Motosikletseverler Cumhuriyet İçin Yollara Çıktı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Helal be!. İşte Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün yolundan ilerleyen zeki ahlaklı düzgün insanlar! Bu dünyada güneş batıdan doğmadıkça Cumhuriyet'imize bağımsılzığımıza laikliğimize özgrülüğümüze demokrasimize zarar veremez kimse! NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
-
Dün İzmir'de de vardı, seviyorum bu ruhu =)
-
Ankara'da da çok güzel kortej yaptık. Geçen seneye göre de baya kalabalıktı.
-
İstanbul'da yaşıyorum bu organizasyonun duyurusunu hiç görmedim. Bizim forumda önceden duyurusu yapıldı mı?
-
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
İstanbul'da yaşıyorum bu organizasyonun duyurusunu hiç görmedim. Bizim forumda önceden duyurusu yapıldı mı?
Facebook'ta aylar önceden yapıldı. Bu vb başka forumlarda herhalde TMP den kimse yok. Yalnız katılım yüzlerce değil yaklaşık 3bin kadar vardı. Akşam baktım ana haberlerin hiçbirinde yer almadı. 95 araçlık klasik otomobiller cadde geçişi yapmış o haberin içinde yarım saniye kadar gösterdiler. Hemen akabinde fidana çıkmış ev kedisi haberine daha fazla dakika ayrılmıştı ne yazık ki. Medyanın içinde bulunduğu durum çok komik ve absürt. Türkiye'nin her yerinde kutlamalar yapıldı eskiden başka gündem olmazdı şimdi kıyıda köşede bir kaç dakika haber yapılarak atlatılıyor. Bu forumda bile 2. sayfayı göreceğinden şüpheliyim.
-
Ne kadar çok gösterirsen o kadar ceza yiyorsundur belki de.
-
29 Ekim kutlama haberleri 10 dakika, havaalanı açılış töreni sabahtan akşama kadar canlı yayın ! herhalde seneye 29 ekimde Cumhuriyet'i değil, havaalanı açılışının 1. yıldönümünü kutlarız. !
-
Tmp bu konularda çok duyarlı bir platform her sene çanakkale ,cumhuriyet bayramlarında kortejler yapıyorlar..
-
Ben de katıldım, kask kamerası görüntülerini youtube yükleyince paylaşacağım buradan. Eve gider gitmez haber kanallarını açtım belki yukarıdan çekilmiş bir görüntü bir video vardır da kalabalığı görürüm diye ama 2-3 kanalda havalimanı canlı yayını vardı. Korteje dair bir haber göremedim. İnternette de 2-3 fotoğraf koymuşlar sadece. Hiç video yok. Daha önce o kadar motosikleti başka yerde görmedim, önceki yıllar da bu kadar kalabalık oluyor muydu acaba.
-
Haberlerde bende denk gelmedim, ancak şaşırdım mı? Elbette hayır. Hatta yayınlasalar şaşırırdım.
Medya diye bir şey pek kalmamış, ana haber bültenleri ise resmen birilerinin reklam ajansı gibi çalışıyor.
Bizim ülkemizi geçtim, dünyada ne gelişmeler oluyor bari onları gösterseler, önemli olanlarından hiçbirine değinilmiyor.
Eskiden de çok iyi değildi medyamızın habercilik anlayışı ama kötünün de kötüsü olduğunu yaşadıkça öğreniyoruz.
-
Dün Anıtkabir'de de vardı motorcu abilerimiz.
-
Öz_Musti adlı üyeden alıntı
30 Agustos kortejini kacirmistim, bunu kacirmayayim diye 3-4 gun once TMP'nin facebook sayfasini kontrol etmistim, gorunce katildim. Genel olarak iyiydi ama yine her yolda gordugumuz gibi E5'e cikinca gazlayanlar, kopru altinda eksoz bagirtanlar gordum.
-
tmp bir platform malum 185 tane motorsiklet klubünün birleşmesinden oluşuyor yan unsurlarla bu binlerce motor demek illaki sorunlar kurallara uymayanlar gaz açanlar arada olucakdır..
-
İsterse ağaca çıksınlar anca kendilerini tatmin ederler.
-
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Facebook'ta aylar önceden yapıldı. Bu vb başka forumlarda herhalde TMP den kimse yok. Yalnız katılım yüzlerce değil yaklaşık 3bin kadar vardı. Akşam baktım ana haberlerin hiçbirinde yer almadı. 95 araçlık klasik otomobiller cadde geçişi yapmış o haberin içinde yarım saniye kadar gösterdiler. Hemen akabinde fidana çıkmış ev kedisi haberine daha fazla dakika ayrılmıştı ne yazık ki. Medyanın içinde bulunduğu durum çok komik ve absürt. Türkiye'nin her yerinde kutlamalar yapıldı eskiden başka gündem olmazdı şimdi kıyıda köşede bir kaç dakika haber yapılarak atlatılıyor. Bu forumda bile 2. sayfayı göreceğinden şüpheliyim.
Ne bileyim ben motosiklet forumu olarak 1-2 marka grubu ve bu forumu takip ediyorum. matosiklet.net de bu büyüklükte organizasyon için herhangi bir duyuru-bilgi gelmemesi kötü oldu.
-
gerivites adlı üyeden alıntı
Varol müdür...
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
gerivites adlı üyeden alıntı
Burada konu da açsaydınız keşke.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)