Motosiklet Sürücüsüne Emniyet Kemeri Takmadığı için Ceza Kesildi
Reklamlar
-
Sakarya'da bir motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri takmadığı gerekçesiyle 108 TL para cezası kesildi.
Samsun'da geçtiğimiz günlerde kırmızı ışıkta geçen yayalara trafik cezası kesilmişti. Bir başka akıllara zarar trafik cezası ise Sakarya'da kesildi. Trafik denetimine takılan bir motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri kullanmadığı için 108 TL para cezası uygulandı.
Motosiklet sürücüsüne kesilen trafik cezasının makbuzunda, 'Emniyet kemeri bulundurulması zorunluluğu olan araçlarda emniyet kemeri kullanmamak' ifadeleri yer aldı.
Kaynak: Samsunhaber
Reklamlar
-
-
İptal edilir. Bence iptal davası açan, ödediği ücreti faiziyle geri istemeli.
-
Makbuzun sol üst köşesine bakınız, fahri trafik mufettişliği büro amirliği. Fahri trafik mufettişi plakasına yazmış makbuzu polise teslim etmiş. Bir yerde yanlışlık var ya plaka yanlış yazıldı yada cezayı giren memur 78/1-b (kask takmamak) yerine a yazdı. Ayrıca trafik uygulamasında diye yazmışlar uygulamada filan kesilmemiş bu ceza kocaman fahri trafik mufettişi yazıyor. İtiraz halinde ceza bozulur.fakat adamlar bu sefer ceza maddesini düzeltip gönderebilirler hiç belli olmaz.Edit açıklamalar kısmının üstündr ihlaliniz fahri trafik mufettişi tarafından tesbit edilmiştir yazıyor.
-
Sol üstte "...Amirliği" yerine ".. Amirli" yazıyor.
Makbuzu basmadan önce birilerine okutaydılar iyiydi...
-
İyi de arkadaşlar sağ tarafta eşşek gibi iki tekerli yazıyor..Bunu yazan hangi kafa ile yazmış belli karışıklık yok..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Arkadaşlar sanki siz hata yapmıyormuş gibi direk bi hata gördüğünüzde yerden yere vurmayın.
-
Belki de yazanın kafa iyiydi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:51 ----------
Ben bu olayı gördükten sonra Fahri trafik müfettişliği sistemi sorgulansın derim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:55 ----------
Bu müfettişler trafik kuralları konusunda acaba ne kadar bilgi sahibi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:57 ----------
Yerden yere değil , tam beyzbol sopasıyla sevilecek müfettiş olmuş.
-
Yanlış yazmış olduğu belli. Yerden yere vurmaya gerek yok, insanlık hali...
-
2 seçenek var, kask yerine emniyet kemeri maddesini yazmıs olabilir yanlışlıkla
ya da adam gerizekalı. (haberlerde çok gördük , hiç X şehrine gitmedim ama X şehrinde hız nedeniyle trafik cezası geldi vb.)
-
"Ohaaaaa nasıl böyle birşey olabiliiirrr aman Tanrııııımmm, hemen linç etmeliyiz, ufff olamaz böyle hata, herkes "benim gibi kusursuz ve muhteşem" olmayacaksa yaşamasın ağbiiiii"
.......
-
Belli ki elindeki cihazda yanlış bi tuşlama yapmış.
Eskisi gibi kağıdı eliyle doldurma dönemi bitti, sistem üzerinden tık tık geçiriyolar. Olabilir insanlık hali.
Emniyet kemeri, kask gibi ceza maddelerinde örneğin sadece 36/1a 36/1b gibi ufak fark var. ( maddeler tamamen sallamasyon.)
-
cezayı yazan fahri trafik müfettişi Herkese yetki verirsen sevmediği komşusuna bile ceza yazar bu tarz adamlar. Ben olsam bu adam hakkında görevi kötüye kullanmaktan sucduyurusunda bulunmustum bile
-
moonspell07 adlı üyeden alıntı
Makbuzun sol üst köşesine bakınız, fahri trafik mufettişliği büro amirliği. Fahri trafik mufettişi plakasına yazmış makbuzu polise teslim etmiş. Bir yerde yanlışlık var ya plaka yanlış yazıldı yada cezayı giren memur 78/1-b (kask takmamak) yerine a yazdı. Ayrıca trafik uygulamasında diye yazmışlar uygulamada filan kesilmemiş bu ceza kocaman fahri trafik mufettişi yazıyor. İtiraz halinde ceza bozulur.fakat adamlar bu sefer ceza maddesini düzeltip gönderebilirler hiç belli olmaz.Edit açıklamalar kısmının üstündr ihlaliniz fahri trafik mufettişi tarafından tesbit edilmiştir yazıyor.
Bende buna katılıyorum... Kask yerine kemer yazılmıştır..
Yalnız ama Kafası Rahat Adam...
-
Müfettiş deyince aklıma hep aynı şey geliyor.
Hamdım, piştim, hala hamım.
-
Bu şaşkaloz fahri müfettiş bize denk gelmez inşallah. Ondan sonra al sana otomobil kullanırken kask takmama cezası...
-
motosiklette emniyet kemeri iyimiş
yalnız yayalara yaya geçidinde kırmızı ışıkta geçtiği tespit edilir ise trafik tarafından ceza yazılabiliyor yıllardır olan bir uygulamadır aslında fakat pek önemsemiyorlar memurlar.
-
Ülkeden çok bir beklentimiz kalmadı normal o yüzden ne diyelim :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)