Kadıköy'de üzerinde 3 kişinin olduğu motosiklet, bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle havada taklalar atan motosikletteki 3 kişi ağır yaralandı. Feci kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Kaynak: Hürriyet
Kadıköy'de üzerinde 3 kişinin olduğu motosiklet, bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle havada taklalar atan motosikletteki 3 kişi ağır yaralandı. Feci kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Kaynak: Hürriyet
yer tahminimce haydarpaşa'dan ya da rıhtımdan nautilus'a gidiş yönü, herhalde bunlar zeka özürlü şahıslar çünkü hiçbir aklı başında olan orada ters yönde ve 3 kişi bir motora binip gitmez, yan tarafta şeritte diğer araçların gittiğini görüyorlar, ne ekmişlerse onu biçmişler, olan çarptıkları arabadaki adama olmuş, şans ki başka bir motora ya da yayaya çarpmamışlar.
Otomobil sürücüsü adına üzüldüm, bu kural tanımaz haydutlar adamın başıma bela olmuşlar.
Şunun hiçbir açıklaması yok yani ne yaşamış olabilirler merak ettim. Hak ettiklerini bulmuşlar zaten daha diyecek bir şey yok.
Bu olayı açıklamak çok zor. Uyuşturucu madde kullanmış olabilirler. Ciddi bir çarpışma olmuş. Otomobildekiler bile yaralanmış olabilir. Fakat motosiklettekilerin beyin hasarı gördüklerini sanmıyorum.
Geçmiş olsun.
İntihar etmek istemişler, aslında köprüye gidiyorlardı.
Buralarda da çok görüyorum.Adam scooter a karısını,çocuklarını almış ve hiçbirisinde kask yok.Kendi neyse de,tüm ailesini birden riske atacak kadar cahil cesareti var bazı insanlarda.Üzülmedim şahsen.Scooterda korniş taşıyan gördüm yola paralel şekilde.
Bence intihara girişmişler.
O değilde çekici ambulanstan önce geliyor galiba..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Motordaki 3 kişiye diyecek laf bulamıyorum, sorumsuzluğun dik alası.. Ancak haberin yorumlarındaki "tüm motorcuları" hedef alan linç söylemleri de çok can sıkıcı.. Nedense pek çok insanda hemen birilerini sınıflandırma, tu-kaka yapma eğilimi var - aklı selimle düşünmek, konuşmak, yazmak neden bu kadar zor?
Rıhtım yönünden geliyorlar ve o yol baya geriden başlıyor. Kimse korna çalmadı mı bu salaklara ya.
Ya zihinsel engelli bu kişiler bu durumda üzülürüm yada intihar etmeye çalışmışlar başkasına zarar vermeleri doğru değil farkı yöntemler denemeleri lazım
Madde etkisi var herhalde, en ufak bir frenleme veya yön değiştirme çabası yok...
bir bitmediler, cehalet diz boyu ...
Büyük ihtimal o anda ya maddenin etkisindeler yada bi halt yediler ters yönden kaçmaya çalışıyorlar. Araçtaki adamın yara almamasına sevindim doğrusu , Allahtan kendilerinden başka kimsenin canına zarar vermemişler
Umarım hayatta değillerdir, 3 eksilse kâr...
Araba sürücüsüne ciddi anlamda üzüldüm, umarım maddi manevi zorlanmadan altından kalkar bu kazanın.
Çekici, polisten, ambulanstan önce geldi. İşte özel sektörün, kapitalizmin gücü. Oh işi nasıl ideolojiye bağladım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)