Bajaj Modellerinde Büyük İndirim !
Reklamlar
-
Bajaj motosiklet yetkili bayilerinden Oktay Motor'da kısa bir süreliğine geçerli olan indirim fırsatını kaçırmayın.
2017 model Pulsar NS 200, 2017 model Dominar 400 ve 2018 model RS 200 modellerindeki indirimli fiyatları aşağıda görebilirsiniz.
OKTAY MOTOR İLETİŞİM BİLGİLERİ
ADRES: Ziyagökalp Mahallesi Bedrettin Dalan Bulvarı İşbatı Ticaret Merkezi No: 1 / 50 Başakşehir / İstanbul
TEL: 0 212 655 70 70 / 0 212 549 79 73
Oktaymotor.com
Google Haritası
Reklamlar
-
yahu dominari 30.000 liraya kime satacaksiniz allah aşkına. kaldı ki 23.750 lira bile şu ortamda epey yüksek bir rakam.
firmaların işi zor, allah kolaylık versin diyorum.
-
-
Rs200 ile ns200 arasında 5 bin liralık ne fark var çok merak ettim
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
dizel otomatik farkı galiba.
-
öyle deme biri racing
Sevmek için yaşlanmayı,frene basmak için yolun bitmesini bekleme..
-
MT 07 çıkış fiyatı bir zamanlar 18.000tl idi .vayybe
-
Pulsarın indirimi iyi bence.Ama rs ve dominar için aynı şey geçerli değil.Pulsarı nakitte 14 bine bırakırlar sanırım.Ha ben alır mıyım o fiyata pulsar.Kat-a...
-
Grenaj farkı herhalde
-
-
Harf farkı
-
2017 model Pulsar NS 200
2018 model RS 200
-
Bugüne kadar fiyat güncelleme anlamında hep firmayı savunmuşumdur. Az çok ticaretten anlayan adam neden zam yapıldığını kestirebilir. Ama %40 zam yapıp 1 ay geçmeden %25 indirim yapıyorsanız insanların aklıyla dalga geçiyormuş gibi bir izlenim oluşuyor. Şurada 2019a ne kaldı. 2017 modeller stoklarda hala.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
gerivites adlı üyeden alıntı
Bugüne kadar fiyat güncelleme anlamında hep firmayı savunmuşumdur. Az çok ticaretten anlayan adam neden zam yapıldığını kestirebilir. Ama %40 zam yapıp 1 ay geçmeden %25 indirim yapıyorsanız insanların aklıyla dalga geçiyormuş gibi bir izlenim oluşuyor. Şurada 2019a ne kaldı. 2017 modeller stoklarda hala.
Kurlar feci oynadı o yüzden ne yapacaklarını şaşırdılar. Geçen ay dolar 7TL yı gördü biliyorunuz. Honda da erken zam açıkladı onlarda inecek göreceksiniz.
-
ellerindeki stok sayısına göre fiyatlama yapmışlardır diye tahmin ediyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:35 ----------
ellerindeki stok sayısına göre fiyatlandırmışlardır diye tahmin ediyorum.
-
gerivites adlı üyeden alıntı
Tam da diyordum ki acaba dejavu mu yaşadım?? Daha geçenlerden bajaj zammı forumda tartışılıyordu, sizin yorumu okuyunca akıl sağlığıma bir nebze güvenim arttı
Git-gel yaşayan firmaların fiyat bocalamasını bolca göreceğiz sanırım..
Hak edene hak ettiğini vereceksin!
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Kurlar feci oynadı o yüzden ne yapacaklarını şaşırdılar. Geçen ay dolar 7TL yı gördü biliyorunuz. Honda da erken zam açıkladı onlarda inecek göreceksiniz.
ben düşeceklerini sanmıyorum zaten honda yamaha stok tüketmek için baya çalışma yaptı bu sene. Asıl 2019 motosikletleri stoğa çekildikten sonra yapılacak olan zammı düşünüyorum ben. Tahmin ediyorum %40 bir fiyat artışı yaşanacak tüm modellerde ozaman fena olacak. Mevcut modellere tekrar indirim yapacaklarını düşünmüyorum yıl sonu geldi zaten 2019 fiyat güncellemesiyle 18 den kalan motorları hızlıca eriteceklerdir.
-
O kadar çok indirim olur mu ? Belki firma satamadığı için işi bırakıyordur.2019 ylında sıfır almak istese yine o paraları verecek çünkü.
-
bu paraları hakketmiyor .. cf moto daha iyi malzeme kalitesi olsun , sürüş pozisyonu olsun ,görünümü daha güzel bir motor bence
-
jesse adlı üyeden alıntı
bu paraları hakketmiyor .. cf moto daha iyi malzeme kalitesi olsun , sürüş pozisyonu olsun ,görünümü daha güzel bir motor bence
O senin kendi yorumun olabilir ama kıyaslamaya alırken az biraz okumanı tavsiye ederim. Cf moto 400nk da millet fabrikasyon yeni motor takmak zorunda kaldı, takarken de bir sürü uğraşıp canından bezdi. Dominar’ı küçümsüyorsun ama taş gibi bloğa sahip. Tek eksisi aşırı titremesi.
Bende Japon hayranıyım ama daha beni ne kısa, ne uzun mesafede üzdü. Parayı haketmediğine inanırsın ayrı, bok atıp başka markayı övmeye çalışırsan o apayrı olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)