Fuar'da sanırım Aprilia ve MV Agusta 'da bulunmuyor doğru mudur?
Fuar'da sanırım Aprilia ve MV Agusta 'da bulunmuyor doğru mudur?
6 yaşın üzeri ücrete taabi
r6 lar elde kalmış.
yeni cbr 650r 66.700 TL fiyatla resmen kafa tutmuş diğer markalara.
takasa girsem kaç lira isterler acaba
fuar alanı otopark ücretlerini bilen var mı? otomobil ile gitmeyi düşünüyorum.
bende gittim
fiyatlar artık hangi marka olursa olsun
hiçbiri alınabilecek seviyede değiller yazık.
25 bin liraya cup ne lan,bu ne lan düşünce gücüyle mi hareket ediyor.motor güzel ona lafım yok millet ingilterede 1 asgari maaşla alabiliyor bunu.
Şu modellerin fiyatlarını soran var mı ?
Mondial RX3S
Mondial Nevada
CFMoto 400GT
Bu kadar sıkıntılı bir döneme rağmen Honda'nın ABD'de 2000 $'a satılan Süper Cub için 27 bin TL istemesi bunların hala akıllanmadıklarını, hala gözlerini kör eden para hırsından kurtulamadıklarını gösteriyor. Anlayamadıkları bir başka şey de Çin ve Hint markalarının, gittikçe yükselen kaliteleri ve %37 ÖTV'ye rağmen 250 cc sıfır ÖTV'li Japonlardan daha ucuz motor satmaları. Bugün RX3S, 400GT, TRK251 çok iyi çıksa kime 25 bin TL'ye 125 cc oyuncak satacaklar ? Millette para olmadığını, krediyle motor alındığında iki katına mal olduğunu ve milletin bu yüzden kredi almak istemediğini de anlamadılar. Sen o fiyata satılmayacağını ilkokul mezunu adamın bile hesap edebildiği bir modeli hangi kafayla piyasaya sürüyorsun ? KTM hangi kafayla 125 cc modelini 250 cc'den yüksek etiket koyuyor ? Sizleri nasıl insanlar yönetiyor? Bu ne akılsızlıktır.
Bunların hak ettiği şey batıp dükkanı kapatıp gitmektir. Hiçbirine de acımam doğrusu...
Şuan fuarda sergilenen modeller arasında en alınabilitesi olan model Hero Xpulse. Royal Enfield Himalayanın rakibi olarak yapmışlar ama trafiğe 2020de çıkacakmış. Olaydı alırdım şu kurtlar sofrasında, diğer markalara yaklaşılmıyor.
Sonuçta hepimiz ölecez...!
Dominar'a lacivert-gold rengi çok güzel oturmuş.r6 sandım bir an
Cub'a 26k isteyen Honda'yı da kınıyorum.
rx3s 30-35 bin fiyat bandında olucağı söyleniyordu orda , nevada nevadanın konusunda bir arkadaş sormuş 30 bin tl demişlerde imkan olanak yok tahminim 18 bin tl civarları olur onuda hak etmez ama tahminim o yönde..
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
cf400 gt dışında diğer cf modelleri bende tam bir hayal kırıklığı oldu işçilik malzeme ben çok beğenmedim.
geçen yıla kıyasla sönük bir fuar. yeni birşey yok. bursada gazcılarda motosikletçileri gezsem daha iyiymiş. fuar dediğin yeni şeyler sunar.
Ben aylar önceden kombine bilet almıştım gitmiyorum vallahi... Bana göre yeni bir şey yok.
Gördüğüm kadarıyla Honda CB500 F/R serilerini artık getirmiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)