Kamyon Sürücüsü Seyir Halinde iken Motosikletliyi Sopa ile Kovaladı
Reklamlar
-
biz hangi ara bu kadar cahil bir toplum olmayı başardık.
Reklamlar
-
-
Yurt dışı bazı motosiklet kullanıcılarının yanlarında pistol, kesik çifte, pompalı v.s. taşıdığını izlediğimiz bolca filmin aslında gerçeklere dayandığını ve hatta o gerçekliğe yaklaştığımızı bilmek bizi modern mi yapıyor, yoksa gelişmiş bir ülke/toplum olmaya doğru ilerlediğimizin kanıtı mı?
-
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Yurt dışı bazı motosiklet kullanıcılarının yanlarında pistol, kesik çifte, pompalı v.s. taşıdığını izlediğimiz bolca filmin aslında gerçeklere dayandığını ve hatta o gerçekliğe yaklaştığımızı bilmek bizi modern mi yapıyor, yoksa gelişmiş bir ülke/toplum olmaya doğru ilerlediğimizin kanıtı mı?
Hedef 2023.
-
logaritma adlı üyeden alıntı
Ben bu olayı bu resimdeki mevzuya benzetiyorum izlediğimiz 20 saniyelik bir kare ne öncesini biliyoruz ne sonrasını.. belki öncesini izlesek kamyoncuya bile hak verebiliriz.. izlediğimiz sadece rta kısmından 20 saniyelik bir kare.. aynı resimdeki gibi..
http://3.bp.blogspot.com/-IFjqBtJbJn...i-gosterir.jpg
Ben ilk izlediğim de acaba ne oldu sormuştum kendime. Başka sora olmayınca olayın başı biliniyor diye düşündüm.
Sadece videoya göre yapılmışsa senin yorum hariç diğerlerinin hiç bir değeri yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)