Beyazoto adlı üyeden alıntı
Syn admin, motorluyu sıkıştırdı başlığı ile verdiğiniz beyaz aracın sahibiyim, Zaten açıkca aracımın plakasını verip bazı sorunlu kişilere hedef göstererek beni ve ailemi tehtit ettiniz. Gerekirse size isim adres de veririm, bana daha çok zarar verirsiniz.! Nasıl olsa haklısınız,
Öncelikle kendisine de o an söylemeye çalıştım gibi kontrolsüzce hız yapıp, sorumsuzca araçların sağından geçen arkadaşa çok geçmiş olsun, O eşkiya tavrına rağmen Allah'ıma dua etti birşey olmadı diye. Ama adam eşkiya dinlemiyor kendi hatasını bana yıkıyor, Allah'ıma şükürler olsun herhangi bir kaza gerçekleşmedi. Sonra aklıbaşına geldi hakkını helal et diyor, hadi ben ettim, çocuğundan eşimden al helallik..
Motorcu olmak bir hobiden ziyade, bir yaşam tarzı bir felsefedir. Forumınuzda sizinde bunu diğer üyelere ve motorsiklet sevdalılarına aşılıyor olmanız gerekli. Motor kullanmak keyif işidir, öyle canına hatta bir başkasının canına kast edemezsin. Forumunuzda gerçekten işi mesleği yaşam tarzı ile örnek olan üyelerin olduğunu biliyorum, ayrıca haberin altına hırsız hayvan vb sözler yazan öncelikle saygısız, ahlaksız, ne toplum içinde yaşamayı bilen ne de toplum yaşantısına ayak uydurmayan sorunlu, kim hakli kim haksız konuşamayan, içindeki nerden geldiği belirsiz öfkesini nereye kusacağını bilemeyen kişilerde var, Allah ıslah etsin.
Siz hangi hakla haberde 'motorluyu sıkıştırmaya çalışan'* yazarsınız. Bana saldıran kişiden birşey beklemiyorum, videoyu servis eden arkadaş burada çıkıp Allah korkusu var ise anlatsın. video görüntülerinde öyle bir yerden başlamış ki sanki ben motorcu ile kapışıyorum, Normal yolumda seyrediyordum, o an tamamen tesadüftü, Allah korudu. açıkca görünüyor ben şahıs görmedim, o Süratiyle, konumu ile görmem de mümkün değil. Sıkıştırmak istesem aracımı hızlandırarak aksi yöne çekmezdim.*
Ben size olayı anlatayım sonra sizi vicdanınız var ise yorum yaparsınız, herkes hakim, savcı, amir zaten.
O şahıs dua etsin benim gibi birine denk geldi, trafik, burda yorum yapan bazıları gibi sadist psikopat dolu, sözüm birçoğunuza değil. öyle bana tokat atma boğaz sıkma hikayesi de yok çünkü şahış çok korkmuştu, camdan içeri elini kolunu soktu kaskının siperliği açıktı korkusunu gözünde gördüm. alttan almaya, sakinleştirmeye çalıştım, başkası olsa burada diğerlerini tenzil ederim bazı rahatsız arkadaşların değişik fantezileri var. klavye şovelyelerine sizi. , yazıklar olsun sizi yetiştiren ana babaya. Cümlelerimi sınırlı tutmaya çalışıyorum...
Dün, o olaydan bir kaç dakika önce plakasını kıvırarak selesinin altına saklamış, marka modelini göremediğim naked tarzı bir morlu egzozunu açmış, sıkışık trafikte gaz açtı, aragaz vererek sürüşüne devam etti. Arkada bebek koltuğunda uyuyan 1,5 yaşındaki cocuğum sıçradı ağlamaya başladı. dikiz den arkada birkaç motorlunun daha geldiğini gördüm, o gruptan uzaklaşmak için videoda önde görünen taksinin önü boş, oradadan da Bakırköy istikametine kaçmak için manevra yaptım Taksiyi solladım, önde trafik yavaşladı önümdeki minübüs, arkadan gelen kask kamerası ile kayıt yapan* motorluya tehlike oluşturmasın diye* iki şerit arasında yer açmak isterken sağ şeride bariyerlere yaklaştım, videoyu çeken motorcuyu kollamak ona yer açmaktı amacım bazıları aracını düzeltmeliydi yazmış, aracımın burnunu o nedenle bariyerlere verdim ki sağa iyice yanaşayım.
