CF Moto 250 Cup / PİSTLERİN YENİ ŞAMPİYONLARINI ARIYORUZ !
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Yaşımı 2'ye bölsem yine de 13-18 yaş aralığına inemiyorum. Lakin güzel aktivite yapmış adamlar.
-
tommygun benimki 3 e bölünce oluyor
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
tommygun benimki 3 e bölünce oluyor
Abi bu Cf Cup bize olmuyor. Gel, bizi düşünüp de cup organize eden firmalara sempati besleyelim biz.
-
Bize nasıl bir yarış düzenleyebilirler ki .Birinciye Chek-up ikinciye kan testi üçüncüye tansiyon aleti hediye ederler her halde.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Bize nasıl bir yarış düzenleyebilirler ki .Birinciye Chek-up ikinciye kan testi üçüncüye tansiyon aleti hediye ederler her halde.
Abi gülerken sandalyeden düşüyordum
-
Abi 4.yensonda takmasınlar bana yeter
-
Ülke de böyle şeyler görünce seviniyorum. Evrensel bir başarıya varmasa bile genç insanların böyle yerel yarışlara katılması çok güzel bir sosyal aktivite. Teşekkürler CF Moto
-
Birinciye çay kupası ikinciye saç tokası üçüncüye de çiklet verseler daha uygun olmaz mı?
-
30 dan maluma gidiyoruz olmadı o yaş kotası :D
-
+40 lar için yokmu birşeyler ?
-
İntercity müsabakalara nasıl son vermek zorunda kalıyorsa buda bir süre sonra içi fos çıkacaktır diyorum ne yazıkki.
Seneye görebilirsek iyi. Yarışmak ve yarış düzenlemek için deli paralar isteniliyorken hele.
Sporcu yetiştirebilsek ne güzel ama gel görki federasyonda bunun için gram adım atmak yok. En ufak şeyde önünüzde milyon tane engel çıkartıyorlar.
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)