Elektrikli Yeni Vespa Türkiye'de..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Dikkatimi sadece Kalın yazı tipiyle yazılmış 49 bin 900tl çekti
-
Hemen evoyu satıp ceryanlı vespaya yazılıyorum . Bedavadan daha da ucuzmuş.
-
İnşallah bize güvenip yapmamışlardır
-
Sürüş modları:
A: Yavaş
B: Daha yavaş
C: Öküz gibi yavaş
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Sürüş modları:
A: Yavaş
B: Daha yavaş
C: Öküz gibi yavaş
Sonuç hem pahalı hem yavaş
-
Haçiko bey, bu yazıları umarım bir yerden alıyorsunuzdur. Yoksa bu forumda kimsenin "İtalyan ruhunu motosikletleriyle bize hissettiren Vespa" cümlesini kullanacığını düşünmüyorum 😂
-
zeynelhazan adlı üyeden alıntı
Haçiko bey, bu yazıları umarım bir yerden alıyorsunuzdur. Yoksa bu forumda kimsenin "İtalyan ruhunu motosikletleriyle bize hissettiren Vespa" cümlesini kullanacığını düşünmüyorum 😂
Katılmıyorum. Benzin ve ÖTV konulu başlıklarda benzeri ifadeler sıklıkla geçiyor. Hem de nasıl.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
"Motosikletleriyle" değil de başka bir şeyle mi hissettirecekti, nasıl yani anlamadım?
Abi motor falan değil bu çöpe para atma makinesi gibi bişey. İtalyan ruhunu git Aprilia'da Ducati'de hisset Vespa'nın hissettireceği ruhta ne bileyim.
-
Sunduklarına bakınca bu daha akla yatkın sanki
-
200 nm tork diyor :D patinaja düşmezse benzinli bir otomobili sürükler bu
-
Parası bol kerizleri bayilerimize bekliyoruz.
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Bende ona takıldım. Muhtemelen 250cc scooterdan fersah fersah daha güçlü bir çekişe sahip olacaktır. Ancak şarj suresinden ötürü hız limiti olacağı için bu değer sadece ticari maksatlı kalacak gibi geliyor bana.
-
-
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
Elektriki motorun benzinli ya da dizel gibi içten yanma motorlara üstünlüğü de bu zaten. Her devirde yüksek güç ve yüksek tork. Tabi bunun için motoru besleyebilecek güçlü elektrik kaynağı lazım, o olmadığı için kısa süreli olabiliyor ancak.
-
200Nm tork nasıl bir değerdir anlayamadım, NC 'nın 68 Nm torku var herkes anlata anlata bitiremiyor bunun tork 200 Nm
-
İtalyan işi çöp.4 kW mı diyor motor gücüne umarım ben yanlış anlıyorumdur
-
50 cc al işe git gel az yakıyor elektirik bitti derdi yok 49 bin tl nedir ya :D :D
-
Orada 200 nm mi yazıyor ben mi yanlış görüyorum ?
-
Ona takılmayın arkadaşlar, muhtemelen motorun ilk hareket anındaki torku yazmışlar. Harekete geçtikten sonraki torku başkadır. Aynı mevzu Süper Soco marka motorlarda da vardı. Klasik müşteri kandırma taktikleri.
Bu ünlü markalar kusura bakmasınlar ama işin içinde benzin motoru yoksa sizin o marka değeriniz pek bir şey ifade etmiyor. Geriye bir adet sac kasa, kaliteli amortisörler, kaliteli koltuk ve diğer akşamlar kalıyor. Onlar da 50 bin TL etmiyorlar. Akü teknolojisi gelişip şarj süreleri 5 dakikalara indiğinde kimse bu kazık markaların yüzüne bakmayacak. Ben parayı veriyorsam %90 motoruna veriyorum, kasasına değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)