ölmüşün arkasından konuşulmaz denir ama. af buyur da o göğüsler ne babam öyle ya maşallah diyeceğim de maşallahlık durumu kalmamış.
ölmüşün arkasından konuşulmaz denir ama. af buyur da o göğüsler ne babam öyle ya maşallah diyeceğim de maşallahlık durumu kalmamış.
burada konu dışına çıkmayayım diye mesajı kısa kestim sen zorla konu dışına çıkarıyorsun beni. diyorum ki ablalar tiki muhafazakar değil en azından, tiki muhafazakarlar gibi iki yüzlülük yapmıyorlar anladın mı şimdi!
bunlar muhafazakar görünmüyorlar, bunlar olduğu gibi görünüyorlar, sahtekar değiller yada daha az sahtekar. motosikleti de rant için kullandıklarını sanmıyorum, onlar motosiklet ile daha sexy olduklarını düşünüyorlar ve öyle de zaten. motosikletleri de seviyorlar...
bence de motosiklet süren bir kadın benim için daha çekici sizi bilmem.
şu tiplerden miğdem bulanıyor, diğer kesim der iken bunları demek istedim;
ya arkadaş neden motor üzerinde tek ayak üstüne dikilir bi insan
aq otur götünün üstüne
Konuyu açan arkadaş konuya her girene ince bir gönderme yapmış, espri herhalde..
Konunun benim açımdan ilgi çekici yönü manken sayılabilecek bir kızın motor kazası ile ölmesi ve
kazanın oluş şekli..
Şehir içinde meydana gelen motor kazalarının çoğunluğu hatalı dönüş yapan bir otomobil ve ona yandan çarpan bir motorsiklet..
Geçen sene de bulunduğum yerde bir arkadaş Xmax 400 almıştı, daha bir ay olmadan sinyal vermeden dönen bir ticari taksiye yandan çarpmış
ve oracıkta hemen ölmüştü..
Görüyorum ki bu site de diğer sitelerdeki siyaset mikrobuna bulaştı.. Her ölümlü kaza haberini altında kazadan çok ideoloji tartışılıyor.
İnsan insandır..Bikinili de olsa,Rus da olsa ölen bir insandır.Öldükten sonra insanın sıfatları kalmıyor,sadece insanlığı kalıyor..
Motorla şehir içinde giderken bindiği scooter'la kaza yapmış,kafasında kask olmadığı içinde kaldırımın kenarına çarpıp kafası kan içinde
bilinci kapalı ve başına yardımdan çok meraklı kişilerin üşüştüğü bir kazazedenin hangi ideolojide olduğu aklıma gelmiyor. İyi olup olmayacağı
beni ilgilendiriyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)