Ölümlü Motosiklet Kazası Sonrası Yakınları Pankartla Görgü Tanığı Arıyor
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Tuvaletler de bile kamera,mobesenin olduğu dönemde bir tane kamera yok muymuş? Allah rahmet eylesin kalanlarına sabır versin. İnşaAllah adalet yerini bulur.
-
arkadaşlar bana kızacak ama arabacılar motor küçükse üstüne sürüyor ister gülün ister hak vrin sırf bu sebepten xmax aldım sepetli
insanlarda piskolojik bir durum sanırım kymco varken herkes üstüme sürüyordu cüsseli motorda belki 1-2 kişi ancak
Umarım merhum hakkını araybileckeleri bir tanık bulabilirler
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bana kızacak ama arabacılar motor küçükse üstüne sürüyor ister gülün ister hak vrin sırf bu sebepten xmax aldım sepetli
insanlarda piskolojik bir durum sanırım kymco varken herkes üstüme sürüyordu cüsseli motorda belki 1-2 kişi ancak
bence küçük olduğundan üzerine sürmekten ziyade küçük hacimli motorları fark edemiyorlar. Koca araba bile kör nokta da kalıyor göremiyorlar,ufak motorları görememesine şaşırmamalı.
-
Türkiye de araç içi kamera kullanımı mecburi hale getirilmeli. Özellikle motosiklet kazalarında motorcuların kim vurduya gitme olayı çok yaygın. Acaba toplu dilekçe mi yazsak bunun için ?
-
TIGERSHARK adlı üyeden alıntı
Türkiye de araç içi kamera kullanımı mecburi hale getirilmeli. Özellikle motosiklet kazalarında motorcuların kim vurduya gitme olayı çok yaygın. Acaba toplu dilekçe mi yazsak bunun için ?
Avrupa ve rusya dahil cogu yerde zorunlu, eger arac ici kameraniz olmadan kazaya karisirsaniz kasko para ödemiyor. Sonuna kadar katildigim bir uygulama, tüm araçlara zorunlu olmali. Dilekçe, imza kampanyasi gibi herseye varim
-
dün arkadaş dediki çok tehlikeli , motor düşse vursan yazık dedi parana , gelip vursalar dedi,,,
dedim; ulan düşeyim bana birşey olmasın ,motor çöpe gitsin parada , zaten ben öldükten sonrada biri ezdiyse yazık oda hapse girmesin :D
ben öldükten sonra çokta umrumda ,
-
Bir noktaya değinmek lazım. Çarpmanın etkisiyle kask fırlıyorsa %90 olasılıkla ya kaskın bedeni yanlıştır, ya da kaskın kayışı bağlanmamıştır.
-
watercolours adlı üyeden alıntı
Bir noktaya değinmek lazım. Çarpmanın etkisiyle kask fırlıyorsa %90 olasılıkla ya kaskın bedeni yanlıştır, ya da kaskın kayışı bağlanmamıştır.
bu konu malesef motosiklet dünyasının kanayan yarası kırık kaskı bile rahatça kullanıyorlar kimsede ağa bu çöp demiyor ben sürttünen kaskı bile hemen sıfırı ile değiştiridim ama vatandaş öyle değil abi
-
istanbu_gezg adlı üyeden alıntı
Bak sana hak vereceğiz ama sulandırıyorsun olayı. Xmax gibi büyük bir motor aldım demek yerine xmax aldım sepetli gibi cıvık bir şekilde söylüyorsun.
Biz senin söylediklerine kızmıyoruz. Lakayit bir şekilde göstermene kızıyoruz.
-
Azıcık konuya saygınız olsun.
Her haltı cıvıtmayın, komik değilsiniz.
Ölen birisi var, ortada mağdur bir aile var ancak goygoy yapma derdindesiniz.
-
siyasi konularda samanlıkta iğneyi es geçmeyen sistemin bu tarz konularda kör, sağır, dilsiz ve topal olması kabul edilebilir değil,
kalanlara sabır dilerim,
umarım amaçlarına ulaşarak suçu olanın cezası hukuk çerçevesinde verilir.
-
ortada bir ölüm var canı yamış insanlar var belki rahmetlinin eşi çocukları anası babası . Allah rahmet eylesin önce.. Mekanı cennet olsun..
şimdi ikincisi bunun motorun boyutuyla bir alakası yok orda 1000cc lik makinede olsa bu kaza olucakdı adam ona çarpıcakdı.. hersene bu tip 600 lük motorada çarpıyorlar 1000 lik motorada çarpıyorlar.. motorun ufak yada büyük olmasının araba gibi 1.5-2 tonluk bir kütlenin içinde en ufak bir farkı olmuyor.. dikiz aynasından bakdığınızda ha 125cc lik scooter ha 1000cc lik motor hiç fark etmiyor..
burda araba sürücüsünün bir dikkatsizliği var umarım vuran bulunur..
-
Başka küçük cc.lerde dediğiniz doğru olabilir. Ama o motosikkletten bendede var ve cb250r ve mt25'den daha yüksek, 2 metre +-5mm ve genişliği cbr ve mt25'in ortasından, cupda orta boş diye ufak görünüyor, ama yuki en boyutlu cuplardan biri.
O-3 D100 ve E5 şehirin merkezinden geçiyior. Ülkeyi boydan boya transit geçende sabah akşam işe gidende o yolu kullanma durumunda kalıyor. Bence en büyük hatalardan biri.
Kazazeyi allah rahmet etsin, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileğiyle. Umarım kazaya sebep olan bulunur ve adalet yerini bulur. Saygı ve selamlarla.
QUOTE=chaqalqarlos;4448813]bence küçük olduğundan üzerine sürmekten ziyade küçük hacimli motorları fark edemiyorlar. Koca araba bile kör nokta da kalıyor göremiyorlar,ufak motorları görememesine şaşırmamalı.[/QUOTE]
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:42 ----------
Motosikletcilerede en tavsiye etmeyeceğim yol. 100-200 metrede bir giriş çıkışlar ardarda. Trafik levhalatrı ya çok geç veya çok karışık. Yolu bilmeyen için tam bir labitent. Bilenide bilmeyen tehlikeye atıyor. Şahsen, sahil yolunu tercih ederim. E5 üzrinden yakın olsada, alt veya üst geçitten diğer tarafa geçer sahilden daha güvenli gitmeyi tercih ederimm.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)