Beyazoto arkadaşın açıklamasına inanıyor ve söylediğimi geri alıyorum. Ancak kendisinin sürüş tarzı bu olmasa da o esnadaki şerit değiştirme şeklî çok tedirginlik vericiydi. İlk yazımda da belirttiğim gibi olayda öncelikle motorcu hatalıdır.
Beyazoto arkadaşın açıklamasına inanıyor ve söylediğimi geri alıyorum. Ancak kendisinin sürüş tarzı bu olmasa da o esnadaki şerit değiştirme şeklî çok tedirginlik vericiydi. İlk yazımda da belirttiğim gibi olayda öncelikle motorcu hatalıdır.
GSX-R sürücüsü trafiği okumaktan bîhaber ve %100 haksızdır. Beyaz BMW şeride girdiği anda adamın kıçının dibinde, sağında beliriveriyor. Konumlanması yanlış, zekası düşük bir hareket. Üstelik adamın solunda kaçabileceği bir boş şerit yokken bunu yapıyor olması o motosikleti kullanacak yeterlilikte olmadığını ve trafiğe çıkıp trafik akışını okuyabilecek bilinç ve zekaya sahip olmadığının ispatıdır.
Ölüm korkusundan ve kendi eksikliğinden otomobil sürücüsüne saldırmış olduğu aşikar. Hatanın kendisinde olduğunu biliyor, o kesin. Kalabalık grup olmasalar otomobil şoförüne o artistliği yapacak yüreği de yok belli ki. Zaten ufak tefek bir şey. Zamanla kendi türevlerindekiler doğal seleksiyon ile azalacaklardır.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
Beyazoto adamın dibiymişsin. Burada cevap yazman bile büyük incelik. İnsan gibi motosiklet kullanan herkes motosikletlinin hatalı olduğunu söylüyor zaten. Haberin taraflı olması üzücü olmuş.
riskli bir alet kullandıgımız için bu tür şekilde kendimize avantaj sağlıyoruz.
Polislerde bazı zamanlar görmezden geliyor bizi sagolsun.
Ama her zaman şunu kabul etmek gerekir; birisine düzenli iyilik yaptığında karşındaki bir süre sonra bu senin görevin oldugunu düşünmeye başlar. Buradaki versiyonu da çiğnediğimiz kurala laf edilmediği için hakkımız oldugunu düşünüyoruz.
Oldu olacak ters şerit gidelim araba önümüze cıkınca ona da dalalım
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Burada çeşit çeşit var başgan, sağolasın : )
http://kaylinandhobbs.com/#home-section-3
Ben 90 ile sağ şeritten gidiyorum arkadan adam 100 ile gelip kornaya basıyo çekilsene kenara emniyet şeridinden gidiceksin sen motor bu diyo 😃😃😃 her türlü kavga ediliyo mlsf emniyet şeridindende gitse aynı yolundanda gitse aynı arabayla aynı yolu gidiyorum 90 ile yanımdan geçip gidiyolar motora saygı sıfır
"BEYAZOTO" ismi emrahdı dı galiba
olay yerinde bende vardım.öncelikle emrah kardeşimden allah razı olsun şoka giren arkadışımıza anlayışla yaklaşmıştı.alttan aldı.motorcu kardeşimiz cidden ölüm ve sakat kalma şokundan dolayı o şekilde çok fevri davrandı.hatta sonunda kendisinden helallik istedi.emrahın dediği gibi bir mt07 egsozlu bi şekilde yanından sıfır geçince içinde ki evladı irkildi daha sonrada o motorlunun peşine gitmek için şerit değiştirdi.kendiside olay yerinde söylemişti zaten.ayrıca şu alçak başlığa da b"boğaz sıktı tokat attı"olayının doğru olmadığını söylediği için ayrıca helal olsun kendisine
olayın servis edilme şekli zaten ap ayrı bi durum.O an yoldan geçen vlog çeken elemanın iş güzarlığı ne diye yayınlıyon aklınca takipçi kasacak ya
bu arada o kişiyide bulduk youtube da "turbootime" kanalı var ilk o servis etmiş haber kanallarına
emrah kardeşim çok samimi söylüyorum o arkadaş çok üzgün. zaten ailesinden önceden beri baskı altındaydı haberlerde o bariyerle senin aranda görünce o anne babayı sen düşün ölmek bişey değil ama sakat kalmak kadar kötü bişey yoktur
eğer istersen özelden de yazabiliriz
Burada beyaz sirkede turşulama yapıyorlar genelde. Ancak bizdeki usule uygun tuzlanmadığından kornişonlar daha yeşil oluyor. Half Sour veya Full Sour istersen limonlu oluyor. Adana'da elma sirkesi + turunç ile turşu kurarlar genelde içine de sarımsak, kapya biber ve acı sivri biber atarlar. Burada Full Sour + Jalapeño karışık istediğinde o tada yakın bir şey yakalıyorsun. Adamlar hardalda bile turşu kuruyorlar. Tatlı turşu da kuruyorlar uzakdoğu usulü.
Problemin cevabı; sirke preservative bir sıvı olduğundan içindeki organik malzemeyi korur. Bu sebeple turşu aslen sirkede kurulur. Limon turşusu daha kısa ömürlü ve yumuşakça olur. O sebeple sirkede kurulmuş turşuya tuz, limon, sarımsak, acı biber vs lezzet katan her şey katılabilir.
Motosiklet 100% suçlu! Bir de üzerine araba sürücüsünü darp etmiş. Hele bir de ailesinin yanında. 10 yıldan fazladır motor kullanıyorum, böyle saçma sapan hareketler yapan motorluları gördükçe benim bile kan beynime sıçrıyor. Benim de trafikte tehlike atlattığım oldu. Bazısında haksızdım, bazısında haklıydım. Hiçbirinde özür dileyen adamın üzerine yürümedim.
Beyazoto o motorlunun senden öğreneceği çok şey var. Çok geçmiş olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)