Premium Motosiklet Yamaha Açılıyor! Büyük açılışa davetlisiniz. #PremiumDay
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bizim milletteki en büyük egosunu anlamak için 2 ömür daha tüketmem gerekecek.
-
Bayrampasaya acilmasi guzel olmuş aydin motor uzak kaliyordu burasi daha yakin oldu
-
İyi de eski yerine birkaç yüz metre uzaklıkta falan
-
İşletme hayırlı olsun
Türkiyede dükkancılık ne zaman tam kıvamına gelicek merak ediyorum.
maaşımı tanırım gerisini tanımam diyen elemanlarla,
100binlik motor sahibine yıkama yağlama yapan, 10binlik motor sahibine bu modeller böyle idare etcen şekilleri yapan işletme sahipleriyle olmuyor çünki bide usta sorunsalı var yetkili servislik alınmış ama usta alınmamış piyasada 100 ustadan 70 i ezber ustası parça değiştir devam et, parçayı bozan şey nedir araştıran sorunu kökten çözen yok denecek kadar az
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
-
-
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
açılış yemekli mi acaba
Motorun yoksa bile git yol paranıda veriyorlarmış.
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Motorun yoksa bile git yol paranıda veriyorlarmış.
o zaman yemek parasıda verirler
-
Madrap2 adlı üyeden alıntı
Bayrampasaya acilmasi guzel olmuş aydin motor uzak kaliyordu burasi daha yakin oldu
Yukarıda da yazılmış ama bir kez de ben söyleyeyim. Daha önce olmayan, yeni bir mağaza açılıyor gibi bir algı oluşmasın. Uzun zamandır zaten var olan Kardeşler Motor, isim değişikliği ile Premium Motosiklet olmuştur. Hayırlı uğurlu olsun, açılışa gidebilir miyim bilemiyorum ama 1 hafta sonrasında 1. yıl bakımına orada olacağım zaten.
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
-
Moderatör
Hiç Avrupa'dan küçük bir şey açtığımız / yaptığımız görülmemiştir. Tarihe not düşülsün.
-
Bugün gidip mt 25 almayı düşünüyordum şimdi bu haberi gördüm vazgeçtim ortalık ana baba günü gibidir şimdi
-
Googlede kapalı yazıyor. Bugün açılış kutlaması olacakmış. Hava güzel, rüzgar az, gezmeye görmeye değer bir pazar. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
-
-
Gördüğüm en geniş, şık ve modern yetkili servis. Açılış kutlaması ve angajman harikaydı. Kalabalık ziyaretciler, müzik, meşrubat, kek, yemiş. Misafirler için birçok masa. Geç saate görsem, Yamaha müzik clübü açmış sanabilirdim. Dj Mijey. ben çok beğendim. Böyle bir yamaha yetkili servis gördükten sonra, servis konusunda en başda Yamaha derim. Tebrikler. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)