen. her şey çok yapmacık..
-
18 Haziran 2019, 18:05
1 oy hesabı nelere kadir görüyorsunuz.
-
18 Haziran 2019, 18:26
Köprülerin bedava olması, motorcu kazası içeren viral, şaka Maka farkımiza varilmis sanki ben 20 yıldır ilk defa bir siyasetciden bu kadar motosiklet odaklı reklam kampanyaları görüyorum..
(iyi kötü diye ayirmadim direkt kendi fikrimi söyledim ,İmamoğluna karşı şansı olduğunu düşünmüyorum )
-
18 Haziran 2019, 19:02
Arkadaşlar olay kesin doğru ben oradaki makam aracının jant'ıyım.
-
19 Haziran 2019, 01:24
En son köprüden intihar edenleri kurtarıyordu bunlar,şimdi motosiklet kazalarına mı el atmışlar? çooohh ilginç...Bir diğer abes durum da konunun başlığı.Yıldırım yardımına koştu derken? ne yapmış? Hani adamı alıp en yakın hastaneye götürülmesini,hastane de ilk müdalenin hemen yapılmasına mı vesile olmuş? yarın öbür gün hastane de ziyaretine gider mi sizce? bacak kırığı yaşamış biri olarak devlet hastanelerin de kırık için eğer ameliyat yapılması gerekiyorsa ortalama 1 hafta süre veriyorlar ne de olsa bir hafta sonra ameliyat yapsak da ölmezsin deniyor.
Yıldırım'ın orada ki ülkem insanına katkısı ne olmuş??
Misal geçen gün imamoğlu ile çıktığı proğram da 5 dk önce moderatöre sayıştay raporunu okumadan ne konuşuyorsun diye ahkam kesen bu gereksiz varlık,5 dk sonra kendisine aynı soruyu modaratör sorduğun da ben de okumadım yanıtı vermiştir.
Böyle karaktersiz bir ibb adayı kaza yerin de sadece biblo ya da reflektör görevi görür.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)