Şişlide Motosikletçiye Darp !
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bunu izledim bir kaç saat önce ve izlediğim yerde delirdim. Adam yine sabırlı davranmış. Ben kafa göz dalardım herhalde.
-
burası fena karışır önden...
-
Sinirden elim ayağım titredi.
Önce kodumun karısını sonra o sakalına s..tumun çocuğunu döve döve öldürmek lazım. Diğer motorcu niye dahil olmadı aklım almıyo. Onu oraya gömerdim çok net.
-
Valla o zaman bi yumruk vs atmamış arkadaş ama mahkemede anasına bayır aşağı kayar sakallı bişey çocuğunun.
-
Motosiklet ci kardeşimizi sabrından dolayı tebrik ediyorum.
-
Ulan dayanamıyorum be sinirden dayanamıyorum linç edilesi aşşağılık insanlar
-
Ne sabrından dolayı kutluyorsunuz? Neyi kutluyorsunuz? Kasten adam öldürmeye teşebbüs bile var. Manyakmısınız siz? Adam elindeki demirle direk darp etmeye çalışıyor. Orada yapılacak tek şey ikisini de hareket edemeyecek seviyeye getirip direk polis çağıracak.
Artık mahkeme kime ne verirse? Adamın motoruna hasar veriyor, bedenine hasar veriyor, gururuna hasar veriyor. Kalkmış tebrikler havada uçuşuyor.
Neyse daha da sert açıklamalar yapmayayım. O anasının karnından yanlışlıkla çıkan sakallı gavat dua etsinki ben saha görevinden ayrıldım, yoksa onu nerelerde sıkıştırır, nerelere gömerdim kullandığım araç ile...
-
-
09 Aralık 2018, 22:19
çok sabırlıymış valla bilmiyom aracın önüne atlaması normal değilde diğer adamın davranışlarıda normal değil kadına harbi sinir oldum yalnız gel beni boğazla diyor resmen
-
09 Aralık 2018, 22:20
nedir bu çomarlardan çektiğimiz..
-
09 Aralık 2018, 22:35
-
Şu anda bu görüntülerle her şekilde mahkemede bu arkadaş artıda olacaktır, asıl sizin demiş olduğunuz darp olayını gerçekleştirseydi MANYAKLIK olurdu haklı iken haksız duruma düşerdi
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Ne sabrından dolayı kutluyorsunuz? Neyi kutluyorsunuz? Kasten adam öldürmeye teşebbüs bile var. Manyakmısınız siz? Adam elindeki demirle direk darp etmeye çalışıyor. Orada yapılacak tek şey ikisini de hareket edemeyecek seviyeye getirip direk polis çağıracak.
Artık mahkeme kime ne verirse? Adamın motoruna hasar veriyor, bedenine hasar veriyor, gururuna hasar veriyor. Kalkmış tebrikler havada uçuşuyor.
Neyse daha da sert açıklamalar yapmayayım. O anasının karnından yanlışlıkla çıkan sakallı gavat dua etsinki ben saha görevinden ayrıldım, yoksa onu nerelerde sıkıştırır, nerelere gömerdim kullandığım araç ile...
Motosiklet sürücüsü için söyleniyor sanıyorum. Ben de kadın motora vurduğu an geçirirdim bir tane. Yasli dışarı çıkınca da ona girişirdim.
-
09 Aralık 2018, 22:36
Youtube yorumları yine güldüren cinsten. Adam yeşilde geçmiş güya ortada kalmış motorlu suçluymuş. 0:00. saniye yani daha video başlar başlamaz trafik lambası gözüküyor araçlar kırmızı yayalar yeşil. O esnada araba yaya geçidinin üzerinde ve hale ilerliyor. Neresiyle izliyor bu insanlar..
-
09 Aralık 2018, 23:51
iyi ki bana denk gelmedi bu çift
-
10 Aralık 2018, 09:54
İnsana saygı olacak biz motorcuya saygı göstermesini bekliyoruz bu ve bunun gibilerin
-
10 Aralık 2018, 09:57
Aldığım aile terbiyesine göre yaşa saygı ve hürmet gösterdim bu yaşıma kadar hep ama, bana böylesi denk gelseydi anasından çıktığı yere sokardım onu.
-
10 Aralık 2018, 10:11
Motorcu vurmayarak haklılığını ispatlamış, helal olsun.
Şimdi mahkeme yoluyla o dayıya paraya çevrilebilen hapis cezasına kadar ceza uygulanır. Yani şirret teyzenin altınlarını bozdurmak zorunda kalabilir. Çünkü baya sağlam geçirirler.
Ben olsa yaşlı diye vurmazdım, heralde motorcuda o şekilde düşünmüş olabilir. Olay anında sakin kalmakta büyük meziyet gerçekten.
-
10 Aralık 2018, 10:13
Tekrar izleyince fark ettim kırmızı olduğunu ışığın. 1.si kadına iyiki vurmamış . 2. si eğerki ilk saldırı karşıdan geliyorsa cevap hakkınız var suçlu duruma düşmezsiniz mahkemede (Çok da abartamadan yani). Ben izlerken en sonunda adama 2 3 kere burdan salladım yumruk motorcu gayet iyi davranmış.
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)