Motosiklet Sektöründe Ötv Bereketi 2 Ayda 14 Bin Satış Gerçekleşti..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
İnşallah 2019 sonuna kadar 250cc ve altındaki cclerde ötv indirimi devam eder
-
ötv zaten 50 ila 250cc arası idi gayet normal satış rakamları..
herhalde 50cc , 50cc olalı ömrü tarihinde türkiye cumhuriyetinde böyle satış rakamları görmemişdir.. Bizim zamamınızda bir honda today olurdu galeride 2 sene beklediğini bilirim müşteri bulamamakdan..
-
Daha kaliteli 250-300cc scooterlar görebiliriz yakın gelecekte, artış bu segmentte devam edebilir. Rahatça 140kmye kadar hızlanıyorlar zaten çoğu insanın ihtiyaçlarını karşılar durumdalar.
-
weatherman adlı üyeden alıntı
Daha kaliteli 250-300cc scooterlar görebiliriz yakın gelecekte, artış bu segmentte devam edebilir. Rahatça 140kmye kadar hızlanıyorlar zaten çoğu insanın ihtiyaçlarını karşılar durumdalar.
r25 ler , ninja300 ler falan 180-190 ları çok rahat görüyor.. versys 300 160-165km leri çok rahat görüyor.. kaliteli iyi bir 250-300 cc arası makine segmentine bağlı ortalama 150-190km hızları arası görmesi gerekir.
-
logaritma adlı üyeden alıntı
r25 ler , ninja300 ler falan 180-190 ları çok rahat görüyor.. versys 300 160-165km leri çok rahat görüyor.. kaliteli iyi bir 250-300 cc arası makine segmentine bağlı ortalama 150-190km hızları arası görmesi gerekir.
Ben r25 kullanıcısıyım motorun gördüğü rahat hız 140-150, 180-190 ı rahat gören bir r 25 i ilk defa sizden duyuyorum
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Ben r25 kullanıcısıyım motorun gördüğü rahat hız 140-150, 180-190 ı rahat gören bir r 25 i ilk defa sizden duyuyorum
Aynen katılıyorum Kawasaki Ninja 400 44 hp ve 38 Nm tork üretmesine rağmen anca 185-195 yapıyor oda bağırta bağırta.
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
ben hiç sürmedim youtube da gördüğümü söylüyorum.. R25 top speed yazarsan google bir ton video çıkıyor 180 görenler falan..
Kaldıki R25 gibi bir motorun 140-150 yapmasıda bana tuhaf geldi yıllar önce hyo gts ler bile 170-180 leri görüyordu. 190 kiloluk Rx3 ler 140-150 yi görüyor bence sizin motorda bir şey var.
-
ben hiç sürmedim youtube da gördüğümü söylüyorum.. R25 top speed yazarsan google bir ton video çıkıyor 180 görenler falan..
Kaldıki R25 gibi bir motorun 140-150 yapmasıda bana tuhaf geldi yıllar önce hyo gts ler bile 170-180 leri görüyordu. 190 kiloluk Rx3 ler 140-150 yi görüyor bence sizin motorda bir şey var.
Topspeed 180 derseniz tamam derim ama rahat hız yazmışsınız cümlenizde yanlışlık olmuş.
-
Tvs01 adlı üyeden alıntı
Topspeed 180 derseniz tamam derim ama rahat hız yazmışsınız cümlenizde yanlışlık olmuş.
stabil hız demedim . rahat hızları görebiliyor dedim top speed manasında.. stabil hız başkadır..
Ben en son 250cc liklerde gv250 ile bursadan istanbula gelmişdim gayet rahat stabil 120-130 arası gelmişdim keyifli.. zaten cruiser motor sürat motoru değildi..
-
Bi biz satamadık cbf,sözde sezon da acıldı ama ne arayan ne soran
-
Tablodan ve başlıktan birşey anlamadım
ÖTV Bereketi diyor ama gecen seneye göre düşmüş.
Bereket mi oluyor bu?
-
180 görürsün tabii zorlarsan ama en ufak hatanda selan okunur, sürücüyü tedirgin etmeyen en yüksek süratler 140 civarı hatta 125 olmalı 250ccde. Denenirse tabii ki çıkar daha. Ara hızlanmalar önemli şehiricinde.
-
stabil hız demedim . rahat hızları görebiliyor dedim top speed manasında.. stabil hız başkadır..
Ben en son 250cc liklerde gv250 ile bursadan istanbula gelmişdim gayet rahat stabil 120-130 arası gelmişdim keyifli.. zaten cruiser motor sürat motoru değildi..
Baba bendemi sorun var sende mi. Ben stabil diye bişey yazmadım ki stabil diyorsun. Rahat hızları görüyor dıyorsun bir r25 nasıl 180-190 görür rahat olarak anlamıyorum. Yokuş aşağı zorlarsın ancak o hıza ulaşır. Rahat hız la topspeedi nasıl aynı kefeye koydun onuda anlamadım. Rahat hız dediğin motoru yormadan çıkılan hızdır. Topspeed kısaca motorun yaptığı son hızdır.
-
ben görüyorum ama kilomdan dolayı görüyorum
60 kilo bi deri bi kemik adamım haliyle motor uçuruyor bu kadar kiloyu
ama 80 90 kiloluk yada üstü kişilerde rahat göremez
buda benim kesin fikrimdir heryerde işe yarar
-
Motosiklet Eğitmeni
Bereketli rakam 14bin
Yani
6x14bin=84bin yıllık satış.
Olursa o da!
250-300bin satıştan bereketli 84bin satışa ekşi yönde artış olmuş
Maşallah!
-
Bu kadar genç nufusu olan bir ülke için yılda 70-80 bin adet motosiklet satışı berbat ötesi..
2018 de zaten motosiklet sektörü distributoelrin yanlış fiyatlamasından dolayı daralmıştı.. Şimdi dahada çok daralacak..
Motosikletin bu memlekette yılda en az 300 bin falan satması lazım. ulaşım kolaylığı, genç nufus, ekonomik işletme maliyeti vs. özellikle çok fazla scooter in satılıyor olması lazım.. Ancak 50 cc motosiklete 8 bin tl istersen olmaz tabiki..
Şimdi vergi mergi demeyin..motosiklet distributorleri öncelikle türkiyede yerleşik motosikelt müşterisi oluşturabilmeleri için 5 yıl uygun fiyatlı satış yapmak zorundalar.. Ancak Japonların umrunda değiliz pazar küçük, çinlilerin, hintlilerin türk temsilcileri ise kısa sürede çok kazanalım hesabı yaptığından bu iş olmaz..
bence bu yıl 50 bin zor..
-
Aman ne bereket. 80 milyon insanın yaşadığı ülkede sadece 13.673 kişi yeni motosiklet satın alabilmiş. Zaten büyük çoğunluğu 50-100cc. 250 cc üstü satılan motosiklet sayısı 500 bile değil.
Hachiko bu haberleri anadolu ajansından alıyor herhalde.
-
-
Ne bereket ama sorma gitsin 3000 tl etmeyecek çin malları ve japon 125 likler 10 bin tl üzerinde insanlar artık motor alamıyor ötv olsada olmasada çünkü alım gücü düşükken araç fiyatları uçup gitmiş. Ne bereket a..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)