Ters Yönde Giden Otomobil Motosiklet Sürücüsünü Metrelerce Havaya Uçurdu..
Reklamlar
-
Görüntüler İstanbul Beşiktaş'tan..
İstanbul Beşiktaş'ta bir anda ters yöne giren otomobil, karşısına çıkan motosiklet ile kafa kafaya çarpıştı. Motosikletiyle havaya uçarak takla atan sürücü yaralandı. Olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Reklamlar
-
öyle sanıyorum ki adam o yolun yabancısı ve karşı şeride geçtiğini sandı.
-
kayda deger bir ceza almadan kurtulacak surucudur!
-
iki taraf ta ileri istikamette şerit olduğu için muhtemelen u dönüşü yasak tabelasıda yoktur.
ben karşı şerit sandım tabelada yoktu derse yırtar.
olan yine bize olur
-
Şansa yaşıyoruz memlekette vallahi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:21 ----------
Tam Tekfen'in önü oluyor orası; Büyükdere Cad.'ne 2. köprü Beşiktaş yönü katılımının birleştiği yer. Oradan U dönüşü yapmaya çalışmak için harbiden gerizekâlı olmak lazım...
-
30 saniyeden önce reklamı geçemediğim için izlemedim.
-
Bunlar kasten adam öldürmekten yargılanmalı ya bu ne
-
YouTube linki yoksa açmam. zira dakikalarca reklam izlemek sinirlerimi davul gibi geriyor.
-
Beşiktaş dediği yer Levent yol bağlantı yeri otomobil sürücü %100 suçludur. Tek şertli dönüş olmayan yolda aptalca bir dönüş yapmış gerizekalı otomobil sürücüsü. Motosiklet sol şeritte olduğu için hızlı olması normal. Çarpan kişi ceza almazsa bu adaletin taaa.....
-
Orası Beşiktaş ilçesine bağlı. Habercilikte çoğunlukla ilçe adı verilir, semt değil... Teknik olarak Beşiktaş bile değil aslında, Büyükdere Cad. ya Şişli'ye bağlı ya da Büyükşehir'e. (Caddenin Boğaziçi tarafı Beşiktaş, diğer tarafı Kağıthane'ye bağlı, caddenin kendisi Şişli diye hatırlıyorum...)
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:11 ----------
Baktım, Metrocity -> Tekfen'e kadar blok da Şişli'ye bağlı. Yani haberde Şişli dese de doğru olacaktı
-
-
Her zaman demişimdir abi İstanbul trafiğinde paranoyak olacaksın. Gerçi bu durumda bizi o da kurtarmaz ama yeri gelmişken trafik felsefemi söyleyeyim dedim.
-
Motorcunun çapraz önünde otobüs olduğu için görememiştir arabayı dönerken...
-
Motosikletli arkadaşa büyük geçmiş olsun, inşallah ciddi bir yaralanması yoktur, kısa sürede sağlığına kavuşur.
Motosikletlinin kaçabileceği yada hamle yapabileceği bir boşluk kalmamış, Otobüs görüş açısını kapattığından bir anda arabayı karşısında görmüştür.
Otomobil sürücüsü olacak vatandaşında en ağır şekilde ceza almasını temenni etsek de, maalesef yaralanmalı bir trafik kazası olarak kayıtlara geçecek ve büyük ihtimal ters yönde seyretmekten para cezası alacak, hepsi bu kadar.
Herşeyin çözüldüğünü sandığın an yanılırsın.
-
Bu taksirle adam yaralama suçuna girer öyle basit trafik cezasıyla kurtulamaz...
-
Yahu arkadaşlar görmemiştir filan diyenlar var adam görme engelliyse araba ehliyetini nasıl aldı çünkü tabela filan hikaye görmüyormusun araçların geldiği ve gittiği yönü ? Neyin kafası bu ? Beyinsiz olsa oto sisteme uyar arabaların gittiği yöne gider.Ceza almasını isteyenler var ama motorcu arkadaşımızın biyerlerde dayısı yoksa zor alır hakkını.Allah yardımcısı olsun...
-
maddi manevi tazminat davası açar umarım elinde görüntüde var adamı yıpratır baya içeri attıramasada
-
"O. Çocuğu" kimdir? kime denir? Hepsi ve fazlası link verilen videoda. İnşallah motosiklet sürücüsü sağdır ve ciddi bir durumu yoktur.
-
O arabayi kullanan her kimse disi erkek o yoldaki direkleri ona monte etmek lazim
-
İnsan böyle bir şeye karşı hazırlıklı olamaz. Tek kurtuluş şansı yavaş gidiyor olmak ki o yolda yavaş giden de yok. Gerizekalının yaptığı harekete bak.
mavzer-i adlı üyeden alıntı
iki taraf ta ileri istikamette şerit olduğu için muhtemelen u dönüşü yasak tabelasıda yoktur.
ben karşı şerit sandım tabelada yoktu derse yırtar.
olan yine bize olur
Orada u dönüşü yapılmaz işareti olmaz. Anayola soldan giriş işareti mutlaka vardır ve bu geri zekalı ya görmedi veya görse de anlamını bilmiyor. Bahsettiğim işaret bu..
" ( alıntıdır) ...soldan ana yola giriş levhaları, ana yola sonradan katılan ara yolların ana yola birleştiği noktada bulunur. Bu levhalar asıl amacı ana yol ile ara yolu belirlemektir. Bu levhalar her iki yolda da bulunur belli bir mesafe bu işaretler sürücülere ana yoldan mı yoksa ara yoldan mı seyir ettiklerini belirler. Ana yoldan seyir eden araç bu levhayı görünce ileride ana yolla bağlanan bir ara yol olduğunu bilir. Ara yoldan seyir eden araç ilerde ana yola bağlanacağını ve buna göre hareket etmesini bilir."
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)