Motosiklet fuarı bilgi paylaşım konusu! Fuarda neler var?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Honda cup süper duruyor..
-
Normalde cup pek sevmem ama bu çok hoşuma gitti.Bunu alacaksın ömür boyu bir kenarda tutacaksın.Farklı farklı yüksek cc motosiklet kullansan da değiştirsen de bunu 2. motosiklet olarak hep elinde tutacaksın.Tasarım retro klasik zamansız bir tasarım.Yıllar geçse de göze eski gözükmez.
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Normalde cup pek sevmem ama bu çok hoşuma gitti.Bunu alacaksın ömür boyu bir kenarda tutacaksın.Farklı farklı yüksek cc motosiklet kullansan da değiştirsen de bunu 2. motosiklet olarak hep elinde tutacaksın.Tasarım retro klasik zamansız bir tasarım.Yıllar geçse de göze eski gözükmez.
https://imagizer.imageshack.com/img923/9817/nUgUZz.jpg
fiyatı belli mi acep ?
-
-
Vaay mondial logo değişmiş, rx3ievo kafa far GS replica olmuş falan.
Enteresan şeyler olmuş belli ki, keşke fiyatlar enteresan olmasaydı ama, sağlık olsun.
-
yamaha da nasıl 2017 model olabiliyor hala
-
3. Fotoğrafta arkada beyaz hondanın 2-3 fotoğrafını çekip atan olursa çok makbule geçer.
-
fuar bileti kapıda ne kadar acaba bilgisi olan varmı? orada 25 ise oradan alalım
-
honda cub 25 bin mi ????
-
Super cub yerine pcx daha mantıklı değil mi?
-
CB650R 59.300'müş. 45-50 arası bekliyordum. 2.el'e düşmesini bekliycez artık.
-
Ben mi yanlış görüyorum yoksa orada Super Cub'a 27.000 TL mi yazmışlar.Yoksa fiyat listesini şaka olsun diye Zaytun Haber ajansı falan mı hazırladı?Yoksa dalga falan mı geçiyorlar.Şaka değil mi bu?Hahahahaha güldük eğlendik tamam şimdi gerçek fiyatını söyleyin.Cidden merak ettim.
-
Amerika'da 2.000 dolar nasıl bir karla bu 27k oluyor?
-
Thracian adlı üyeden alıntı
Ben mi yanlış görüyorum yoksa orada Super Cub'a 27.000 TL mi yazmışlar.Yoksa fiyat listesini şaka olsun diye Zaytun Haber ajansı falan mı hazırladı?Yoksa dalga falan mı geçiyorlar.Şaka değil mi bu?Hahahahaha güldük eğlendik tamam şimdi gerçek fiyatını söyleyin.Cidden merak ettim.
bu fiyata bu motor sürülmez. arka fren kampana..
-
yamahanın fiyat listesinde neden 2019 model fiyat yok acaba bu yeni kasa 2019 model r25ler ruhsatta 2018 model olarak gorunucekmis ondan dolayı mı 2018 model dededigi r25ler yeni kasa mi 24bin fiyati var oyleyse alıcam :D degildir biliyorum ama bir umut iste :D
-
Siyah mat dominar çok hoş olmuş lakin 9 ay önce 17 ye aldığım dominar 27 binliradan fuarda
Bana göre hepsinin fiyatı uçuk yada çok fakiriz
R25 26.000
Mt25 24.000 bin olmuş
Gittikçe cc düşücez anlaşılan
-
-
xmax 250'yi niye listeye koymamışlar? en çok satan motorlarından biri.
-
Fuar girişinde bilet satılıyor mu?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)