Hem Trafiği Tehlikeye Soktuğu Hem Kız Arkadaşına Sinir Krizi Geçirtti
Reklamlar
-
Doğru insan yetiştirmek çok zor gerçekten çok zor!
Allah bu kardeşimize ve bunun kafasında yaşayan kardeşlerimize akıl,fikir,bir şeyleri muhasebe etme yeteneği versin.
Allah'ın işine karışılmaz bu insanlar başka insanlar için sınav. Allah onları yaratacak ki diğer insanlar görsün öğrensin onlar gibi olmasın....
Tek teker Arif'te bunun gibiydi.. çok iyi sürerdi.. tv lerde şov yapardı..
Öte yandan kazada hayatını kaybeden Ülkü Özcan'ın babası Metin Özcan'ın 6 Ekim'de sosyal medyadan "Alanya'da bulunan Arif Razatlıoğlu denen şahıs 58 yaşında, kızım 20 yaşında. Onun yüzünden evi terk etti" diyerek isyan ettiği ortaya çıktı.
Reklamlar
-
-
Kızın rol yaptığı konusunda bende hemfikirim.Lanet olsun nedir ya . Normalde ana avrat düz gider insan ölüm korkusundan.
-
ilk aklıma kızın bilerek bağırdığı geldi daha fazla tıklanma için ;)
-
İşte havalar ısınınca "sezon" açılınca bazı tip böcekler yuvalarından çıkıyor. Kış boyu araba camının buharını silen tipler yazın gelmesiyle başlıyorlar oraya buraya saldırmaya. Son güzel günlerim. Şu 6 ay bi geçse de tekrar adam gibi tiplerle motora binsem.
Tabi ki doğru düzgün motorcu arkadaşları tenzih ederim.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
-
drejj adlı üyeden alıntı
Bunu iyi bir haltmış gib lanse etmek neden? Ben beceremiyorum bari yapanları mı alkışlayayım?? kerem'in çıkardığı kişi mi? Kerem ne ki,usta mı?
Bir kız babası olarak, harfi harfine katılıyorum!
-
Cezalar caydırıcı değil.
Hapis cezası olması gerek bence.
İnsanların canına kast ediyor sonuçta.
Bağımsızlık benim karakterimdir.
ATATÜRK
-
Kızlar maalesef bunlar gibi serseri tipleri seviyor. Efendi erkekler batıyor kızlara ama biz değil onlar kaybediyor. Bir gün anlıyorlar ama o zamanda iş işten geçmiş oluyor...
-
videoya yorum yapın diyo yorumlar kapalı niye çok küfür yedi heralde
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
-
S.B.U. olduğunu nasıl tespit ettiler acaba :=()
-
10 yılda hertürlü recing motosiklet kullandım.
Hiç tek teker yapmadım.
Benim gözümde tek teker yapanlar gerçek motorcu değildir.
Gerçek motorcu motorunu sever, tek teker yaparak motoruna zarar vermez.
Motorcular SERSERİDİR taabiri ; bu Artistlik ve Apaçilik yapanlar için geçerlidir. Hiçbirgün üzerime alınmadım .
-
Kız arkadaşı ve bu magandanın hallerinden yaşları belli, o motoru baba parası ile emekle alakası olmadan almış bir serseri görüyorum sadece, yani bu maganda ne arkasındakini ne de etrafındakileri düşünmüyorsa bunun sebebi doyumsuz, bencil olması. Ailesi belli ki zengin belki de onlarda emek hırsızı ki para bol gelmiş, böyle bencil, doyumsuz magandaları bu şekilde yetiştirmişler, bunların neye saygısı olabilir ki bu hayatta, kendi başlarına geberip gitseler hiç sorun yok. En ufak bir şekilde üzülmem, evet gençlik kan kaynar vs. anlarım ama bu normal bir durum değil, utanmadan hava atma amaçlı internete koyuyorsa burada mazeret olacak bir durum göremiyorum.
Şunu da ekleyeyim, videodaki kızın üstünde kask haricinde en ufak koruma yok, bu nasıl bir aymazlıktır anlamak mümkün değil, maganda bile kibar kalır bu tipin yanında.
-
anası babası yok mu bunların sahip çıkmıyorlar mı
-
Yamaha MT serisini cikarttigindan beri patates tarlasinda yetisir gibi apaciler yetisiyor yollarda
-
iyi olmuş az bile.....
keşke hırsızlarıda böyle hızlı yakalasalar.
-
oialdemir adlı üyeden alıntı
Bana da kurgu sağlam geldi Mud hocam. Kız oynuyor bildiğin hatta iyi oynuyor. Oscar goestı MT09 cunun sevgilisi diyebilirim. İzlenme kasmak için sürekli bir çığırma var.
Aynen öyle valla, oscar goes to mt09cunun sürekli çığıran sevgilisi..
Bariz belli kolpa olduğu.
Tez zamanda doğal seleksiyonun devreye girmesi dileğimle.
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
izlemedim gerekde görmüyorum her gün youtube da bunun gibi binlercesi var motorla kız tavladım, kız numaramı istedi, kız arkadaşımla tek teker v.b gibi gibi binlerce video var %95 i de cast ,kurgu,senaryo ,oyun,tiyatro .. her şey önceden hazırlanmış ayarlanmış kurgular hikayeler.. maksat clickbait tıkla tıkla gelsin paralar bozulmasın aralar...
izleyenlerde bence şahsi fikrim 6-7 yaş grubundan başlayıp 15-16 yaşına grubuna kadar çıkan çocuk ve ergen kesim..
Bu videoları çekenlerin psikolojik bir tedavide görmesi gerekir bence ailesinden çevresinden alamadığı göremediği sevgi,saygıyı bu videolarda yorum atanlardan görüyorlar abi sen müthişsin,abi sen harikasın,abi sen birtanesin,abi abi abi videoyu çekende ben neymişim yahu deyip daha fazla ilgi dikkat çekebilmek için onlarda leveli arttırıyor..
geçen bir tanesi vardı yolda giderken motorda elleri bırakmış hamburger cola yiyip içiyordu.. yorumlara bakdım adamsın abi,mütişsin, bu işin kitabını sen yazmışsın falan gibi yorumlar dedim bu herif bu gazla bir sonraki videoda ya motor üstünde gözleme açar yada baklava açar ..
-
2 ay ehliyete el konuşmuş off ne büyük ceza ! Mt 09 u olan birine 2 bin lira ceza çok caydırıcı olmuş bravo ! Bu kafa ile daha çok benzer haber görürüz.
-
Yazık ya kızı gerçekten sevse öyle tehlikeli bi duruma sokmazdı kızı.
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Lan yazık ya
Kızıda mi düşünmüyorsun Allah'ın öküzü. Kızın başına birşey gelse vebalini nasıl ödeyeceksin takipçi kasma hevesin yüzünden kız sakat kalsa hesabini kim verecek
Kız kendini düşünmüyor o yüzden sıkıntı yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)