bazıları dalga geçmiş sizene bundan karı kıza harcadığınız parayı bu adam motora harcamış yeni yetme üyeler özellikle herkese ayar veren cahil nesil
bazıları dalga geçmiş sizene bundan karı kıza harcadığınız parayı bu adam motora harcamış yeni yetme üyeler özellikle herkese ayar veren cahil nesil
motorun sahibi geldi sanırım; alınmış da hakaret ediyormuş yavrucak.
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
Herkesin hayatına kimse karışamaz modundayım şu an.
Çok dalga geçilmiş arkadaşla ben okuyunca üzüldüm. Begendigini beğenmediğini açıkça ifade edersin bunda sorun yok zaten ama böyle kucumseyici sozler dalga gecmeler filan hic yakışmamış. Adam hayalimdi anca alabildim demiş kafasina bise koymuş kaç yıl sonra alabilmiş hayal ettigi sekle getirmek icin de elindeki parayla zevkine göre bir şeyler yapmış. Sonuçta da mutlu olmuş. Evin ortasına motosiklet parketmek filan sana bana garip gelebilir ama adam onu da yapmış. Adam mutlu yahu hayalini gerçekleştirmis. Kalkıp adama beyinsiz demissiniz böyle şey olur mu Allah aşkına. Bi de bazi eksisozluk terk arkadaslar sanirim komik olmak adina garip garip tanım kasmışlar filan.
Eve geç varmak hiç varamamaktan iyidir..
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Bende pahalı bişi sandım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)