Giresun'daki kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Reklamlar
-
Yağlıdere Espiye yolunda bugün meydana gelen kazada seyir halinde olan Yunus Emre Yılmaz (23) idaresinde ki motosiklet Arıdurak köyü Andoz mevkiinde karşı yönden gelen Hasan Duran, yönetiminde ki minibüsle kafa kafaya çarpıştı.
Kazada motosiklet sürücüsü Yunus Emre Yılmaz, olay yerinde hayatını kaybetti minibüs sürücüsü Hasan D. yaralandı yaralı şahıs Espiye Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Kaza olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: Kanal28.tv
Reklamlar
-
O minibüsü oraya çekici çekmediyse sollama yapılmayacak yerde sollama yapmış. 2 dakika uğruna, anlamıyorum ben insanları.
-
allah rahmet eylesin. korkunç görünüyor.
ben suçu motosiklet sürücüsünde aramam.
dünkü kaza da gördüğümüz gibi katil artist sürücüler ani hareketlerle bu kardeşlerimizin hayatını karartıyor.
-
-
Çok kötü.
Türkiye'nin doğusuna gittikçe virajları karşı şeritten alanların sayısı inanılmaz artıyor. Aynı tehlikeyi defalarca atlattım, bariyerlerle bölünmüş yol olmadığı için dümdüz gidiyorlar. Çok geniş yollarda bile yapıyorlar akıl alır gibi değil. İki gidiş iki geliş şeklinde yol düşünün, yanlarda emniyet şeridi ve ortada da bir şerit genişliğinde yol ayrımı, yani neredeyse dört şeridi aşıp senin yönüne girenler oluyor, yetmiyor gibi senin emniyet şeridine kadar da yanaşıyor. Bu nasıl bir idiotluk belgeselini yapmak istiyorum.
-
Yalnız habercilik ciddi anlamda kan kaybediyor. Fotoğrafta motosikletin plakasını puslandırmışlar, metinde bütün araçların plakaları verilmiş. Metnin ikinci paragrafında Hasan D. diyerek adamın soyadını gizlemişler (güya), bir üst paragrafta herkesin tam adı ve soyadını paylaşmışlar.
Ve son olarak, minibüsün karşı şerite geçmiş olduğunu söylememişler.
-
Çok kötü..Hani kelimelerin yetersiz kaldığı bir durum..Çok ağır yaptırımlar şart artık..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
sollama yapılmayacak yerde minibüs sollamaya girmiş Allah rahmet eylesin ne olduğunu bile anlıyamamıştır motorcu bildiğin cinayet
-
Bir kısmı tenzih ederek genel bir kanaate vardım uzun zamandır gerçekleşen kazaları dikkate alarak: Araç ebadı ve ölüme sebebiyet verme kapasitesi arttıkça, kullanıcısının eğitim ve zeka kapasitesi düşüyor.
-
01 Aralık 2018, 16:57
Türkiye'de üniversiteye giden de aynı süre de ehliyet alıyor, cahil cühela da..
-
01 Aralık 2018, 17:27
Çok kötü, cinayet gibi, Allah geride kalanlara sabır versin.
Eğitim düzeltmeden bu tür kazaların önüne geçemeyiz, düzelse bile Bi 15 20 senemiz gidecektir.
-
05 Aralık 2018, 16:38
Arkadaşlar bu bir cinayet!... Ayrıca ben bir gazeteciyim.... özellikle devlet ajansı ve şimdi tüpçünün satın aldığı dha da yapılan bütün motosiklet kazası haberlerinde alenen hep suçlanan motosikletlilerdir.... ben kendi çalıştığım kurumlarda haberleri hep düzelterek kullanırım ancak maalesef gazeteciler motosiklet cahilidirler tıpkı ülkenin yüzde 90 nı gibi... tarihimizin en cahil hükümeti tarafından yönetildiğimiz için yapacak pek bir şey yok... kask takmamak suçtur evet ama emniyet kemeri takmamakla arasında cezasal anlamda bir fark yoktur... Motosiklet kaskı takmayan sürücünün ölmesi müstahak gibi gösterilmektedir... cahil halkımızını, hükümetimizin ve gazetecilerimizin bize yardım etmesini daha çok bekleriz... ah benim güzel ülkem...
-
06 Aralık 2018, 10:01
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
-
06 Aralık 2018, 11:31
Bizde ehliyet, aracı sürme yetkisi olarak bilidniği için öyle. Aracı sürmek için ehliyete gerek yok. Ehliyet, trafikte aracı kullanmak için gerekli belge. Sen istediğin kadar iyi kullan aracı, trafikte sürmeyi bilmiyorsan ehliyeti alamamalısın.
-
06 Aralık 2018, 15:41
toreador adlı üyeden alıntı
Bir kısmı tenzih ederek genel bir kanaate vardım uzun zamandır gerçekleşen kazaları dikkate alarak: Araç ebadı ve ölüme sebebiyet verme kapasitesi arttıkça, kullanıcısının eğitim ve zeka kapasitesi düşüyor.
Kara taşıtları için doğru olabilir. Büyük tanker ve belli oryantasyon gerektiren araçları istisna tutmak gerekli.
Hava ve Deniz taşıtlarını dikkate aldığımızda bu teori çöker.
-
06 Aralık 2018, 15:47
eminim dolmuşu süren dangoz ne yaptığının farkında değildir, bi kaza oldu ama sebebi ne acaba diye düşünüyodur.
böylesine gerizekalı bir milletiz, teşekkürler.
-
06 Aralık 2018, 15:54
Uzun yol tır şoförleri en kurallı kullanan kesimlerden.
-
06 Aralık 2018, 16:00
içim yandı cidden fotoğrafı görünce, sevdiklerine sabırlar diliyorum :(
minibüs şöförü eğer cidden sollama yapmışsa ki fotoğrafta görünüyor, ayrıca kaza yerindeki tabelanın yanında kazanın olması da ayrıca manidar ve doğruysa, o şöföre gün yüzü görünmez umarım, hapishanede bu hatasını ömür boyu çekmesini dilerim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)