Modern Türkiye'deki başarı kriteri: "Takipçi sayım arttı."
Modern Türkiye'deki başarı kriteri: "Takipçi sayım arttı."
MotoGP İtalya takım lideri Eros Sallamazotti basın mensuplarına bu yıl yarışlardan üzülerek çekildiklerini iletti.. Nedeni sorulduğunda Sallamazotti "Motosikletine kıyıp hız yapabilen bir sürücü bulamıyoruz." şeklinde konuştu.
Tanım: sahip olduğu araçla hız yapmayı, o araca kıymak olarak nitelendiren bir yurdum insanı beyanı..
İhtiyaç,keyif vb kullanım amaçları için faydalanılan bu tip şeylere böylesine anlam yüklenmesini doğru bulmuyorum.
Malına bakarsın,dikkatli kullanırsın o ayrı bir husus ama bu kadar abartılmamalı bence.
Eksik olmuş. Lastikleri de altın kaplatması gerek.
Görmemişin motoru olmuş çekmiş aynalarını kopartmış.
kimsenin böyle hobi si olmadığı için adama çemkirmiş
bence gayet güzel olmuş en azından cesaret edip modifiye etmiş keyifle biniyor
elimizde kalır diye göt korkusu ile çiziksiz boyasız motor almaya uğraşanların bu adamı anlamasını bekleyemeyiz zaten
Nöörüyüm abi yıllık izinde uzun yol yapabiliyoruz anca geçen sene karadenizi komple gezdim 😀
Hafta sonları da 300-500km den aşşağı düşmüyoruz. 1, 5 senelik motosikletçiyim geçen sene
Nevşehir kapadokya, Karabük Safranbolu, Çorum Hattuşa Alacahöyük, Akçakoca, Amasra, Samsun, Sinop, Trabzon, Bayburt, Eskişehir.
Bolu yu felan hiç saymıyorum bile, her hafta sonu tek başıma bile olsam en kötü Kızılcahamam yaptım 😁
Bu sene bebek geliyor kısmetse, gelmeden 1 haftada Akdenizi komple gezebilirsem ne ala 😀
Itiraf edeyim ki sahsen benim durumun aynen bu. Boyle bir hobim olmadigi icin icimden acaip kiskandim haberdeki arkadasi, ve kucumseyici ifadelerde bulundum. Eminim benzer yorumlari yapan herkes te onun icin yapti. Hangimiz istemez ki boyle bir hobiyi? Acaip problemli insanlar olmaliyiz ki becerebildigimiz tek seyi yapip b.k attik. Ne pis insanlariz yahu?
Bence gayet normal,benimde hayalimda H2 var parayi bulayim alacagim bir tane evin salonuna koyacagim karsisina oturup raki yudumlayacagim.Gerci simdiki motosikletimlede bu hayalimi gerceklestiriyorum
Güzel kafayla seyretmekten ziyade ayık kafayla sürmek gibi acaip sıradışı zevklerim var
ön amortisoru kesip tekeri yaklaştırmak modifiye olarak algılanıyor bunu ilk kim başlattı da millet ondan görüp devam edti acep acayip göz zevkini bozuyor trafikde dolaşması bu motorlar zaten tehlikeli de
düz mantık benim motor da türkiyede sadece bende var.
ön camurluk ve gösterge kırık
arkada kırmızı file var
2 aydır temizlemiyorum şekilli şukullu lekeler var.
sonucta benzeri yok
7 bin liraya o Ybr yi H2 ye çeviririm ben be.
Bizdeki modifiye anlayışı da bir başka arkadaş...
[CENTER][B] Sosyal Medya Hesaplarımız[/B]
[URL="www.facebook.com/motosiklet.net"][B][COLOR="#0000FF"]MT Facebook [/COLOR][/B][/URL]
[URL="https://www.instagram.com/motosikletnet/"][COLOR="#FF0000"][B]MT Instagram [/B][/COLOR][/URL][/CENTER]
başlık çok yanıltıcı ya sadece candy paint yaptırmış abi başlık yüzünden beklentilerimin altında kaldı içerik fakat çokta iyi durmuş candy paint. kazasız sürüşler diliyorum
Adam ybr'si varken az daha koyup tekrar ybr sahibi olmuş..
Bizim forumda leoncino sahibi olan arkadaş görsün bunu, bak o çiçek gibi leoncinoyu satamıyorum diyodu, bu kerhane kandili gibi olmuş ybr'ye talep yağıyormuş...
Bence bir an önce leoncinoyu fuşya rengine boyayıp elciklere tesbih asıp öyle koysun ilana
Boyanın rengi efsane ama üstünde çizgi yazı olmayınca çok dandik duruyor.
Benim motorunda deponun solunda U şeklinde çizik var ve bu çiziğikden dolayı benimki de değil türkiye Dünyada tek..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)