İzmit'te yaşanan olayda kendisini sıkıştıran otomobil sürücüsüne kızan motorcu arabaya yumruk attı ve camını kırdı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.
İzmit'te yaşanan olayda kendisini sıkıştıran otomobil sürücüsüne kızan motorcu arabaya yumruk attı ve camını kırdı. Otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.
eldiven modeli ne beyler iyki adam inammiş şu yumruğun yarısını vursa adam pertti zaten
Allahından bulasın.
yapması gerekeni yapmış, ilk uyarıdan sonra hala körün zörte zorladığı gibi zorlarsa bunu hak etmiş demektir.
1 adet davar 1 adet şehir magandası içeren video.
Mont, pantolon, dizlik, bellik hele de kask kamerasını takıp trafiğe çıkınca kendimizi SÜPERMEN zannediyoruz.
İyilerin dostu. Kötülerin korkulu rüyası SÜPERMEN.
Haklıyken haksız duruma düşmek konusunda üstümüze yok. Aferin. Bravo...
Araç sürücüsü bir kusur yapmış. Bizimkisi bin.
Umarım bir arkadaşımızı kevgire çevirip bırakmazlar.
Eğitim sistemimiz demek ki bu kadar eğitebiliyor.
Eğitim sistemimizi de suçlamıyorum. Belki de insanlar eğitilmeye müsait değil.
Asıl felaket tablosunu insanların yaptığı yorumları okuyunca görüyoruz. Milletçe balatayı sıyırdık mı ne?
+18 video içeriyor.
Bol küfürlü. Şiddet içerir.
Sonuç olarak şiddet eğilimi gösteren bir toplum olduk.
4 tekerli araç sürücüsü yanındaki motosiklet olduğu için şerit içini kullanmaya hakkın yok gibi davranıyor.
2 tekerli araç sürücüsü de yanındakinin canına kastetmeye çalıştı baktı olmadı malına kastetti. Ve üstüne de bol bol cila niyetine küfür etti.
Ha kim olsa belki daha beterini yapardı.
Dedim ya şiddete eğilimli bir toplum haline geldik.
Sahi nasıl oldu bu?
Helal olsun. Yumruğuna sağlık. Sayesinde günüm keyifli geçiyor.
Yalnız eli bayağı acıdı. Eldiven de olsa direkt kaportaya da vurdu çünkü.
İlk yaptığı hadi yanlışlıkla oldu,farketmedi.İkincisinin adı kasten cana-mala kasıttır.Bunun karşılığını vermezsen sende bir eksiklik vardır bana göre.Pervasız umursamaz tavırlar,kusura bakma bile demeye tenezül etmiyor.Gerekeni yapmış...
Beyler adamın itinayla canına kastetmiş gayet olağan bir tepki, ben zannetmiyorum burdan birimiz orda tatlı tatlı konuşup konuyu kapatacak kadar sakin olduğunu, ayrıca bunun eğitimle alakası yok ,en iyi eğitimleri alanlar en iyi okullarda büyüyenler değilmi dünyada savaş çıkaran devlet büyükleri ? Kimse kusura bakmasın yanlışlıkla olsa adam bi kornayla kusura bakma kardeşim cümlesini ifade etmiş olurdu ve eminim ben gibi o motorcu arkadaşımızda eyvallah der akabinde bi korna daha selamlaşıp devam ederler, beklenti buyken tekrarıyla karşılaşınca bu saygı ve sabır yerini öfkeye bırakır, selametle
Ben aynı durumla karşılaşsaydım. İlk sıkıştırma sonrasında geçmesine izin verip kurtulmayı düşünürdüm. Çünkü, adam mandagül cinsinden belli ki. Agresif bir günümde ise uzar arkamda yakınımda bir yerlerde olmasına izin vermezdim.
Trafikte müsabakayı kazanmak değil canımızı ve malımızı korumaya odaklanalım.
Aşağıdaki adama denk gelseydi tatsız şeyler olurdu.
https://youtu.be/4J8oaS43kp4
Bence de haklı bir tepki, keşke imkan olsa da o yumrukları adamın gözünde patlatsaydı..
Yukarıda ki bir mesajda "Şiddete eğilimli bi toplum olduk" diyen arkadaşım..Aracını motorsikletin üzerine
sürmekte şiddetin dik alası değil mi?
Buna benzer şeyler yazacaktım. Siz zaten gereken her şeyi yazmışsınız.
Adam tam bir beyinsiz yaşam formu orası ayrı tabii.
Az önce İstinye'den Mecidiyeköy'e geldim. Bunun gibi bir kaç tane ne idüğü belirsiz bir kaç tip denk geldi. Ne yapalım? Herksin aynasını mı kıralım, eğer inen olursa kafa göz dağıtalım, yetmedi öldürelim mi?
Bu işin sonu yok çünkü.
Haksiz yapılan birşeydir diye düşünmüştüm Adam baya üstüne çıkmış çarpmış bile tepki Normal
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)