"Bilip bilmeden konuşma" dedin ya.
Para mı verdiler acaba? diye düşündüm.
"Bilip bilmeden konuşma" dedin ya.
Para mı verdiler acaba? diye düşündüm.
https://serbestsiyasa.com/?p=1014
Başganların yakınlarındakilere bulaşmamak lazım. Allah rahmet eylesin. motorcu arkadaş 8/8 kusurludur kesin, ne işin var zigzag çizen arabanın yakınında. Aman ha hakkını aramasın zarhoş köpeğin arabasını da rahmetlinin eşine ödettirebilirler. Adalet bu şekilde bu memlekette.
Bir şey olmaz takım elbise giyerse salarlar iyi niyetten. Kendini bilmez hıyarın teki yüzünden bir ocak daha söndü. Yetim kalan bir küçük çocuk ve kocasız kalan bir kadın. Allah kimseye yaşatmasın.
Elinde güç olan şerefsizlik yapmaya daha yatkın hale geliyor ve yapıyor da. Adaletmiş polismiş bunların cidden içi boş, neyse.
Şu konuda akp Türkiyesi yorumu aşırı saçma olmuş bunun akp si chp si yok akp yokken sanki her olay düzgün mü yargılanıyordu? Milleti zorla sokaktan tutup kayıtsız sorgusuz günlerce karakollarda nezarethanelerde tutuyorlardı kafalarına göre sorgu adı altında milletin suratlarını dağatıyorlardı. Sanki eskiden her mahkeme her tutuklama haklı sonuçlanıyormuş ortalık güllük gülistanlıkmış gibi ..
Şuan herşey çok düzgün değil o konuda hemfikiriz ama eskiden de pek iç açıcı değil bazı şeylerin akp si mhp si chp si Türkü Kürdü olmaz...Çoğu konuda eleştiriye hak veriyorum ama bu kadar da boş yapılmaz cidden. Arkası sağlam cebi kuvvetli olanlar parti, din, ırk farketmezsizin işini görüyor.
Akp falan değil.Bu ülkede adalet hep yardakçıya vardı.Bize hiçbir zaman olmadı.Chp iktidar olsa onun yardakçılarına adalet olurdu.Çok iktidar gördüm hepsi aynı.O.ç partisi gelse sanki durum farklı olacak.Al birini vur ötekini.Bu ülkede adalet önceden yoktu şimdi olmasını beklemek ahmaklık.Bu halkı kimler sağmadı bu halka kimler eziyet etmedi.Adaletin büyüğü Mahkemeyi kübrada.Orda ne alkol metre var nede yardakçılık.Bu saatten sonra feriştahı gelse dinlemez tanık olmuş olsam tanıklık ederdim.Ne yapacak.Ömür belli azaltıp kısaltmak tehditkar yavşaklaramı kaldı.
Bölgedeki motosiklet sürücüsü arkadaşlar bu davada kadını yalnız bırakmasınlar. En azından elimizden gelebilecek olan bu.
akabe yorumlarına gelirsek. Bu bölgede onlara verilen bir görev var (ben söylemedim, adamınız kendisi söyledi). Bu projenin gerçekleşebilimesi için Türkiye Cumhuriyeti'nin parçalanması gerekiyor. Buna uygun ortam hazırlanması için kaos çıkması lazım. Adaleti ortadan kaldırdığınızda bu hedefinize rahatça ulaşırsınız. Siz bu olanları "tesadüfi" veya "klasik Türkiye işte" sanrısıyla geçiştirme eğiliminde olabilirsiniz, ancak durum hiçbir zaman bu kadar kötü olmamıştı. Bu işte kasıt var.
Hocam siz çok sinirli, atarlı yazıyorsunuz. "İsyanım herkese" misali.
Yapma böyle, keskin sirke küpüne zarar. Geniş, geniş, sakin yazmaya çalış..
Konuya dönersek, Sinan veledinin mevzuu kapandı gitti.
Bildiğin bir şey var herhalde diye sorduk, ona bile sinirlendin.
Amin, cümlemize..Rabbim sen ve senin gibilere doğru yolu göstersin.
hocam hakkını helal et biraz sert çıkmışım. ama tepkim sana değildi. ben gönül verdiğim ömrümü adadığım bu davaya ve onun temsilcilerine laf edilince kızıyorum üzülüyorum. En doğal hakkım değil mi bir siyasi görüşe sahip olmak? ama böyle olduğum için ne yalakalığım ne yandaşlığım ne şerefsizliğim kalıyor...
Türkiyede motosikleti ve bu sektörü geliştireceğini söyleyen federasyon başkanının veya türkiyedeki motosiklet klüplerinin başındaki kişilerin konuyla ilgili hiçbir şey yapmaması ve bu kişiye sahip çıkmaması gerçekten üzücü. Umarım yetkili birileri reklam yapmadan bu işe sahip çıkar.
Bir de atatürkün adını ağzına alıyor Atatürk ve cumhuriyet "seven" partinin ve liderin destekçisi. Seçimler yaklaştı. Nakşibendi oyları yetmiyor tabi.
Burası da donanımhabere dönüşmek üzere..Milletin bir yerine birşey kaçsa ak parti diyor.
Ceza kanunları,mali kanunlar ,ticaret kanunları vs.. bütün kanunlar batıdan tercüme yoluyla alınma..Bu ülkenin adalet sistemini Ak Parti kurmadı..
Karakolda görevini savsaklayan polisler eskiden de vardı.İlerde Ak Parti olmadığında da olacaklar.
Merak etmeyin hiçbir zaman güzel günler görmeyeceksiniz..Kendinizi kandırmayın...Yanlış iliklenen düğme hep yanlış gidecek.
valla arkadaşlar bravo siz sidik yarıştırıp birbirinizle dalga geçmeye devam edin. Bu tip konularda bireysel olarak elimizden birşey gelmeyebilir fakat toplanıp farkındalık etkinlikleri yapılırsa belki duyarlı birinin görmesine vesile olunabilir. Daha önce bu tip toplumsal olaylarda ses getiren duyurulan projelerde oldu. Bu konunun bu tip konuşmalara çok açık olduğunu düşünmüyorum.
Keşke maaşlı trol olsa...
Ya da, daha oy verme yaşına gelmemiş, dünyadan habersiz, fazla gaza gelmiş bir delikanlı...
Gerçekten böyle düşünenler çoksa gelecekten ümitsiz olmamak elde değil...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)