Şimdi bajaj düşünsün.
15-16 bin TL civarına 2. el 250 cc düşünenler için cazip bir fırsat gibi duruyor...
Hem de ABS'li...
Gerçi, biraz bekleyip, ki zaten önümüz kış, bunun 2. elini 15 bine almak da düşünülebilir, önümüzdeki bahara ...
20 bin tl buna veren ya cf fanatiğidir yada parasını çöpe atmak istiyordur 20 bin tl ye honda cb 250 r alınır en azından kafan rahat olur ikinci el ktm duke 250 abs alınır honda crf 250 rally ve l alınır yamaha mt 25 alınır ama bu alınmaz
Merhabalar.
Kafamda hep honda cb250r vardı canlı canli görünce boyut olarak küçük geldi sonra nk400 sicak gelmeye başladı şimdide nk250 görünce kafam iyice karıştı. nk ları test edip canli görme şansım olmadı bunları nerde test edebilirim? İstanbuldayım. Kullanim amacım araçtan bunalmış olmak büyük bölümü şehir içi kullanacam arada 200 300km kaçamaklar yapmayı planlıyorum
Honda cb250r-23300tl
Cf nk400-22000tl
Cf nh250-20000tl
Bajaj dominar-23000tl
Hangisi mantıklı sizce?
Varsa önemli kronik sorunları yardimci olursaniz sevinirim🙏🙏
bende honda activa s 2018 model scooter var onu satıp bunu almayı düşünüyorum acaba onu satıp arkadaşın dedigi gibi 2. el almak dahamı mantıklı istanbul kuştepede oturuyorum bu motoru çalma ihtimalleri nedir teşşekürler.
Arkadaşlar ben dün aldım.Honda cbr alıcaktım aslında ama kredi kartına taksit oluncs cbr 6 7 bin fazlaya geldi. Tr de pek yorum yok ama yurtdışı sitelerinde motorun eşdeğerlerine göre daha hafif daha güçlü ve daha dengeli olduğu yazıyordu. Yeni motora başlamama rağmen çok rahat bisiklet gibi kullanabiliyorum. Yeni başladığım için parçaları da ucuz oldum istedim. Ama dediğim gibi daha önce motor kullanmadığım için pek yorum yapamıcam.
Arkadaşım sana kim dedi veya nerden böyle bi fikre kapıldın bilmiyorum ama cf motonun parçaları japonların bile üzerinde kıçı kırık 150 nk nın egzozu geçen sene 800 liraydı bu sene ne olmuştur kim bilir bi yan basamak 120 lira l, Allah korusun ufacık bi kaza yapsan 30-40 km hızla, ön maşa,jant far değişecek olsa 3500-4000 tl gibi bir rakam çıkacak karşına haberin olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
Evet şuan baktım 150 nk nın egzoz komple 1074 tl cik
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:21 ----------
Yine 150 nk nin gösterge paneli 1100 küsür lira, Aklınızı başınıza alın, size şuan uygun gelen motor yedek parça fiyatlarıyla aklınızı başınızdan alacak,
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:24 ----------
Birde şöyle bir senaryo var; kaza yapacaksın(Allah kimseye gostermesin) sende bişey yok ufak çiziklerle atlattın şükür, motorda da bişey yok bir iki parça değişecek.İyi ihtimali değerlendiriyorum kazada sen haklı çıktın diyelim, tüm masrafı sigortan karşılayacak.
Tuttun servisin yolunu, motoru çektin servise birkaç hafta sonra gittin aldın yapmışlar iyi hoş ama bir bakıyorsun senin motorunda işçilikle beraber 7 bin tl hasar kaydı var, sonra sat satabilirsen kullan kullanabilirsen, ne diyeyim hayırlısı olsun insallah hickimsenin başına gelmez bu ihtimaller
Merak ettim honda cb 250 r egzos değişimi ne kadar diye 2800 tl dediler servisten. Manifold dan itibarem değişim için 5800 dediler.
Bence güzel bir seçim yapmışsınız. Yedek parça konusunda diğer markalara göre fiyat avantajı tabiki var. Ancak yedek parça temin süresinde ufakta olsa sıkıntılar yaşanabilir. Ben 400NK kullanıyorum, şuana kadar servis ve parça konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Gerçi yedek parçaya da ihtiyacım olmadı. Bulunduğunuz şehirdeki 2-3 servisi gezmenizi, çalışanlarla sohbet etmenizi tavsiye ederim. Az çok servisle ilgili bilgi sahibi olursunuz. Size gösterilen ilgiye, serviste kullanılan yağ ve diğer malzemelere göre servis seçimi yapabilirsiniz.
Göstergesi, teknik özellikleri ve tasarımı gerçekten çok hoş duruyor. Bir yere park ettiğinizde ilgi odağı olmaya hazırlanın
İyi günlerde kullanmanız dileğiyle
Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için çok kullanıcı yorumu yok 250 nk için umarım memnun kalırım
Şubat 2018 de tanıtılmıştı fuarda. Gelişi oldukça geç olmuş. Ekim ayında da bu motoru alacak insan sayısı az.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana
Orkidor61
Adı: Kemal 0546 416 86 00
Hidrolik debriyaj
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)