2018 Bajaj Motosiklet Dünya Ustalık Yarışması’nda Konya servisi Güzel İş Motor dünya ikincisi olarak ustalığını tüm dünyaya gösterdi.
2018 Bajaj Motosiklet Dünya Ustalık Yarışması’nda Konya servisi Güzel İş Motor dünya ikincisi olarak ustalığını tüm dünyaya gösterdi.
Bize de göstereydiniz?
Ne oldu, hangi kulvarda nasıl yarışıldı...
bajaj ın kendi içerisinde düzenlediği bi yarışma anladığım kadarıyla. tüm motosiklet ustalarının kapıştığı bi platform değil gibi.
Ben hep diyorum; bizim insanımız hem pratik zekalı hem de maharetli. Ruhumuzdan kısa yoldan zengin olma, çakallık, itlik, haytalık gibi olumsuz durumları silebilsek daha iyi yerlere geleceğiz.
bizim ustalar grenaja ağaç/sac vidası atıyor ne becerisi lan
elin adamı 3 boyutlu yazıcıda ömürlük parça yazdırıyor
nerde hile hurda varsa bizim ustalarda
bu gözler kırık pistonu sunfix ile yapıştırıp traşladıktan sonra montaj yapan ustalar bile gördü
sıfır taktığım silindir pistona usta değişecek diyor yanımda aç ben de bakayım silindir piston ölmüş mü sağlam mı diyorum zamanım yok yaptıracaksan 300tl ver yapayım diyor.
Reklamajdan başka bir şey değil. Bajaj mastermech diye bir şey de var. Çok da dikkate değer bir haber değil.
Bu şey değil mi ya ?
Kendimle yarışıp kendimi 2. ilan edeyim, kendime dünya 2.si diyeyim. :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:06 ----------
Gerci kendi ile yarışıp 2. Olmasıda efsane olay olmuş :D
ikinci ilk kaybedendir seneye birinci olmaları için yazdım yanlış anlaşılmasın ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)