Bulunduğumuz yolda* emniyet şeridi yok E5 den Bakırköy'e bağlanan yan yol girişi, orada trafik yavaş seyrediyor. Buna güvenerek sağa geçtim o sırada mavi motorlu kişi 100 KM üzerinde bir hızla aynı şekilde taksinin sağından taksinin önüne geçmeye çalışmış, ben taksiyi 65-70km gibi sürat ile solladım orada 80 km hız sınırı var. O Süratiyle benim o motoru görmem imkansız ki oradan birinin geçeceğini düşünmedim . Demagoji yapmıyorum, inanmak size kalmış. Motorlu kişi o süratle önce kendini sonra bizi tehlikeye attı, egzoz patlatıp süren diğerine de ne diyeyim.
Mavi motorlu sizin sıkıştırdı dediğiniz motorlu çok korktu, kim olsa korkardı. Ben korktuğunu anladığım içn sakinleştirmeye çalıştım, elleri benim aracıma daldırdı kaskıbın siperini açtı gözleri kapalı hala kendinde değil, ben onu hala alttan almaya çalışırken kollarını sallamaya ve küfür etmeye devam etti, motorcu diğerleri gelince iyice cesaretlendi, o gün oradaki diğer motorcu lar gerçekten olgun, efendi kişilerdi, arabada çocuk var ailesi var diye uyarmalarına rağmen saldırmaya devam etti. cocuğum bu arada korkudan* ağlamaktan istifra etti,* benim 1,5 yaşı daki çocuğum herkese tanısın tanımasın güler yüzle bakar, çünkü ailesinden öyle gördü, 3 gündür herkesten korkuyor. Ben* o motorcuyu* o kadar küfredip hakaret etmesine rağmen alttan aldım. Kötü bir durum atlattı sonuçta kimsenin başına gelsin istemem. Ama yazılan yorumlardan anlıyorum ki toplumun bir çoğu rahatsız; benim için o korkak, hayvan vs diyen* klavye şövalheleri, 25 yıldır araç kullanıyorum hiç bir zaman makas atma tamahım olmadı o gün de atmadım. Ben kendimi korumayı bilirim hem de çok iyi bilirim, ben korkudan, kendini kaybeden adama karşılık verecek kadar adi biri değilim, hoş şahıs defalarca uyarma a rağmen hatta kapımı açtım çocuk korkuyor bırak çıkayım dememe rağmen bağrı maya devam etti, motorlu grupta olgun arkadaşlar vardı, telkin etmeye çalıştı.
Admin bu haberi yaparken kurduğunuz cümle kabul edilir değil. Ben orada olması gerektiği gibi şerit içerisinde seyir eden olayı kayıt eden motorcuyu kollamak ona kaçış aralığı vermek için sağa bariyerlere yaklaştım oradan o terbiyesizsin ne işi var. Tamam haberi yapın, bu olayı başkalarında dikkat etmesi için yayınlayın. bu platformda plakadan benim aracı trafikte arayanlar olacak, adamlar, nasıl dikiz aynası, cam kırdığını anlatan vblog lar kurup etrafta eşkiya gibi dolaşıyorlar. Videoyu çeken motorlu, her şeyi kaydettim diyor evet etti, haberi yayımlayan haber ajansını, ve bu şahısları savcılığa verdim.
Burada muhatap olup yazacakta değildim ama Allahım dan tek dileğim, insanlarımızın birbirine hoşgörülü, anlayışlı olmaları , önyargılı eksik bilgi ile yorum yapıp toplumu kışkırtmamaları, Allaha emanet olun.