Kamyon Sürücüsü Seyir Halinde iken Motosikletliyi Sopa ile Kovaladı
Reklamlar
-
Ankara'da kamyon sürücüsüyle motosikletlinin kavgası
Ankara Yenimahalle Gazi Mahallesi Konya Yolu üzerinde meydana gelen olayda, seyir halinde olan kamyonet sürücüsü ile motosiklet sürücüsü arasında, yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı.
SOPAYLA VURMAYA ÇALIŞTI
İki sürücü, birbirlerine tepki gösterdi. Bu sırada kamyonet sürücüsü, seyir halinde olmasına rağmen yanında bulunan sopayı pencereden çıkarıp, sol şeritte giden motosiklet sürücüsüne vurmaya çalıştı. Trafikte yaşanan olay, başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Kaynak: Ensonhaber.com
Reklamlar
-
O motosikletli arkadaşın, kamyonetçinin elindeki beyzbol sopasını alarak adamın en münasip yerine yerleştirmesi gerekirdi.
-
adama 500 tl ceza yazarlar en fazla.
neden? cünkü ölmedik !
-
arndiol adlı üyeden alıntı
adama 500 tl ceza yazarlar en fazla.
neden? cünkü ölmedik !
Ölseydik salı verirlerdi
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Ölseydik salı verirlerdi
salı verselerdi gene yapardı
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
salı verselerdi gene yapardı
Gene yapsaydı bizde gene izlerdik
-
Burası medeni bir hukuk devletidir arkadaşlar. Şüphesiz ki bu saldırıya yeltenen şahıs yakalanacak ve en ağır şekilde cezalandırıla...
gülmekten yazıyı tamamlayamadım, siz tamamlayıverin gari
-
siyanoz adlı üyeden alıntı
Gene yapsaydı bizde gene izlerdik
gene izleseydik gene aynı yorumları yapardık
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Bence olayın tekrarlanması gerekir. İkisini de bulup tekrar olayı yaşatalım.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
inşallah çoluğunun çocuğunun başına gelir oRRRRRR****** evladı ya
-
Cehalet cehalet cehalet,yazıklar olsun,insanların şu haaline bakın
-
Aslında el bombasıyla gezmemiz lazım,boyle durumda atıp uzayıveririz
-
Büyük motosiklet bu yüzden lazım böyle cahil öküzlerle muhatap olmamak için gazı açtığımız gibi olay yerinden ışınlanmamız gerekiyor
-
Evvelsi gün, Bakırköy, dolmuş durağına yakın, yolu kesen bir dolmuş şöförü, ikiz kardeşiyle, yolunu kestikleri, tam ekipmanlı bir motosiklet sürücüsüne saldırmışlardı. Motosikletci gayet sakin davranırken, kudurmuş tavırlar sergileyen iki dolmuşcu, gözü başı dağılmış, duvara çarpmış gibi bir halleri vardı. Etrafda motosikletcilerin çoğaldığını gören dolmuşcular tayfası dağılıp kaçtılar. Polis geldiğinde sade motosikletci ordaydı. Etrafdaki vatandaş polise olayı hemen anlatınce, polis dolmuşcunun peşine düştü.
-
Burası demokratik bir hukuk devleti. Bence kamyoncunun sopa çıkarması iptal edilip tekrar sopa çıkarsın.
-
bence orada kamyoncu ve motorcu arasında "hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu"
-
elim sende oynuyorlar bence
ebe olma sırası kamyon sürücüsündeymiş
-
olaya iyi yanından bakalım: araç sahibi aracı motorun üzerine sürüp motoru devirebilirdi.
devirmemiş.
ya cesaret edememiş, ya da aklına gelmemiş.
her durumda sakıncalı bir tablo. motor süren kişiler her zaman tedbirli olmalı zira manyağın birisi üzerimize gelip motoru bizle beraber devirebilir.
-
Eski USA filmlerinde görüyorduk. Harleycilerin neredeyse tamamında 1 metrelik bir zincir . O zincir el ile birlikte sopaya dolandığı anda beyzbolcunun
hali harap. Bu güne kadar taşımıyorduk amma demek bundan sonra bizde üzerimizde şöyle 100 - 120 cm bir sağlam zincir bulundursak iyi olacak. Aynı zinciri
park esnasında emniyet tedbiri olarak motorumuzu sabit bir yere bağlamak için kullanırız.
-
Ben bu olayı bu resimdeki mevzuya benzetiyorum izlediğimiz 20 saniyelik bir kare ne öncesini biliyoruz ne sonrasını.. belki öncesini izlesek kamyoncuya bile hak verebiliriz.. izlediğimiz sadece rta kısmından 20 saniyelik bir kare.. aynı resimdeki gibi..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)