Tek Teker Üstünde 148 Km Hızla Polis Aracı Solladı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ceza az bile.
trafiği tehlikeye atıyorlar
-
-
Sürücü Emrah Şenal, “Havalar güzel motorlarımız güzel, biraz da katkımız olsun. Polislerimizden Allah razı olsun. İnternette baya videomuz var ama bende arada kurban olmuş olabilirim. Biraz devletimize faydamız olsun”
bu nasıl bir açıklama yada savunmadır anlayan beri gelsin,
her cümlesi birbirinden beter , şu sözlerinden sonra senin ruh halinde bir anormallik var , bu şekilde trafiğe çıkamazsın diyerek ehliyetine cok daha uzun süre el koyardım..Avrupa da bu tarz gariplikler yapan adamı psikolojik incelemeye veya tedaviye yönlendiriyorlar..
-
Niye sigortasız geziyomuş acaba merak ettim
-
Polis olsam bu kardeş götünü gere gere bana "Havalar güzel motorlarımız güzel, biraz da katkımız olsun.Biraz devletimize faydamız olsun" dese "Ne diyon lan sen değişik?" derdim. Benim motor 148'de teker yapmayı geçtim, stabil gidebilsin ben buna razıyım.
-
Youjoee adlı üyeden alıntı
Niye sigortasız geziyomuş acaba merak ettim
Katkısı olsun istemiş..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Bağış yapsaymış çok katkıda bulunmak istiyorsa.
-
ÜZÜLMEDİM. Adımız çıkıyor bunlar yüzünden yahu..
-
sosyal yardimlara katki tebrikler
-
Bu tiplerin ehliyetlerine süresiz el koyulması taraftarıyım. Özellikle açıklama adı altındaki kasıntısından sonra savcılığa sevkedip "psikolojik değerlendirme talebi" ve "devlet memuru ve yasalar ile dalga geçmek" gibi beyanlar ile suç duyurusunda bulunurdum. Bu cinsler yüzünden hepimiz zarar görüyoruz.
-
148 ile değil 196 ileymiş :/
-
Bu teker işinin kesinlikle ortadan kaldırılması lazım, çok ciddi bir mesele bana kalırsa ancak gereken ciddiyet gösterilmiyor.
-
polisin onunde teker yaptigi icin haketmis. Ama bombos yolda teker yapmasinda bi sakinca gormuyorum ben. Malum memleketimizde bu tarz motosiklet surebilecegimiz alan yok. Belli basli buyuk otoparklar var sadece
-
Son zamanların modası..İlla kaktıracaklar ya..Oturup yutub izliyorlar...
Driftçiler ve tekerciler...Dikkatli olun lan....
-
her şeyi geçdimde şu teker olayını anlayamıyorum biz gençdik 18-19 yaşlarında ara sıra tek tük verirdik tekere o zamanki abilerimiz olum amortisörlerine yazık , gidon direkleri yamulur fark etmessin,jantın eğrilir, depon tokatlanır (tank slapper) derlerdi.. motorun yağlamayı doğru düzgün yapamaz motorundan yersin, debriyajı yersin derlerdi.. gözümüzü korkuturlardı..
biz tek tekeri geçerdik yahu makinaya bir şey olmasın derdik.. millet 50-100 bin liralık makinaları hiçe sayıp yapıyor makinaların hassas ön düzeneğini mahvediyor bilerek yada bilmeyerek makinayı katile çeviriyor potansiyel sonra sattığı insanın elinde motor yatak sardı gömlek çatladı piston kırıldı yolda tank slapper yaşadım yada aniden durup dururken kontrolü kaybettim gibi olaylar yaşanıyor konularda açılıyor.. eski sürücünün yaptığı apaçiliklerin bedelini sattığı kişi çekiyor.
arkadaşlar canınızı seviyorsanız kesinlikle böyle insanlardan motor almayın.. nerden anlarız diyorsanız ustasınza götürün ön takıma baksın motorun ciğerine baksın hemen anlar tabi iyi ustaysa..
-
Cahillik başa bela, az kesmişler cezayı.
-
polisteki lafa bak polisin önü ne demek kural her yerde kuraldır
-
Lavuğun kaçtane kuruma bağışı var acaba merak ettim, böylelerini insan içine çıkartmayacaksın.
-
Klasik sosyal medya şöhreti merakı.
Şahıslardan biri zırt birt sosyal medyada karşıma çıkıyor ad soyad A.Ö.
Bunların birde 15 yaşında motosiklet içerikli paylaşım sayfasi olan yalaka veletleri var, "Aslan abim, kral abim, yalarım abim, yutarım abim" kafasında saksafon çalan tipler.
Her zaman ki gibi sebep yine net "Sosyal Medya Dangalaklıgı".
Forumda da mutlaka çıkacaktır "Kendin yapamıyoğn kıskanmağğ" falan modelleri.
Kralını yaparım tekerin kardeşim istersen gel deneyelim arazide yada tenha bi yerde, etiketçi değilim sadece.
13 yaşında ergen gibi, çoluk çocuğun ilgisini övgüsünü almak için kendimi afişe etmiyorum sadece.
Kullandığım tek sosyal medya uygulaması instagram, onada yılda ya 1 ya 2 fotoğraf atarım denk gelirse, kullanmamın tek sebebide Graham Jarvis, Billy bolt, jhonny walker gibi kişileri, dakarrally, AMAmotocross, supercross gibi kurumları takip ederim sadece.
Sosyal medya parazitliğini bıraktığımız gün prim kasamayan bu tipler yok olup gidecek.
Bırakabilirsek eğer.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)