Ulan o.ç bende saygıdan bir şey yapmazdım ama elinde demir sopayla vurmaya başlıyosa yaşlı filan demem kafayı gömerdim bunağa adam demirle bize vurcak bişey yapmıycam kimse kusura bakmasında okadarda değil
Aracın önüne bilerek atlıyor benim anladığım çünkü o araç kendisine kırmızı yanmasına rağmen devam ediyor, zaten seslerde motosikletçi söylüyor kırmızı yanılor nereye geliyon gibisinden. Dursun diye yapmış yani, sakallı dede(ama hala çocuk kalan) de niye önünü kesti de yasalara uymadan kaçamadı diye delleniyor. İşin kötüsü o teyze, yahu nedir yani kininiz kime arkadaş. Yaşlanmışsınız ama yaşlanmak da uslandırmamış.
Kalp krizi geçirdi diye haber izledim şuan. Hala karıma vurdu ilk o vurdu falan diyor. Bu ülkede yaşamak hakikaten akıl karı değil.
Show haber kalp krizi geçirdi demiş ama adam hala çatır çatır yalan söylüyor. Aracın satılığa çıktığına dair paylaşımlarda var. Enteresan iş hakikaten.
https://www.instagram.com/p/BrS99O2H6pc/
Niye vicdan azabımı çekmiş..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
May the Force be with McLaren Mercedes
Ulan ölse üzülmezdim vallaha
Her sakallıyı dede sanmayacaksın. Tipine tükürdüğümün malı, soluduğu nefes israf böylelerinin
adamın tipine baktım , videoyu izledim ve almanca çalışmaya devam ediyorum
bu tip türkiyenin %50+1 i. bu ülke bu şekilde. yapacak bişey yok. bu şekilde yaşayacak , bunları yaşamaya devam edeceksiniz. hatta bunlar katlanarak artacak.
Arkadaşımızın ( yaş durumuna göre abimizin,kardeşimizin ) videoyu izlediğini düşünmüyorum. Diyelim ki düşündü objektif olduğunu düşünmüyorum. Tamam diyelim ki aynı bakış açısından bakıyoruz olaya ve motosiklet sürücüsünü bende suçlu bulayım. Böyle bile olsa motosiklet sürücüsünü her çeşidinden eleştirmiş fakat araba sürücüsü için hiç bir tepki yok. Yazının bir kısmını okurken olayın tam tersi bir durumu anlatıyor gibi sanmıştım. Ciddi ciddi yazılanlar düşündükleriymiş.
Motosiklet sürücülerinde son moda videoma malzeme çıksın hastalığı var,reyting hesapları var bunda hemfikiriz. Ama burada ki birçok kişide o tipleri burada zaten iti bi yerine sokup sokup çıkarıyor. Yani bahsedilen gibi motorcuhaklıdır.net değil. Bu sadece bir örnek.
''Şöyle bir durum hayal edin. Bir olay yaşanıyor (haklı ya da haksızsınız), birisi kalkıp eşinize vuruyor ve belki de sizin, o adama karşı fizik dezavantajınız var diyelim. Ne yapacaksınız? "Aaa ama çok ayıp, neden karıcığıma vurduğunuzu sorabilir miyim?" '' şu örneğinize de şu bakış açısından bakalım. Motosikletiniz var haklı yada haksızsınız. Hayvanımsı bir varlık arabasıyla motosikletinizi eziyor,siz konuşmaya çalışırken arabasında ki yaralayıcı maddeyle size saldırmaya başlıyor.Dişisi ise yanınıza gelip hem size hemde motosikletinize saldırıyor. ''Aaa ama çok ayıp,neden motosikletciğime vurduğunuzu sorabilir miiyim ?'' mi diyeceksiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)