E-5’i birbirine kattı, sosyal medyada paylaştı (Video)
Reklamlar
-
İstanbul Bahçelievler’de yoğun trafikte seyir halinde olan motosiklet sürücüsünün tehlikeli hareketleri yürekleri ağza getirdi.
Seyir halindeki araçların arasından hızla geçen sürücü, adeta kazaya davetiye çıkardı. Hem kendi canını hemde diğer sürücülerin canını tehlikeye atan sürücü, o anları kaydederek sosyal medya hesabından paylaştı.
Polis şimdi her yerde bu trafik canavarını arıyor.
Reklamlar
-
5 parmağın 5i bir değil.Ama kaza yapıp yaralanınca da anırmasın bariyer diye.
Yamaha YBR-125 2008/Honda DYLAN 2008/Honda CBF-150 2011/Kawasaki ER-5 2005/Yamaha fazer8 2011/YAMAHA YZF R1 2010/YAMAHA YZF R1 2014/HONDA CBR 1000RR 2014+YAMAHA YBR-125 2012
-
http://www.motosiklet.net/forum/kaza-raporu/155474-240km-ile-yaptigim-kaza-ilk-motorunu-alacaklar-icin-yaziyorum.html
Üyeyse ya da tanıyan varsa linki göndersin arkadaşa. Şimdi owwww müthiş izlemesi çok keyifli diye takip edip, hit kazandıranlar, allah korusun yaşayacağı kaza sonrası onu o kadar çabuk unutacaktır.
Allah akıl fikir versin.
-
bana destek olmak için abone olun yazmış,kayıtta iken kaza yapıp ölürse abone olcam kaza yapmayınca eğlenceli olmuyor sıkıcı
-
Neyseki fazla yaşamıyorlar. Klasik SS'li kıro.
-
Helvası kavrulur yakındır,,,,,,,
-
Doğal seleksiyon, evrenin varlığından bu yana hiç şaşmamış bir seleksiyondur.
Bu arkadaşı da es geçmeyeceğine eminim.
"Arabalar bizi sıkıştıriyyy, kimse bize saygı duymiyyy, kimse bizi insandan saymiyy"
Hayır kaza yaptığında başkasının aracına zarar verecek, milleti masrafa sokacak vaktini çalacak ona üzülüyorum.
-
Vay diyecekler diye hayatımı tehlikeye atmak tamamen aptallık. Eksik kalsın bence şansını deniyor yazık böyle bir kültürümiz var. Bir baltaya sap olmayıp kendimizi böyle kanıtlamaya çalışıyoruz
-
Hayalimdeki motor olduğu için izledim. Şimdi biz burda izledik adam yine tıklanma aldı ?
-
Kanım çekildi gözüm karardı resmen.
-
Arkadaşlar yeri geldiğinde hepimizin yaptığı şeyler değilmi?Bence normal görüntüler adam haz alıyorsa, tehlikeli olup olmaması görecelidir böyle sürüşü onaylamıyorum ama aynısının araba versiyonlarıda var hatta 3 lü 5 li birbirini takip edenlere çok rastladım...
Büyük makineye binipte tın tın sürecek adam yok kadar azdır...
-
YBRMANİA adlı üyeden alıntı
5 parmağın 5i bir değil.Ama kaza yapıp yaralanınca da anırmasın bariyer diye.
bu yoruma kesinlikle katılıyorum.
-
Helva Kokusu alıyorum...
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
Lakin bana kamera açısı ile oynanmış gibi geldi. Araçların o kadar dar değilki... Bizde geçiyoruz her sabah o araçların arasından. Ayrıca bu kimmiş? Ben sabah trafiğinde 2-3 tane maxiscooter biliyorum 250'lik. Oturur önlerinde şapka çıkartırlar. Onlarda t....k kimsede yok. Gerçek kan çekilmesi bir de onları izleyip görün.
-
Milletçe ne meraklıymışız aksiyona. Herkes yetenekli, herkes cesaretli.
Her gün böyle sürüp sağlam kalanlar size helal olsun, şapka çıkartıyorum.
Ben böyle sürsem en az 5 kez ölmüştüm.
-
Abicim kolu bacağı kopmuş kanlı kaza fotoları koymayın diyorsunuz taziye bölümüne. Koyanlara kızıp resimleri kaldırtıyorsunuz. Hatta keşki resim koymasaydınız merhumun akrabası görecek diye çekiniyorsunuz.
Ben o arkadaşlara sesleniyorum. Lütfen bu ve bu gibi başlıklara da itiraz edelim. Böyle haber yapıp siteye koymak bence genç motorculara çok kötü örnek olmak demek.
-
Ölüm "yahu kapım açık kalmış bi kapatayımına" , yada "kamyon yine yağ akıtıyor ama artık haftaya yaptırayımına" bakıyor. Allah hepimizi esirgesin, bunlarada akıl fikir versin.
-
Bu tür sürücülerden sonra işte kötü gözle bakılıyor. Şahsen araba kullanırken yanımdan böyle biri geçse iyi söverim.
Bir gün uzun yolda araba sürerken bir motorlu egzozlu heralde baya yakınımdan geçti ayrıca gaz verdi baya korktum o an, bilmeme rağmen uzaktan gelişini bi tedirgin oldum noluyoruz dedim. Yani eğer acemi sürücü varsa o arabaların içinde o an korkudan direksiyonu kırsa kaza yapsa... Sürerken bazı şeyleride düşünmek lazım tek can bizimki değil.. Bunların ki artık üye kazanmak amaçlı can değil !
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
-
bassturbin adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar yeri geldiğinde hepimizin yaptığı şeyler değilmi?Bence normal görüntüler adam haz alıyorsa, tehlikeli olup olmaması görecelidir böyle sürüşü onaylamıyorum ama aynısının araba versiyonlarıda var hatta 3 lü 5 li birbirini takip edenlere çok rastladım...
Büyük makineye binipte tın tın sürecek adam yok kadar azdır...
aradanda geçiyoruz makasta atıyoruzda akan bir trafik yok üstteki videoda saniye gözükmüyor golf ün arkasından sanırım ufacık bi aradan makas atıyor araçta fren yapıyor o sırada biraz daha sert bi fren yapsaydı selası okunurdu belki ben bu kadar cesaretli değilim ölümü düşünmeden yaşamak bu olsa gerek
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
-
cesaret ile aptallık arasında ki ince çizgiyi çok iyi anlatan bir video
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)