abuk sabuk işlerle millet vekili maaşı almak ?
sana da bu yakışır son of sofu...
abuk sabuk işlerle millet vekili maaşı almak ?
sana da bu yakışır son of sofu...
İnstagramda bir çok yabancı sayfa daha iyi çekimlerle paylaştı. Gururla izledim
İflah olmazsiniz varya. Yav ne yarışı bu resmen gösteri...
Ciddi ciddi analizler var vallahi alemsiniz yav
TRTHaber yarıştı derse bizim gösteri diyecek halimiz yok.
Onu bunu bırakında h2 fena gidiyor asi stayla
f-16, 240-260 km arası bir hızda stabil şekilde havalanıyor zaten. Adamlar zaten niye hız yarışına girsin?
ben bunda gurur duyulacak bir şey göremiyorum. hatta bununla gurur duyacak olsam bile ülke olarak o kadar çok utanca sahibiz ki onlar aklıma geliyor.
Motosikletler otoparka bile alınmıyordu. Kendisi pistte gösteri yapıyor.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Bir de Hayabusa olsaydı, sonuç nolurdu acaba?
Şahsi fikrim çekimlerin normal olduğu. Araçlar birbirinden çok alakasız. Zaten böyle mantıksız bir yarışta kamera açılarını tutturabilmek imkansız. Gösteride Red Bull Racing Formula 1 yarış aracı, SOLOTÜRK F16, Challenger 605, Aston Martin: The New Vantage, Lotus Evora 410, Kawasaki H2R ve Tesla PL 1000DL'den oluşan 7 araç bulunuyor. Bunların hepsini düzgün bir açıyla çekmek imkansız. Yarışan sadece kenan ve f1 ve f16 olsa belki bi ihtimal fakat okadar aracı aynı kadraja almaya çalışmışlar. Yine araçların içindeki kameralar sayesinde bazı araçları tadımlık göstermişler
Saçmalık orada. Bir süpersport otomobilin F1 aracına, Challenger 605'in F16'ya rakip olamayacağı aşikar. Vizyon o kadar işte. Nitelik değil, nicelik önemli bu vizyonda. Siz dua edin greyder falan da koymamışlar gride.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)